Jelszóigénylés

Kemény és kötelező meccsből sincs hiány

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 9., csütörtök
A fiú csapatokkal kétszer is házigazdák leszünk a Lila iskolában.

Utánpótlásunk fiú csapatai közül hétvégén három is képviseli Szegedet, ráadásul Hulmann Zsolt tanítványai szombaton és vasárnap is a Lila iskolában játszanak. Kemény összecsapások és kötelező győzelmek is várnak reménységeinkre.

Fiú gyerek csapatunk busza szombaton Lovasberény felé veszi az irányt, ahol a MÁV Előre és a Lőrinc 2000 SE lesz az SZRSE ellenfele.

– Két kemény meccs vár ránk, a tabellán előttünk álló, közvetlen riválisok ellen – kezdte a beszélgetést Csányi Dániel vezetőedző. – Győzelmeket aratva több pozíciót javítva előzhetnénk, ami nagyon szép eredmény lenne. Nehéz feladat ezt elérni, de megpróbáljuk. Sajnos nem lesz teljes a keretünk, ugyanarra a hat játékosra számíthatok, akikre az előző két fordulóban. A legutóbbi serdülő fordulón a nyitás-fogadással voltak problémáink, így ezt a játékelemet sokat gyakoroltuk a héten. A srácok fogékonyak voltak a fejlődésre, az edzésmunka biztató volt. Ki kell adni magunkból mindent, utána jöhet a karácsonyi szünet – jegyezte meg a tréner.

Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály alapszakasz, Budapest
2021. december 11. szombat
11:00 MÁV Előre Akadémia – Szegedi RSE
14:00 Lőrinc 2000 SE – Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Fiú ifjúsági együttesünk hazai pályán szerepel vasárnap, a Lila iskolában fogadja a KISTEXT és a Dunakanyar keretét.

– Mindkét meccsen reális esély van a győzelmünkre – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Bízom benne, hogy a hiányzók ellenére is jó meccseket tudunk játszani. Papírforma szerint mi vagyunk az esélyesek, így a srácok magabiztosan röplabdázhatnak, de nem szabad elbízni magukat. Jó lenne két sikerrel zárni az évet – tette hozzá a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Szeged, Lila iskola
2021. december 12. vasárnap
11:00 Szegedi RSE – KISTEXT
14:00 Szegedi RSE – DKLSN
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Fiú U21-es legénységünk is a Lila iskolában lesz házigazda, a TFSE elleni összecsapás komoly erőpróba lesz.

– Az első fordulóban már találkoztunk a TFSE-vel, remek csapat, ezt a helyezése is bizonyítja – mondta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Jó lenne, ha nem egy, hanem legalább két jó szettünk lenne, hátha összejön a visszavágás is, persze nem ez a realitás. Radics Attilára sajnos nem számíthatok, Kollár Patrik és Gera Bálint játéka pedig kérdéses, így ezen is sok múlhat. Bárhogy is alakul a keret, szép kihívás elé nézünk – mondta a szakember.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
2021. december 11. szombat
17:00 Szegedi RSE – TFSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com