Jelszóigénylés

Fantasztikus hétvégi mérkőzések- történelmi győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 10., hétfő
U20-as narancs csapatunk megverte a BRSE-t, és a Vasast is

Szombaton hazai pályán mérkőzött meg U20-as Szegedi RSE narancs csapatunk a BRSE fehér, valamint a VASAS SC U20 együttesei ellen. Történelmi pillanatoknak lehettünk szemtanúi, ugyanis klubunk történetében idáig még nem volt példa arra, hogy az ország egyik legerősebb csapatát, a Békéscsabát megvertük volna az U13-mas korosztály felett. A bravúros mérkőzés után újabb öröm érhette a szurkolókat, hiszen a kimerítő öt szett után, a Vasas csapatával is fölvettük a versenyt, és 3:0-ra meg is nyertük a meccset.
Milodanovics Andrea: Tökéletesen játszottunk a BRSE ellen, a kiélezett küzdelemben is nyugodtak tudtak maradni a játékosaim, higgadtak voltak, végig tudtak összpontosítani a célra. Nagyon ritka hogy Békéscsaba ellen mérkőzést nyerünk, így különösen örülök annak, hogy a lányok nem ijedtek meg attól, hogy egy ilyen erős csapattal mérkőztek meg, és meg tudták mutatni, mit is tudnak igazán. Nagyon büszke vagyok rájuk, hiszen még hátrányból is tudtunk nyerni. Gyönyörű játék, és csapatmunka volt ez a szombati.

Torma Ágnes U20 OB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE Narancs - BRSE-FEHÉR 3:2 (25:18, 25:27, 20:25, 25:23, 15:12)
Szegedi RSE Narancs - VASAS SC U20 3:0 (25:21, 25:23, 25:15)
Szegedi RSE Narancs: Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Bálint Viktória, Horváth Dalma, Herceg Viktória, Gigacz Maja, Kiss Nóra, Nagy Léna, Farkas Antónia, Erdei-Stohner Enikő, Szatmári Júlia, Kujundzic Leila, Nagy-Hegyesi Réka.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea

A korosztályban induló fekete csapatunk hiányos kerettel indult a fordulóra, így számukra az volt a cél, hogy minél többet tanulhassanak ellenfeleiktől, és kiélvezzék a játék lehetőségét. A mérkőzéseket az is különlegessé tette, hogy edzőjük, Piti Richárd ezen a hétvégén mutatkozhatott be hivatalosan is, mint egyesületünk trénere, hiszen ezen a napon utazott először a lányokkal.

Piti Richárd: A célkitűzésünk ezen a fordulón a játék élvezete volt, hiszen nagyon sok játékosom hiányzott. Az első meccsen a lányok megijedtek, hogy ilyen erős csapattal kell megmérkőzniük, nehezen engedték el magukat, és ez meglátszódott a teljesítményükön is. A második meccsen játékrendszert váltottunk, amit nagyon jól kezeltek, és sikerült végre felszabadultan röplabdázniuk: közel kerültünk egy bravúros szett győzelméhez is. Büszke vagyok rájuk, példaértékű, ahogyan egymással viselkednek a pályán, támogatják egymást, ezen a hétvégén pedig különösen azt a csapattársukat, akinek kényszerből egy számára teljesen ismeretlen poszton kellett játszania.


Torma Ágnes Leány U20 OB III.osztály Közép alapszakasz, 
KISPEST SE - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:11, 25:13, 25:14)
VSD A - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:15, 25:22, 25:9)
Szegedi RSE Fekete: Bakó Szófia, Balog Panka, Bárány Enikő, Blin Yasmine, Falat Szonja, Gyukics Kamilla, Istókovics Petra, Rádai Réka, Gábor Lili.
Vezetőedző: Piti Richárd
Az U20-as fiúk sem ültek tétlenül otthon: vasárnap a DEAC fogadta őket otthonában, Debrecenben.

Hulmann ZsoltOptimistán vágtunk neki a hétvégi fordulónak, ugyan voltak kisebb sérülések és betegségek, amik hátráltatták a felkészülést, de végül szinte teljes csapattal tudtunk elutazni. Külön öröm volt, hogy az U17-es keretből is három játékos is csatlakozott hozzánk. Az első mérkőzésen lelkes, jó játékkal sikerült megnyernünk az első szettet. a folytatásban megmaradt a lelkesedés, ugyanakkor ellenfelünk elkezdett kevesebb hibával játszani. Az utolsó két szett végjátékát sajnálom leginkább, mert a játék képe alapján mi is megérdemeltük volna a sikert. A második mérkőzésen érkezett a hidegzuhany. Az első szett 5 pontjáig tudtuk tartani a lépést a hazaiakkal, utána úgy érzem, teljesen szétesett a csapat, a játék minden elemében hibát hibára halmoztunk. Nem is lehetett más a vége, mint súlyos vereség, ami azért igazán fájó, mert az előző mérkőzésen mutatott játék elég lehetett volna akár a győzelemhez is.


dr. Tarnawa Ferdinánd U20 OB II.osztály Alapszakasz, Debrecen 
GYÖNGYÖSI RÖPLABDA SE-A - Szegedi RSE 3:1 (23:25, 25:13, 25:22, 25:22)
DEAC - Szegedi RSE 3:0 (25:12, 25:12, 25:12)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Tápai Bendegúz, Lehoczki Dániel, Fitor Patrik, Lipták Bence, Radics Attila, Galántai Márk, Mikle-Baráth Milán, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com