Jelszóigénylés

Komoly kihívások előtt az utánpótlásunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 24., kedd
Serdülő csapataink Debrecenbe, Kecskemétre és Dunaújvárosba utaznak.

Utánpótlásunkból most a serdülők küzdelmein van a sor, hiszen mindhárom korosztályos társaságunk útra kel a hétvégén. Serdülő leány 1-es csapatunk vasárnap Debrecenbe, a serdülő leány 2-es keretünk szombaton Kecskemétre, míg serdülő fiú együttesünk vasárnap Dunaújvárosba utazik.

A Szegedi RSE serdülő 1-es leány csapatra két összecsapás vár, méghozzá rögtön egymás után: elsőként a bajnoki címvédővel kell megközdeni, majd jöhet a házigazda hajdúsági klub.

– Nem is kaphattunk volna keményebb ellenfelet elsőre, mint a Békéscsaba, de ez nem jelenti azt, hogy feltett kézzel megyünk a pályára – kezdte a beharangozást Csányi Dániel másodedző. – Megpróbáljuk meglepni a bajnokot, és ezt van is mire alapoznunk, hiszen az ifjúsági fordulóban szépen teljesítettek a lányok. Nem mi vagyunk a favoritok, de amit eddig láttam meccsen és a remekül sikerült felkészülésen a tanítványainktól, bármi megtörténhet. Szorgalmasan dolgoznak a lányok, megérdemelnének egy ilyen neves ellenféllel szembeni sikert, óriási lendületet adna a folytatásra. A Debrecen ellen már jóval reálisabb esélyünk van a győzelemre, ha senkinek nem remeg meg a keze, magabiztos sikert érhetünk el. Sajnos egy kezdő játékosunk, Szalay Kata csonttörés miatt nem lehet velünk, ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! – üzent a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 női OSB I. osztály A-2 első forduló, Debrecen
10:00 Linamar BRSE - DSZC-Eötvös DSE
11:30 Szegedi RSE-1 - Linamar BRSE
13:00 DSZC-Eötvös DSE - Szegedi RSE-1
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányi DánielA serdülő leány 2-es együtesünk Kecskeméten a házigazda mellett a VASAS-sal küzd majd meg szombaton.
– A gyermek mezőny van nálunk fókuszban, de a legerősebb serdülők ellen is megmérettetjük magunkat – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula, a csapat vezetőedzője. – Az alapozás során mindent el tudtunk végezni, amit terveztem, most már a formába hozás, a gyorsítás és a taktikai finomhangolás időszakát éljük. Homogén csapatot szeretnénk alkotni, így az új játékosokat is próbálom mielőbb beépíteni a csapatba, ez a munka is jól halad. Idősebbek ellen vívunk majd csatákat, felnőtt magasságra tett hálóval, igazi kihívás lesz majd nekünk. A VASAS és a Kecskemét utánpótlása is hagyományosan jó, mindkét klub éremesélyes, de nem szabad megijedni tőlük – hangsúlyozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 női OSB I. osztály A-4 első forduló, Kecskemét
10:00 VASAS SC "A" - Szegedi RSE-2
11:30 Szegedi RSE-2 - VASAS SC "A" 
13:00 KESI A - Szegedi RSE-2 
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaSerdülő fiúcsapatunk vasárnap Dunaújvárosban szerepel, ahol a házigazdán kívül a Szolnok "B" csapata és a TFSE lesz a Szegedi RSE ellenfele.

– A Dunaújváros a csoport favoritja, próbáljuk majd megnehezíteni a dolgát, a másik két együttes ellen viszont győzelmi eséllyel lépünk majd pályára – nyilatkozta Hulmann Zsolt, a csapat vezetőedzője. – Az ifjúsági forduló tanulságait leszűrve készültünk a héten, sok munkánk van még, a technikai és taktikai fejlődés is terítéken van, és persze a fizikális erősítés. Az előző szezonban épphogy lemaradtunk a hatos döntőről, most azért dolgozunk, hogy kialakuljon a csapat magja, majd felkészüljünk a helyezéseket eldöntő csoportmeccsekre – tette hozzá a mester.


Buzek László U17 férfi OSB első forduló, Dunaújváros
10:00 TFSE-Neumann - DSE Röplabda Akadémia
11:30 Szolnoki Sportcentrum "B" - Szegedi RSE
13:00 TFSE-Neumann - Szolnoki Sportcentrum "B"
14:30 DSE Röplabda Akadémia - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - TFSE-Neumann 
17:30 Szolnoki Sportcentrum "B" - DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: Hulmann Zsolt


Az eseményekről folyamatosan jelentkezünk friss információkkal Facebook és Instagram oldalunkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com