Jelszóigénylés

Annyira jó volt újra játszani!

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 12., hétfő
A döntőbe tartó U17-es csapatról videó készült, nézzétek az SZRSE TV-t!

Most a játék a lényeg – egy hónap kényszerszünet és edzéshiány után ezzel a jelmondattal vártuk a szombati játéknapot. A járvány harmadik hulláma okozta nehézségek után ugyanis végre utánpótlás csapataink is játszhattak. Leány serdülő korosztályban két együttesünk is pályára léphetett, illetve a fiú mini csapat is lehetőséget kapott a bizonyításra.Az SZRSE TV új adása ezúttal a leány serdülő narancs csapatról szólt, hiszen az U17-es bajnokságban szegedi fordulót rendeztek az SZTE Sportközpontban. A Vasas “B” és a Nyíregyháza elleni találkozók beszámolója az alábbi videón látható!


Leány serdülő fekete csapatunk is remekül érezte magát a fővárosban, ahol a házigazda BVSC mellett a Gödöllő ellen is játszott az SZRSE.

– Nagyon élvezték a lányok – jött az első reakció Váradi-Tóth Gerda vezetőedzőtől. – Az első meccs második szettjében különösen látványos volt a lelkesedésünk, egész szoros csata lett belőle. Büszke vagyok a lányokra, hiszen pihenő nélkül egy szinte hibátlanul játszó BVSC ellen is helytálltak. Végre játszhattunk, és örülök, hogy az edzéshiány ellenére sem adták fel a lányok, egy pillanatra sem! Hasznos torna volt, gyönyörű időben és remek hangulatban telt a nap, ami sokat jelentett mindannyiunknak! – jegyezte meg a szakember.


Szalayné Sebők Éva U17 OSB III.osztály Kelet-felsőház középszakasz, Budapest
GÖDÖLLŐI RC/B - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:10)(25:19)(25:5)
BVSC-Zugló 'B' - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:7)(25:8)(25:9)
Szegedi RSE Fekete: Istókovics Petra, Terhes Veronika, Rádai Réka, Székely Hanna, Sztanó Dorka, Balog Panka, Makai Zsófi, Bárány Enikő
Vezetőedző: Váradi-Tóth GerdaA legkisebbek Kunhegyesen szerepeltek, rögtön három találkozójuk is volt. A házigazda ellen még látszott a kihagyás, de a Pénzügyőr dolgát már alaposan megnehezítették a srácok, majd simán győztek a MÁV Előre ellen.

– Jól szervezett, bátor játékával meglepett minket a vendéglátó, míg mi kicsit ismerkedtünk a meccshelyzetekkel ennyi kihagyás után. Ez okozta talán a megilletődöttséget, amin szerencsére túllendültünk a második találkozóra – kezdte az értékelést Honti Szilárd, a fiú mini csapat vezetőedzője. – A Pénzügyőr ellen már szépen játszottunk, a sok hosszú labdamenetet is jól bírtunk. Sajnos a második szett megnyerése után a döntő játékrészre nem tartott ki a lendület, sok buta hiba okozta a vesztünk. A székesfehérváriak elleni zárómeccsen sikerült minimalizálni a személyi hibákat, a csapatjáték is jól működött, ami bronzérmet ért. Annyira jó volt újra játszani, ezt éreztem a fiúkon. Az utolsó két meccsünk közötti szünetben is láttam rajtuk a sikeréhséget, több játékossal sikerült egész sokat beszélgetni és szakmázni. Minden ellenfelünk megelőzött minket a tabellán, ennek fényében is elégedett lehetek a srácokkal, ügyesek voltak! – hangsúlyozta a tréner.


Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I. osztály, Kunhegyes
Szegedi RSE - KUNHEGYES ESE 0:2 (6:25)(18:25)
Szegedi RSE - PÉNZÜGYŐR SE A 1:2 (18:25)(25:22)(12:25)
MÁV Előre RA - Szegedi RSE 0:2 (9:25)(11:25)
Szegedi RSE: Dudás Marcell, Draskóczy Ede, Bálint György, Varga Benjamin, Retek Barnabás, Verebes Máté, Makhult Levente, Simon Benedek
Vezetőedző: Honti Szilárd 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com