Jelszóigénylés

Győzelemmel zártak, a favoritot is megszorongatták

Megosztás:
Megjelent: 2021. június 7., hétfő
Fiú serdülő csapatunk a 11. hely kiharcolásával búcsúzott az idénytől a Lila iskolában.

Egyesületünk szombati szezonzáró összejövetele után vasárnap is volt teendő, hiszen a Lila iskolában mi voltunk a fiú serdülő bajnokság egyik helyosztó tornájának házigazdája. A tét a 10-12. hely volt a korosztályos viadalon, ahol az SZRSE mellett a KESI “B” és a DEAC lépett pályára. Szegedi részről egy rendkívül magabiztos győzelem és egy szoros vereség a mérleg, így a 11. helyen zártak Hulmann Zsolt tanítványai.

Először a favoritnak számító kecskemétiek elleni derbi volt soron, amely jóval szorosabb csata lett, mint előzetesen gondoltuk, pozitív meglepetést okoztak tehát a szegedi srácok, le a kalappal előttük! Utána úgy nyertek a fiúk a debreceniek ellen, ahogy esélyesként kell, így tökéletes volt a szezonzárás.

– Jó játékkal és győzelemmel akartunk búcsúzni az idénytől, mindkét célt elértük – kezdte az értékelést Hulmann Zsolt vezetőedző. – A kecskemétiek elleni persze lehetett volna még vagányabb a játék, az öt szettet is ki lehetett volna harcolni, de a fontos pillanatokban megremegtek a kezek. Biztató jelenetekből így sem volt hiány, és kiemelném, hogy a cserejátékosok is hozzá tudtak tenni az összességében remek teljesítményhez. A KESI ellen kicsit későn ébredtünk, de akadtak olyan szakaszok, amikor egészen kiválóan játszottak a tanítványaim, ami egy ilyen nehéz szezon végén dicséretes. A debreceniek elleni meccsen is érezhető volt a fejlődés, jól reagáltak a srácok minden helyzetre, profi módon hozták le a meccset, úgy nyertek, ahogy egy ilyen találkozón kell. Szezon elején jobb helyezésre gondoltam, de ennyi hiányzóval reális a 11. pozíció, ennél jobb eredményhez stabilabb keretlétszámra lett volna szükség. Szeretném megköszönni a fiúk egész szezonban nyújtott munkáját, gratulálok nekik a szép szezonzáráshoz, találkozunk augusztusban – nyilatkozta a tréner.


Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály 10-12.helyért, Szeged
Szegedi RSE - KESI 'B' 1:3 (20:25)(19:25)(25:21)(20:25)
Szegedi RSE - DEAC 3:0 (25:13)(25:12)(25:12)
Szegedi RSE: Varga Tamás, Varga Medárd, Mikle-Baráth Milán, Janó Csongor, Lehoczki Dániel, Vörös Szabolcs, Pintér Barnabás, Baranyi Dávid
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com