Jelszóigénylés

Komoly kihívások előtt az utánpótlásunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 24., kedd
Serdülő csapataink Debrecenbe, Kecskemétre és Dunaújvárosba utaznak.

Utánpótlásunkból most a serdülők küzdelmein van a sor, hiszen mindhárom korosztályos társaságunk útra kel a hétvégén. Serdülő leány 1-es csapatunk vasárnap Debrecenbe, a serdülő leány 2-es keretünk szombaton Kecskemétre, míg serdülő fiú együttesünk vasárnap Dunaújvárosba utazik.

A Szegedi RSE serdülő 1-es leány csapatra két összecsapás vár, méghozzá rögtön egymás után: elsőként a bajnoki címvédővel kell megközdeni, majd jöhet a házigazda hajdúsági klub.

– Nem is kaphattunk volna keményebb ellenfelet elsőre, mint a Békéscsaba, de ez nem jelenti azt, hogy feltett kézzel megyünk a pályára – kezdte a beharangozást Csányi Dániel másodedző. – Megpróbáljuk meglepni a bajnokot, és ezt van is mire alapoznunk, hiszen az ifjúsági fordulóban szépen teljesítettek a lányok. Nem mi vagyunk a favoritok, de amit eddig láttam meccsen és a remekül sikerült felkészülésen a tanítványainktól, bármi megtörténhet. Szorgalmasan dolgoznak a lányok, megérdemelnének egy ilyen neves ellenféllel szembeni sikert, óriási lendületet adna a folytatásra. A Debrecen ellen már jóval reálisabb esélyünk van a győzelemre, ha senkinek nem remeg meg a keze, magabiztos sikert érhetünk el. Sajnos egy kezdő játékosunk, Szalay Kata csonttörés miatt nem lehet velünk, ezúton is mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! – üzent a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 női OSB I. osztály A-2 első forduló, Debrecen
10:00 Linamar BRSE - DSZC-Eötvös DSE
11:30 Szegedi RSE-1 - Linamar BRSE
13:00 DSZC-Eötvös DSE - Szegedi RSE-1
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányi DánielA serdülő leány 2-es együtesünk Kecskeméten a házigazda mellett a VASAS-sal küzd majd meg szombaton.
– A gyermek mezőny van nálunk fókuszban, de a legerősebb serdülők ellen is megmérettetjük magunkat – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula, a csapat vezetőedzője. – Az alapozás során mindent el tudtunk végezni, amit terveztem, most már a formába hozás, a gyorsítás és a taktikai finomhangolás időszakát éljük. Homogén csapatot szeretnénk alkotni, így az új játékosokat is próbálom mielőbb beépíteni a csapatba, ez a munka is jól halad. Idősebbek ellen vívunk majd csatákat, felnőtt magasságra tett hálóval, igazi kihívás lesz majd nekünk. A VASAS és a Kecskemét utánpótlása is hagyományosan jó, mindkét klub éremesélyes, de nem szabad megijedni tőlük – hangsúlyozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 női OSB I. osztály A-4 első forduló, Kecskemét
10:00 VASAS SC "A" - Szegedi RSE-2
11:30 Szegedi RSE-2 - VASAS SC "A" 
13:00 KESI A - Szegedi RSE-2 
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaSerdülő fiúcsapatunk vasárnap Dunaújvárosban szerepel, ahol a házigazdán kívül a Szolnok "B" csapata és a TFSE lesz a Szegedi RSE ellenfele.

– A Dunaújváros a csoport favoritja, próbáljuk majd megnehezíteni a dolgát, a másik két együttes ellen viszont győzelmi eséllyel lépünk majd pályára – nyilatkozta Hulmann Zsolt, a csapat vezetőedzője. – Az ifjúsági forduló tanulságait leszűrve készültünk a héten, sok munkánk van még, a technikai és taktikai fejlődés is terítéken van, és persze a fizikális erősítés. Az előző szezonban épphogy lemaradtunk a hatos döntőről, most azért dolgozunk, hogy kialakuljon a csapat magja, majd felkészüljünk a helyezéseket eldöntő csoportmeccsekre – tette hozzá a mester.


Buzek László U17 férfi OSB első forduló, Dunaújváros
10:00 TFSE-Neumann - DSE Röplabda Akadémia
11:30 Szolnoki Sportcentrum "B" - Szegedi RSE
13:00 TFSE-Neumann - Szolnoki Sportcentrum "B"
14:30 DSE Röplabda Akadémia - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - TFSE-Neumann 
17:30 Szolnoki Sportcentrum "B" - DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: Hulmann Zsolt


Az eseményekről folyamatosan jelentkezünk friss információkkal Facebook és Instagram oldalunkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com