Jelszóigénylés

Győzelemmel zártak, a favoritot is megszorongatták

Megosztás:
Megjelent: 2021. június 7., hétfő
Fiú serdülő csapatunk a 11. hely kiharcolásával búcsúzott az idénytől a Lila iskolában.

Egyesületünk szombati szezonzáró összejövetele után vasárnap is volt teendő, hiszen a Lila iskolában mi voltunk a fiú serdülő bajnokság egyik helyosztó tornájának házigazdája. A tét a 10-12. hely volt a korosztályos viadalon, ahol az SZRSE mellett a KESI “B” és a DEAC lépett pályára. Szegedi részről egy rendkívül magabiztos győzelem és egy szoros vereség a mérleg, így a 11. helyen zártak Hulmann Zsolt tanítványai.

Először a favoritnak számító kecskemétiek elleni derbi volt soron, amely jóval szorosabb csata lett, mint előzetesen gondoltuk, pozitív meglepetést okoztak tehát a szegedi srácok, le a kalappal előttük! Utána úgy nyertek a fiúk a debreceniek ellen, ahogy esélyesként kell, így tökéletes volt a szezonzárás.

– Jó játékkal és győzelemmel akartunk búcsúzni az idénytől, mindkét célt elértük – kezdte az értékelést Hulmann Zsolt vezetőedző. – A kecskemétiek elleni persze lehetett volna még vagányabb a játék, az öt szettet is ki lehetett volna harcolni, de a fontos pillanatokban megremegtek a kezek. Biztató jelenetekből így sem volt hiány, és kiemelném, hogy a cserejátékosok is hozzá tudtak tenni az összességében remek teljesítményhez. A KESI ellen kicsit későn ébredtünk, de akadtak olyan szakaszok, amikor egészen kiválóan játszottak a tanítványaim, ami egy ilyen nehéz szezon végén dicséretes. A debreceniek elleni meccsen is érezhető volt a fejlődés, jól reagáltak a srácok minden helyzetre, profi módon hozták le a meccset, úgy nyertek, ahogy egy ilyen találkozón kell. Szezon elején jobb helyezésre gondoltam, de ennyi hiányzóval reális a 11. pozíció, ennél jobb eredményhez stabilabb keretlétszámra lett volna szükség. Szeretném megköszönni a fiúk egész szezonban nyújtott munkáját, gratulálok nekik a szép szezonzáráshoz, találkozunk augusztusban – nyilatkozta a tréner.


Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály 10-12.helyért, Szeged
Szegedi RSE - KESI 'B' 1:3 (20:25)(19:25)(25:21)(20:25)
Szegedi RSE - DEAC 3:0 (25:13)(25:12)(25:12)
Szegedi RSE: Varga Tamás, Varga Medárd, Mikle-Baráth Milán, Janó Csongor, Lehoczki Dániel, Vörös Szabolcs, Pintér Barnabás, Baranyi Dávid
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com