Jelszóigénylés

Vegyes érzelmek a gyerek bajnokságban

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 27., hétfő
Három gyerek csapatunk játszott a hétvégén

Három gyerek korosztályú csapatunk lépett pályára a hétvégén a Szegedi Röplabda Sportegyesület színeiben. Leány narancs csapatunk két győzelemmel, leány fekete játékosaink két vereséggel, fiú gyerek együttesünk pedig egy győzelemmel és egy vereséggel tért haza.

Leány narancs csapatunk megérkezett a nyerő szériába. Koncentrált és fegyelmezett játékukkal magabiztosan nyerték meg a hétvégi találkozó mindkét mérkőzését.

Fésüs Erzsébet: - Az első mérkőzésen már lehetett látni, hogy jobb formában van a csapat. Végre teljes kerettel tudtunk kiállni, ami talán ebben az idényben még nem fordult elő. Összeszedetten és nagyon motiváltan játszottunk mindkét mérkőzésen, ez meghozta a várt eredményt. Külön öröm, hogy ilyen játék mellett mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II.osztály Kelet Középszakasz, Mórahalom
Szegedi RSE Narancs - GÖDÖLLŐI RC/U15/II. 3:1 (25:15, 25:22, 18:25, 25:23)
EVSI-A - Szegedi RSE Narancs 0:3 (23:25, 18:25, 23:25)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Kuncze Emma, Török Kata, Jámbor Enikő, Antós Lilla, Wodala Ágnes, Kőmíves Eszter, Czakó Szofi, Papdi Boglárka, Hári-Kovács Lilla.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Leány fekete játékosainknak most nem kedvezett  szerencse. Bár mind a BRSE-Zöld csapatának, mind a Kesi B együttesének méltó ellenfelei voltak, a végjátékokban alul maradtak, így nem tudtak győzelemmel hazatérni.

Berkes Zoltán: - Az első mérkőzésen a Békéscsabának végig méltó ellenfelei tudtunk lenni. Jelenlegi felkészültségi szintjéhez képest jól játszottunk, de egyértelműen az ellenfelünk dominált a mérkőzésen. A Kecskemét elleni mérkőzés egyenlő erők küzdelmét hozta. A második, de főleg a harmadik játszmában szinte hiba nélkül játszottunk. A negyedik szettben viszont ennek az ellenkezőjét mutattuk. Kapkodva, görcsösen játszottunk. A döntő játszmában a véghajrában győztes állásnál az egyik játékosomat rosszullét miatt le kellett cserélni, ami sajnos megpecsételte a játszma, és egyben a mérkőzés kimenetelét.
dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB III.osztály Kelet-A Középszakasz, Békéscsaba
BRSE-ZÖLD - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:16, 25:18, 25:17)
Szegedi RSE Fekete - KESI'B' 2:3 (22:25, 25:21, 25:12, 17:25, 15:17)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Túri Alexandra, Kondacs Réka, Szőke Regina, Varga Kincső, Janóczki Linett, Bálint Maja, Terbe Jázmin, Perényi Vivien, Bicskei Janka, Kovács Luca.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú gyerek csapatunk hullámzó teljesítménnyel indította a hétvégi találkozót. Bár ez az első mérkőzés kimenetelét megpecsételte, a második küzdelemre nem volt hatással, így egy győzelmet bezsebelhettek játékosaink.

Strezeneczki Gyula: - A hétvégén, egy hónap szünet után folytatódott az OGYB középszakasza. A szünetben a fiúk jól dolgoztak, ismerve az aktuális ellenfeleket, úgy gondoltam, két győztes mérkőzést tudunk játszani Debrecenben. Sajnos nem úgy alakult, ahogyan azt reméltem!
 A Debrecen elleni mérkőzésen hibát hibára halmoztunk, a megbeszélt taktikából szinte semmi nem valósult meg. Rengeteg rontással hoztuk egyre jobb helyzetbe a lelkes hazai csapatot, akik köszönték a segítséget, és győztek 3:0 arányban. A második mérkőzésen, az előre eltervezetteknek megfelelően eddig még nem gyakorolt felállásokat, összeállításokat próbáltam ki. Szerencsére eddigre a játékunk már stabilizálódott annyira, hogy mindhárom szettet gond nélkül nyerni tudtuk a lelkes székesfehérvári csapat ellen. A jövő héten mindenképpen sokat kell beszélnünk arról, hogy mi okozhatta az első mérkőzésen tapasztalt zárlatot. Két hetünk lesz az okok megtalálására


Tatár Mihály Fiú U15 OGYB II.osztály Középszakasz, Debrecen
DEAC - Szegedi RSE 3:0 (25:18, 25:19, 25:23)
Szegedi RSE - ÉDRA-MÁV Előre Akadémia B 3:0 (25:9, 25:19, 25:14)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Verebes Máté, Dávid Nataniel, Draskóczy Ede, Bálint Görgy, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Menyhárt Nimród, Makhult Levente, Retek Barnabás, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com