Jelszóigénylés

Újabb két csapatunk játszhat hosszú idő után

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 15., csütörtök
Leány gyerek és fiú ifjúsági együttesünk is lelkesen várja a visszatérést.

Egy hónap kényszerszünet után kezdődtek újra a korosztályos bajnokságok és edzések, de nem mindenkinek rögtön, így még vannak csapatok, amelyek már nagyon várják az első megmérettetéseket. Ezen a hétvégén leány gyerek és fiú ifjúsági együttesünk számára jön el a várva várt nap, vasárnap Budapesten és Debrecenben lépnek pályára.Az SZRSE leány gyerek narancs csapata utazik a fővárosba, ahol a házigazda MTK mellett a Kaposvár ellen lehet bizonyítani. Sajnos időközben két játékos abbahagyta a teremröplabdát, így át kellett alakítani a taktikát.

– Okozott némi fejtörést a helyzet, de a visszatérő edzéslehetőséget kihasználva megpróbáltunk megoldást találni – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Új és felforgatott felállással röplabdázunk majd, méghozzá hosszú kihagyás után, de a Kaposvár ellen így is győzelmet várok a lányoktól. Az MTK-val szeretnénk egy szoros, jó meccset játszani. A lányok nagyon lelkesek az edzések és a meccsek újraindulása miatt, öröm velük dolgozni, ez a pozitív hozzáállás eredménnyel is párosulhat hétvégén – véli a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály Középszakasz, Budapest
11:00 MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs
15:00 RÖAK Kaposvár A - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú ifjúsági együttesünk a helyosztókat kezdi Debrecen, az U19-es bajnokságban a 13-16. helyért játszanak a srácok. Az SZRSE a járványhelyzet miatt nem tudott kiállni az egyik tornán, csak emiatt maradt le a legjobb 12 csapat közé kerülésről. Most a Széchenyi Győr, a Dunakanyar SE-MAFC és a DEAC ellen bizonyíthat a szegedi legénység.

Halász Nikoletta Zoom-edzései és a szabadtéri futótréningek is sokat jelentettek nekünk ebben a nehéz, labdás foglalkozások nélküli időszakban, ezúton is köszönjük az egyesületnek – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Láttam a srácokon, hogy az újrakezdésnél milyen nagy örömmel jöttek edzésre, én is izgatottan vártam a munkát. Most csak a játék a lényeg, mindegy hol és kivel. A versenysport lényege, hogy meg tudjuk mutatni, mit is tudunk, és most hálásak vagyunk, hogy erre újra van lehetőségünk. Nem tudjuk, hogy a többiek tudtak-e edzeni ebben az időszakban, míg mi csak pár labdás foglalkozáson vagyunk túl, így nem akarok konkrét célt kitűzni, csak játsszunk, ez a lényeg! Várhatóan kilenc fős kerettel utazunk, mindenki kap majd lehetőséget – árulta el a tréner.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I. osztály 13-16. helyért, Debrecen
11:30 Széchenyi Győr - Szegedi RSE
10:00 DEACSzegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com