Jelszóigénylés

Hétvégén irány a Lila iskola!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 7., csütörtök
Két serdülő csapatunk is hazai pályán játszik, csak az SZRSE Narancs utazik.

Mindenhol jó, de legjobb otthon! – serdülő korosztályunk leány képviselői ilyen érzéssel várják a hétvégét, hiszen az SZRSE Fekete és Fehér együttese is a Lila iskolában szerepel, csak a Narancs csapat utazik Kaposvárra.

A Szegedet egyedüliként elhagyó leány serdülő narancs csapat előtt hosszú út ál, hiszen a következő bajnoki fordulónak a Kaposvár ad otthont. A házigazda mellett a Balatonfüred lesz az SZRSE ellenfele.

– Céljaink nem változtak, továbbra is az építkezés és a tapasztalatszerzés van fókuszban – jegyezte meg Tátrai Sándor vezetőedző. – Folyamatosan fejlődünk, kezd összeállni a játék, erre szeretnék élesben is bizonyítékot kapni. A cserejátékosoknak ezúttal több lehetőséget akarok adni, hogy ők is egyre inkább érezzék a mozgásokat. Tét nélküli gyakorlási lehetőség lesz ez a túra – tette hozzá a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB I.osztály Alapszakasz, Kaposvár
12:30 Szent Benedek RA - Piros – Szegedi RSE Narancs
14:00 Röak Kaposvár 'A' – Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: 
Tátrai Sándor

Leány serdülő fekete együttesünk szombaton játszik a Lila iskolában, ahol az Újpest és a Dunakeszi vendégeskedik. A szegedi lányok múlt héten pozitív meglepetést okoztak mesterüknek, így abban reménykedünk, hogy hazai pályán is tartják remek formájukat

– Az idősebbek közötti bajnokságban ismételten a jó és összeszedett játék a fontos, az edzéseken gyakorolt elemekből szeretnék minél többet látni – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A fővárosiak utánpótlása hagyományosan jó, a dunakeszieket viszont nem ismerem, így bármi lehet a tornán. A szülők több mint egy éve nem látták mérkőzésen játszani a gyerekeket, így biztosan jó lesz a hangulat, és jól is jön majd a szurkolás – nyilatkozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II.osztály Kelet Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Fekete – UTE U17B
14:00 Szegedi RSE Fekete – VSD A
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Leány serdülő fehér együttesünk is hazai tornára készül, vasárnap a Dunakeszit és a Szolnokot látja vendégül a Lila iskolában. Ez lesz a keret első megmérettetése a szezonban, így nehéz jósolni.

– Még stabilizálni kell a csapatot, hiszen a versenyzői ambíció tekintetében vegyes keretünk van, erre remek első lehetőség lesz egy hazai torna – véli Kovács Zoltán vezetőedző. – Remélem, minél nagyobb létszámban képviseljük az egyesületet, örülnék, ha a formálódó csapat minden tagja minél több időt tudna pályán tölteni – mondta a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB III.osztály Kelet 'H' Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Fehér – SPC 'sárga'
14:00 Szegedi RSE Fehér – VSD B
Vezetőedző:
Kovács Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com