Jelszóigénylés

Még egy kis plusz kellene, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 2., csütörtök
Utánpótlásunk hosszú hétvégéje már ma elkezdődött.

Ritka az ilyen: ez a cikk beharangozó és értékelés is egyben, hiszen ma már volt egy utánpótlás tornánk a gyerek bajnokságban. A serdülő pontvadászatban hétvégén két csapatunkra is komoly feladat vár.

Leány serdülő narancs csapatunk Budapestre utazik, ahol a Nyíregyháza és a BVSC-Zugló lesz az ellenfele.

– Egy meccset nyerni kellene, hogy a mi kezünkben legyen a sorsunk – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor vezetőedző. – Alapesetben ennek nem szabadna gondot okoznia, csakhogy közel sem biztos, hogy teljes lesz a keretünk, betegségek és iskolai tanulmányok miatt komoly hiányzóink lehetnek center poszton. Attól függ az eredményességünk, hogy ezt a hiányosságot mennyire tudjuk ellensúlyozni. Ha mindkét meccsen kikapunk, még úgy is alakulhat a helyzet, hogy osztályozót kell játszanunk, így mindent bele kell adni – tette hozzá a szakember.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Budapest
2021. december 4. szombat
16:00 Nyíregyházi Sportcentrum – Szegedi RSE Narancs 
17:30 BVSC-Zugló – Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Leány gyerek narancs együttesünk már ma letudta az e heti bajnokikat, Budapesten játszott a BVSC-Zugló és a Jászberény ellen. A fővárosi riválistól négyszettes vereséget könyvelt el az SZRSE, de a másik meccsen fordult a kocka, mi nyertünk 3:1-re! Strezeneczki Gyula tanítványainak hétvégén is lesz feladata, a leány serdülő fekete csapatra Szolnokon vár torna, a házigazda mellett a Kecskemét lesz az ellenfele.

– Meg akartuk szorongatni a BVSC-t, ez pedig sikerült, de sajnos nyerhető meccset vesztettünk el, így a lányokkal volt mit megbeszélnünk a két meccs között – kezdte értékelését Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Jó meccs volt a BVSC elleni, de a negyedik szettben kiharcolhattuk volna az ötödiket, ahol már bármi megtörténhet. Hozzá kell tennem: rövid volt a cserepadunk, ez sem segített a BVSC ellen. Fél óra pihenő és a felállás változtatása után jött a Jászberény elleni találkozó. Nem szokásom játékosokat kiemelni, de most Kocsis Dorka esetében kivételt tennék, mert az ő pozitív hozzáállása nagyon kellett ahhoz, hogy túllendüljünk a holtponton. A második meccset a végére már mi uraltuk. Megint megmutatták a lányok, hogy szinte bármelyik csapatot le tudják győzni, csak még kell egy kicsi plusz, a szettek végén a nagyobb összpontosítással előreléphetünk. A hétvégi serdülő tornán minél több variációt szeretnénk kipróbálni, jó lenne szettet is hozni, egy siker már óriási dolog lenne. Ekkor sem lesz teljes a csapat, felforgatott kerettel játszunk majd, de legalább így új dolgokat tanulnak a lányok – jegyezte meg a mester.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Budapest
BVSC-Zugló – Szegedi RSE Narancs  3:1 (24:26, 25:17, 25:15, 28:26)
Szegedi RSE Narancs – JRK 3:1
Szegedi RSE: Magos-Dóra Villő, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Meleg Blanka, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Kocsis Dorka, Szentkereszty Stefánia.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Alapszakasz, Szolnok
2021. december 4. szombat
10:00 SPC kék – Szegedi RSE Fekete 
11:30 KESI – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com