Jelszóigénylés

Fél szemmel a rájátszást figyeljük

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 31., péntek
Sűrű hétvége előtt állnak utánpótlás csapataink.

A fiúk és lányok egyaránt bajnokikat vívnak a hétvégén, az U11-es korosztályunk számára különösen sok meccs vár, míg az U15-ösök a rájátszásra hangolva, tét nélkül játszhatnak a felkészülés szempontjából is fontos meccseket.

Az U15-ös lány csapatunk vasárnap Kecskeméten szerepel, ahol a házigazda mellett a Nyíregyháza lesz az ellenfél.

– Nem az eredmény, hanem a teljesítmény most a legfontosabb, mindkét találkozót jó játékkal szeretnénk abszolválni. Ha ehhez győzelem is párosul, az külön öröm – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Ha mindkét találkozón nyerni tudnánk, megerősítenénk a helyünket a tabellán. A legjobb tizenkét csapat közé már bekerültünk, ennek tudatában egy erős állóképesség-fejlesztő időszak közepén vagyunk. Teher tehát nincs rajtunk, de minél előkelőbb pozíciót szeretnénk elcsípni, minél jobb teljesítményt szeretnénk nyújtani – nyilatkozta a szakember.


Leány U15 OGYB I. osztály Alapszakasz, Kecskemét
10:00 KESI "A" - Szegedi RSE-1
13:00 Szegedi RSE-1 - Nyíregyháza
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Ugyanebben a korosztályban fiú csapatunk szombaton Szolnokon játszik a házigazda és a Dág ellen.

– A papírforma nem mellettünk szól, ugyanis a csoportunk két legerősebb csapatával találkozunk – mondta Csányi Dániel. – Elek Botond személyében fontos játékost kell nélkülöznünk, remélem, ez nem lesz rossz hatással a csapatunkra. A felkészülés jól ment, ráadásul nincs rajtunk teher, hiszen előrébb már nem léphetünk a csoportban. Jó lenne szetteket nyerni a két találkozón, amelyek remek felkészülési lehetőséget nyújtanak a rájátszás előtt – véli a tréner.


Fiú U15 OGYB, Szolnok
11:30 Dág KSE - Szegedi RSE
14:30 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum
Vezetőedző: Csányi Dániel

Leány szuperminiseink hétvégén három csapattal vágnak neki a fővárosi túrának, ráadásul mindenki egy időben játssza le a tét nélküli mérkőzéseit, így a szegediektől lesz hangos a Folyondár.

Játszani megyünk. - kezdte a felvezetőt Magos-Dóra Annamária. - Szokniuk kell a lányoknak a helyzeteket, a játékot és a röplabdázás sokszínűségét. Meg kell ismerniük, hogy a gyakorolt és ismételt érintéseket, játékelemeket hogyan tudják a mérkőzéseiken alkalmazni és a helyzeteket felismerni. Nagyon sok a betegünk, hiányzónk, de az ottlévőkkel mindent megteszünk, hogy jól érezzük magunkat. - zárta várakozásait a szuperminis lányok vezetőedzője. 


Leány U11 OSZMB, Budapest
09:40 UTE U11 - Szegedi RSE Fehér
09:40 KSE-1 - SZRSE Fekete
09:40 ÉDRA - SZRSE Narancs
10:20 BVSC Zugló - Szegedi RSE Fehér
10:20 MTK Budapest - SZRSE Fekete
10:20 SZRSE Narancs - VASAS SC Piros
11:40 SZRSE Fekete - VASAS SC Kék
11:40 Szegedi RSE Fehér - ÉDRA
11:40 UTE U11 - SZRSE Narancs
12:20 SZRSE Narancs - BVSC-Zugló
12:20 VASAS SC Piros - Szegedi RSE Fehér
12:20 Szegedi RSE Fekete - VSD
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda

Szombaton a szuperminis fiúkra is újabb kihívások várnak, hiszen a csapat Szolnokra utazik. Rendhagyó útjuk lesz, hiszen egy városban játszanak a nagyobbakkal, a gyerek korosztájú Szegedi RSE-vel. 

Honti Szilárd, vezetőedző nehezen tudta felkészíteni a fiúkat a hétvégi mérkőzésekre, ugyanis most találkoznak először ellenfeleikkel. - Nem ismerem még a többi csapatot, ennek megfelelően nem is tudtunk kialakítani semmilyen taktikát, mégis ettől függetlenül megpróbáljuk megnehezíteni az ellenféleink dolgát. Szerencsére teljes a keretünk, mindenki egészséges, kisebb baleseteket leszámítva. - Honti elárulta, a fiúk nagyon várják a hétvégét, főleg, hogy a gyerek csapattal együtt utazhatnak. - A szuperminisek hamarabb fejezik be a mérkőzéseiket, így lehetőségük lesz majd a gyerek csapatunknak szurkolni, akik a házgazda Szolnok ellen zárják a napot. 

Az új rendszer, miszerint nincs a szupermini bajnokságban pontszámítás, nemcsak az edzőknek szokatlan. - Bízom benne, végig tudom a fiúkat motiválni. - zárta a beszélgetést a tréner.

Leány/Fiú U11 OSZMB, Szolnok
09:40 LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE Fiú
11:00 LINAMAR-BRSE Fehér- Szegedi RSE Fiú
12:20 KESI - Szegedi RSE Fiú
13:00 Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE Fiú
Vezetőedző: Honti Szilárd
Másodedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com