Jelszóigénylés

Bronzérmes a fiú mini csapat!

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 9., hétfő
Honti Szilárd nagyon büszke a szegedi srácok teljesítményére

Már arra is nagyon büszkék voltunk, hogy a Lila iskolában mi adhatunk otthont a fiú mini döntőnek, ráadásul az SZRSE részvételével. A hazai öröm viszont még nagyobb volt a korosztályos finálé végén, ugyanis a szegedi srácok bronzérmet szereztek! Le a kalappal a hazai játékosok és az edzők előtt, kiváló teljesítménnyel rukkoltak elő!

A csoportmérkőzéseken a döntőt később megnyerő Kecskemét papírforma sikert aratott ellenünk, de a Dunaújváros ellen már magabiztos győzelmet ért el az SZRSE.

Jöhetett a keresztjáték, ahol nagyot küzdött a csapatunk, de végül a Pénzügyőr diadalmaskodott. Nem volt okunk szomorkodni, hiszen így is bronzmérkőzést játszhatott az SZRSE.

A Szolnok elleni helyosztón végig remekeltek Honti Szilárd és Varga Tamás tanítványai, így – bár a második szett hajrája szoros lett – nem volt kérdés a hazai siker. A bronzérmet érő pont után volt is nagy ünneplés!

A tornán minden csapatból megválasztották a legjobb röplabdázót, szegedi részről Tari Bence kapta az elismerést és a trófeát, ehhez külön gratulálunk!

Most pedig jöjjenek Honti Szilárd vezetőedző örömszavai!

– A torna előtti napokban sokat beszéltünk a srácokkal, a lelki felkészítés is fontos volt – kezdte a beszélgetést a mester. – Az első meccsen tudat alatt ott lehetett a srácokban, hogy nem a Kecskemét elleni csoportmeccs lesz a döntő eredmény, de a Dunaújváros ellen már sokkal jobban és magabiztosabban is játszottak, ott már inkább viszont láttam mindazt, amit gyakoroltunk. Arra a sikerre lehetett építeni, és ezt bizonyítottuk is a Pénzügyőr ellen, hiszen nagyon jó meccset vívtunk ellene. Sajnos mindkét szett elején nagy hátrányból kellett felállnunk, talán más végeredmény születik, ha nem így alakul a forgatókönyv. Voltak pár alapvető hibánk ezen a meccsen, amire a Szolnok elleni helyosztó mérkőzés előtt fel is hívtuk a figyelmet. A srácok pedig mindent meg is csináltak, amit a megbeszélésen kértünk tőlük, méghozzá változatos játékot nyújtva. A második szett hajrájában megijedtem, de összességében nem volt kérdéses a győzelmünk, és a szorosabb végjáték miatt még nagyobb volt az öröm. Varga Tamás kollégám remekül nyúlt a meccsbe az utolsó pontoknál, az ő rutinja is kellett az éremhez, kiváló tanácsokat adott. Neki és a fiúknak is, és persze a döntőt megszervező SZRSE-nek is nagyon köszönöm ezt az élményt, boldog és büszke vagyok! Jó néhány év után volt döntős csapatunk ebben a korosztályban, az egész éves munka gyümölcseként pedig sikerélménnyel zártuk a finálét. Ez a bronzérem benne volt a fiúkban, csak a szezon során át kellett bennük szakadnia egy gátnak, és tavasszal úgy éreztem, ez meg is történt, az elmúlt másfél hónapban szintet léptek. Profi mentalitással játszottak a döntőn, ígéretes társaság – jegyezte meg Honti Szilárd.


Dunszt Ferenc U13 OMB I. osztály, Döntő, Szeged, Lila iskola
A-csoport:
KESI 'A' – Szegedi RSE 2:0 (25:11, 25:20)
Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia 2:0 (25:10, 25:15)

Keresztjáték:
Pénzügyőr SE ‘A’ – Szegedi RSE 2:0 (25:22, 25:17)
Bronzmérkőzés:
Szolnoki SPC – Szegedi RSE 0:2 (19:25, 24:26)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Dávid Nataniel, Draskóczy Ede, Gyémánt Boldizsár, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Menyhárt Nimród, Tari Bence.
Vezetőedző: Honti Szilárd.
Másodedző: Varga Tamás.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com