Jelszóigénylés

A szerencse nem állt mellénk

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 7., hétfő
Fiú és lány serdülő csapataink is játszottak a hétvégén

A mini korosztály mellett serdülő csapataink is pályára álltak egyesületünk színeiben: fiú csapatunk szoros mérkőzéseket játszott, de nem került ki győztesen egyik mérkőzésen sem,  a szerencse lány csapatunktól is elpártolt, nekik sem sikerült nyerniük egyik csatában sem.
Leány serdülő csapatunk vasárnap Budapestre utazott, ahol a Balatonfüred, és a Zugló együtteseivel mérték össze erejüket. A szerencse nem állt mellettük, és nem tudták elhinni magukról, hogy nyertesen kikerülhetnek a küzdelmekből: a végjátékban mindkét mérkőzésen hátra hőköltek, és végül a másik csapat győzedelmeskedett.

Fésüs Erzsébet:  Úgy gondolom nehéz időszak most ez nekünk, a kevés edzés miatt azt látom a játékosaimon, hogy nem tudtak még egy csapattá formálódni, és az önbizalmuk sincs a helyén: nem hiszik el, hogy képesek megnyerni egy mérkőzést. A Balatonfüred ellen volt egy jó szettünk, viszont a kezdő játékosokkal nehezen vettük fel a versenyt. A második mérkőzés szerintem egy nyerhető mérkőzés lett volna, érthetetlen volt számomra, hogy a lányoknak miért nem volt önbizalmuk, a végjátékban rendszeresen elbizonytalanodtak, és a végén nem tudtuk megnyerni ezt a meccset sem.  Pozitívum volt viszont az, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, és sok jó megoldást láttam a pályán. Sajnálom, hogy ez ismét így alakult.



Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Budapest
SZBRA Piros  - Szegedi RSE Narancs 3:1 (25:14, 25:18, 19:25, 25:16)
BVSC-ZUGLÓ Szegedi RSE Narancs 3:1 (25:18, 22:25, 25:22, 26:24)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Horváth Dalma, Kóti-Kiss Noémi, Gigacz Maja, Duics Dóra, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Ábrahám Emma, Erdei-Strohner Enikő, Király Emese, Herceg Viktória, Kasza Virág, Nagy-Hegyesi Luca.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet
Fiú serdülő csapatunk a Pénzügyőr, és a DSE együttesei ellen játszott Dunaújvárosban. Edzőjük, Csányi Dániel nyilatkozott a hétvégi fordulóról, úgy gondolja, meglátszik a fiúkon a fejlődés, de van még min dolgozniuk.

Csányi Dániel: A Pénzügyőr elleni mérkőzésünkön már az első pontoktól látszott, hogy nincs nagy különbség a két csapat között. A szoros szettek ezt mutatják is. Egy nyerhető mérkőzést szalasztottunk el, mivel nem tudtunk stabilan játszani. Voltak nagyon szép labdameneteink, viszont voltak buta, amatőr hibáink is. A pályán lévő kommunikációt hiányolom nagyon. A második mérkőzésen végig dominált a házigazda. Sokszor támadtak a blokkjaink felett, amivel nem lehetett mit kezdeni. Voltak szép védekezéseink, viszont azokból nem tudtunk keményen visszatámadni. Kiemelném viszont a stabil szerváinkat, amivel meg tudtuk néha azért őket zavarni.




Buzek László Fiú U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Dunaújváros
Szegedi RSE - Pénzügyőr SE Zöld 1:3 (23:25, 18:25, 25:21, 22:25)
DSE - Szegedi RSE 3:0 (25:12, 25:21, 25:23)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Nacsa Gábor, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Piti Richárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com