Jelszóigénylés

Felemás hétvége a gyerekeknél

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 21., hétfő
Leány csapataink kikaptak, fiú együttesünk hibátlan volt

Az SZRSE utánpótlását nyolc (!) csapat képviselte hétvégén, elsőként jöjjön a gyerek korosztályú együttesek értékelése.

Leány gyerek narancs csapatunk Besenyszögre utazott, ahol a házigazda Szolnoktól négy, a Nyíregyházától pedig három szettben kapott ki.

– Úgy tűnt, hogy a lányok magukra találnak, mert az első meccs első szettjében óriási hátrányból álltak fel és nüanszokon múlott a vezetés megszerzése – kezdte értékelését Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A folytatásban sajnos Kalmár Léda megsérült, ami megzavarta a lányokat, könnyen el is ment a második szett. A harmadik szettet ugyan megnyertük, de ebben az időszakban el is lőttük az összes puskaporunkat, a negyedik szettben már csak asszisztáltunk a szolnoki sikerhez. Az esélyesebb Nyíregyháza ellen is azt lehetett érezni, hogy Léda kiesése nagy hatással volt a csapatra, a felforgatott felállás meglátszott az eredményen. A sérülés valóban akadályozott minket, de ezzel együtt is többet vártam volna a lányoktól. Keressük a vereségek okait és dolgozunk tovább, a munkának meg kell legyen az eredménye – jegyezte meg a mester.


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Középszakasz, Besenyszög
Szolnoki SPC – Szegedi RSE Narancs 3:1 (25:23, 25:13, 19:25, 25:13)
Szegedi RSE Narancs – Nyíregyházi Sportcentrum 0:3 (12:25, 15:25, 7:25)
Szegedi RSE Narancs:
Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Király Emese, Kocsis Dorka.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány gyerek fekete együttesünk kecskeméti tornán szerepelt, ahol a házigazda és a Dunakeszi is legyőzte az SZRSE-t.

– Az eredmény egyáltalán nem tükrözi a játékunkat, maximálisan elégedett vagyok a lányokkal – hangsúlyozta Berkes Zoltán vezetőedző. – Tanítványaim motiváltan és fegyelmezetten játszottak, betartva a megbeszélteket. Egy új taktikát próbáltunk ki, amit élesben elsőként alkalmaztunk. Nem az eredményesség, hanem az elmúlt hetekben gyakoroltak megvalósítása volt a cél, és ez sikerült. Nem estek kétségbe a lányok az eredmény alakulása miatt, nagyon bátran játszottak – nyilatkozta a szakember.


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Alapszakasz, Kecskemét
KESI 'A' – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:5, 25:11, 25:5)
Szegedi RSE Fekete – VSD A 0:3 (6:25, 17:25, 11:25)
Szegedi RSE Fekete:
Meskula Réka, Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Keresztúri Maja, Petrovics Dóra, Balog Panka, Balázs Piri, Perényi Vivien. 
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú gyerek csapatunk hibátlanul teljesített Kazincbarcikán: a házigazdát és a Dágot is három szettben győzték le a szegedi srácok.

– Hosszú volt az út a tornára, féltem, hogy ez érződik majd a Dág elleni rangadó elején – nyilatkozta Csányi Dániel vezetőedző. – Így is történt, az első szettben meglépett riválisunk, de egy jó periódussal és stabil szervákkal megfordítottuk az eredményt. Annyira játékba lendültek a fiúk, hogy a második és harmadik szettet már magabiztosan nyerték. Egy erős csapat ellen győztünk, fontos sikert értünk el. Újra bizonyítottuk, hogy jó úton járunk. A Kazincbarcika ellen felszabadultan, szép játékkal gyűjtöttük be az újabb pontokat. Négy meccs van hátra, ebből legalább kettőt meg kell nyerni a hatos döntőhöz – árulta el a tréner.


Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály Középszakasz, Kazincbarcika
Dág KSE – Szegedi RSE 0:3 (25:27, 16:25, 12:25)
Vegyész RC Kazincbarcika – Szegedi RSE 0:3 (7:25, 12:25, 10:25)
Szegedi RSE:
Verebes Máté, Elousta Dzsáfár, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick Retek Barnabás, Simon Benedek.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com