Jelszóigénylés

Fél szemmel a rájátszást figyeljük

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 31., péntek
Sűrű hétvége előtt állnak utánpótlás csapataink.

A fiúk és lányok egyaránt bajnokikat vívnak a hétvégén, az U11-es korosztályunk számára különösen sok meccs vár, míg az U15-ösök a rájátszásra hangolva, tét nélkül játszhatnak a felkészülés szempontjából is fontos meccseket.

Az U15-ös lány csapatunk vasárnap Kecskeméten szerepel, ahol a házigazda mellett a Nyíregyháza lesz az ellenfél.

– Nem az eredmény, hanem a teljesítmény most a legfontosabb, mindkét találkozót jó játékkal szeretnénk abszolválni. Ha ehhez győzelem is párosul, az külön öröm – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Ha mindkét találkozón nyerni tudnánk, megerősítenénk a helyünket a tabellán. A legjobb tizenkét csapat közé már bekerültünk, ennek tudatában egy erős állóképesség-fejlesztő időszak közepén vagyunk. Teher tehát nincs rajtunk, de minél előkelőbb pozíciót szeretnénk elcsípni, minél jobb teljesítményt szeretnénk nyújtani – nyilatkozta a szakember.


Leány U15 OGYB I. osztály Alapszakasz, Kecskemét
10:00 KESI "A" - Szegedi RSE-1
13:00 Szegedi RSE-1 - Nyíregyháza
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Ugyanebben a korosztályban fiú csapatunk szombaton Szolnokon játszik a házigazda és a Dág ellen.

– A papírforma nem mellettünk szól, ugyanis a csoportunk két legerősebb csapatával találkozunk – mondta Csányi Dániel. – Elek Botond személyében fontos játékost kell nélkülöznünk, remélem, ez nem lesz rossz hatással a csapatunkra. A felkészülés jól ment, ráadásul nincs rajtunk teher, hiszen előrébb már nem léphetünk a csoportban. Jó lenne szetteket nyerni a két találkozón, amelyek remek felkészülési lehetőséget nyújtanak a rájátszás előtt – véli a tréner.


Fiú U15 OGYB, Szolnok
11:30 Dág KSE - Szegedi RSE
14:30 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum
Vezetőedző: Csányi Dániel

Leány szuperminiseink hétvégén három csapattal vágnak neki a fővárosi túrának, ráadásul mindenki egy időben játssza le a tét nélküli mérkőzéseit, így a szegediektől lesz hangos a Folyondár.

Játszani megyünk. - kezdte a felvezetőt Magos-Dóra Annamária. - Szokniuk kell a lányoknak a helyzeteket, a játékot és a röplabdázás sokszínűségét. Meg kell ismerniük, hogy a gyakorolt és ismételt érintéseket, játékelemeket hogyan tudják a mérkőzéseiken alkalmazni és a helyzeteket felismerni. Nagyon sok a betegünk, hiányzónk, de az ottlévőkkel mindent megteszünk, hogy jól érezzük magunkat. - zárta várakozásait a szuperminis lányok vezetőedzője. 


Leány U11 OSZMB, Budapest
09:40 UTE U11 - Szegedi RSE Fehér
09:40 KSE-1 - SZRSE Fekete
09:40 ÉDRA - SZRSE Narancs
10:20 BVSC Zugló - Szegedi RSE Fehér
10:20 MTK Budapest - SZRSE Fekete
10:20 SZRSE Narancs - VASAS SC Piros
11:40 SZRSE Fekete - VASAS SC Kék
11:40 Szegedi RSE Fehér - ÉDRA
11:40 UTE U11 - SZRSE Narancs
12:20 SZRSE Narancs - BVSC-Zugló
12:20 VASAS SC Piros - Szegedi RSE Fehér
12:20 Szegedi RSE Fekete - VSD
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda

Szombaton a szuperminis fiúkra is újabb kihívások várnak, hiszen a csapat Szolnokra utazik. Rendhagyó útjuk lesz, hiszen egy városban játszanak a nagyobbakkal, a gyerek korosztájú Szegedi RSE-vel. 

Honti Szilárd, vezetőedző nehezen tudta felkészíteni a fiúkat a hétvégi mérkőzésekre, ugyanis most találkoznak először ellenfeleikkel. - Nem ismerem még a többi csapatot, ennek megfelelően nem is tudtunk kialakítani semmilyen taktikát, mégis ettől függetlenül megpróbáljuk megnehezíteni az ellenféleink dolgát. Szerencsére teljes a keretünk, mindenki egészséges, kisebb baleseteket leszámítva. - Honti elárulta, a fiúk nagyon várják a hétvégét, főleg, hogy a gyerek csapattal együtt utazhatnak. - A szuperminisek hamarabb fejezik be a mérkőzéseiket, így lehetőségük lesz majd a gyerek csapatunknak szurkolni, akik a házgazda Szolnok ellen zárják a napot. 

Az új rendszer, miszerint nincs a szupermini bajnokságban pontszámítás, nemcsak az edzőknek szokatlan. - Bízom benne, végig tudom a fiúkat motiválni. - zárta a beszélgetést a tréner.

Leány/Fiú U11 OSZMB, Szolnok
09:40 LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE Fiú
11:00 LINAMAR-BRSE Fehér- Szegedi RSE Fiú
12:20 KESI - Szegedi RSE Fiú
13:00 Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE Fiú
Vezetőedző: Honti Szilárd
Másodedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com