Jelszóigénylés

Hétvégén irány a Lila iskola!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 7., csütörtök
Két serdülő csapatunk is hazai pályán játszik, csak az SZRSE Narancs utazik.

Mindenhol jó, de legjobb otthon! – serdülő korosztályunk leány képviselői ilyen érzéssel várják a hétvégét, hiszen az SZRSE Fekete és Fehér együttese is a Lila iskolában szerepel, csak a Narancs csapat utazik Kaposvárra.

A Szegedet egyedüliként elhagyó leány serdülő narancs csapat előtt hosszú út ál, hiszen a következő bajnoki fordulónak a Kaposvár ad otthont. A házigazda mellett a Balatonfüred lesz az SZRSE ellenfele.

– Céljaink nem változtak, továbbra is az építkezés és a tapasztalatszerzés van fókuszban – jegyezte meg Tátrai Sándor vezetőedző. – Folyamatosan fejlődünk, kezd összeállni a játék, erre szeretnék élesben is bizonyítékot kapni. A cserejátékosoknak ezúttal több lehetőséget akarok adni, hogy ők is egyre inkább érezzék a mozgásokat. Tét nélküli gyakorlási lehetőség lesz ez a túra – tette hozzá a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB I.osztály Alapszakasz, Kaposvár
12:30 Szent Benedek RA - Piros – Szegedi RSE Narancs
14:00 Röak Kaposvár 'A' – Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: 
Tátrai Sándor

Leány serdülő fekete együttesünk szombaton játszik a Lila iskolában, ahol az Újpest és a Dunakeszi vendégeskedik. A szegedi lányok múlt héten pozitív meglepetést okoztak mesterüknek, így abban reménykedünk, hogy hazai pályán is tartják remek formájukat

– Az idősebbek közötti bajnokságban ismételten a jó és összeszedett játék a fontos, az edzéseken gyakorolt elemekből szeretnék minél többet látni – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A fővárosiak utánpótlása hagyományosan jó, a dunakeszieket viszont nem ismerem, így bármi lehet a tornán. A szülők több mint egy éve nem látták mérkőzésen játszani a gyerekeket, így biztosan jó lesz a hangulat, és jól is jön majd a szurkolás – nyilatkozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II.osztály Kelet Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Fekete – UTE U17B
14:00 Szegedi RSE Fekete – VSD A
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Leány serdülő fehér együttesünk is hazai tornára készül, vasárnap a Dunakeszit és a Szolnokot látja vendégül a Lila iskolában. Ez lesz a keret első megmérettetése a szezonban, így nehéz jósolni.

– Még stabilizálni kell a csapatot, hiszen a versenyzői ambíció tekintetében vegyes keretünk van, erre remek első lehetőség lesz egy hazai torna – véli Kovács Zoltán vezetőedző. – Remélem, minél nagyobb létszámban képviseljük az egyesületet, örülnék, ha a formálódó csapat minden tagja minél több időt tudna pályán tölteni – mondta a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB III.osztály Kelet 'H' Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Fehér – SPC 'sárga'
14:00 Szegedi RSE Fehér – VSD B
Vezetőedző:
Kovács Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com