Jelszóigénylés

Most kell dobbantani, srácok!

Megosztás:
Megjelent: 2021. szeptember 30., csütörtök
Az U15-ös fiúk a Lila iskolában bizonyíthatnak, az U21-esek Budapesten.

Más-más célokkal, de egyaránt fontos hétvége előtt áll fiú gyerek és U21-es csapatunk: előbbi korosztály a Lila iskolában győzelmeket szeretne elérni, az idősebbek pedig végre jutalomjátékban részesülnek szombaton.Fiú gyerek együttesünk tehát házigazda lesz a Lila iskolában, ahol a Szolnok, a Pénzügyőr és a Kunhegyes lesz az ellenfele. Az SZRSE keretét a visszavágás is motiválja, mesterük szerint egyik meccsen sem engedhetnek ki a srácok.

– Legutóbb Varga Tamás tartott a fiúkkal, pozitív volt az élménybeszámolója, ennek nagyon örültem – kezdte a beszélgetést Csányi Dániel vezetőedző. – Nyilván voltak hiányosságaink, de soha rosszabb szezonkezdést! Serdülők is játszanak nálunk, és a keret többsége már rutinos ebben a korosztályban, így bizakodó vagyok, sokra lehet hivatott ez a társaság. Persze ehhez rengeteget kell dolgozni, de az edzésmunkával nincs gond, elszántak a srácok, a csonka szezon után ki is vannak éhezve a játékra, rendkívül motiváltak. Minderre szükség is lesz, hiszen jövőre már serdülők lesznek, ebben a bajnokságban most kell dobbantaniuk, így az eredményesség is elvárás. A Szolnok meghatározó csapat ebben a mezőnyben, érett a játéka, remélem, méltó ellenfele leszünk. Neki kell esni a Tisza-parti riválisnak, ami a csövön kifér! A Pénzügyőr ellen extra motiváció is lesz, hiszen vissza szeretnénk vágni egy korábbi fájó vereségért. A Kunhegyes csapatszinten remek, lelkes társaság, így a részünkről kemény támadójátékra lesz szükség. Hiába ez lesz a harmadik meccs, itt is oda kell tenni magunkat, nem szabad kiengedni! Természetesen azon dolgozunk, hogy ezt a terhelést bírják is a srácok – jegyezte meg NB I-es csapatunk kapitánya.

Tatár Mihály U15 Fiú OGYB I.osztály Alapszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE - Szolnoki SPC
14:30 Szegedi RSE - Pénzügyőr SE 'A'
17:30 Kunhegyes ESE - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi DánielFiú U21-es csapatunk ki van éhezve a játékra, hiszen az U19-es bajnokság nyitányán a sok betegség miatt nem tudtak bizonyítani a srácok. Most úgy tűnik, 8 játékossal el tudnak utazni Budapestre, ahol a TFSE vendégei lesznek.

– Az U21-es bajnokság egyfajta jutalomjáték a fiúknak, itt a játék élvezete lesz a legfontosabb, komolyabb célt inkább az U19-es pontvadásztban tűztük ki. Eléréséhez a rájátszásig intenzív fizikális felkészítés lesz előtérben, tavasszal akarjuk meglepni az ellenfeleket. Nem volt még sok lehetőségünk a csapatépítésre, ilyen szempontból jókor jön a TFSE elleni meccs – nyilatkozta Hulmann Zsolt vezetőedző.

Férfi NB II - U21 Bajnokság, Budapest
18:00 TFSE - Szegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com