Jelszóigénylés

Győzelmekre tör az utánpótlás

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 20., csütörtök
Sikerekre éhesen várjuk a két hétvégi tornát

Két korosztályos csapat képviseli az SZRSE-t a hétvégén, leány mini együttesünk és az U21-es fiú keret is fontos győzelmeket szeretne elérni.Leány mini csapatunk vasárnap egy jászberényi tornára hivatalos, ahol a házigazda mellett a Nyíregyháza és a Sümeg lesz az ellenfele. Váradi Zoltán helyett a lányokat ezúttal is Fésüs Erzsébet irányítja.

– Az előző torna előtt bizakodó voltam, de nem teljesen úgy sikerült, mint terveztük. Most erősebb lesz a mezőny, legalábbis a tabella alapján. A legjobb nyolc közé kerülés a cél, így szükségünk van a győzelmekre, a motiváció tehát adott. Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen hiányosan készültünk a héten, de megfelelő koncentrációval ezt ellensúlyozni tudják a lányok – jegyezte meg Fésüs Erzsébet.

Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály 4.torna, Jászberény
2022. január 23. vasárnap
10:00 Szegedi RSE – Jászberényi RK
13:00 Szegedi RSE – Nyíregyházi Sportcentrum
14:30 Sümeg-Dabronc Kék – Szegedi RSE
Megbízott edző: Fesüs Erzsébet.Fiú U21-es legénységünk hazai tornára készül, a Lila iskolában fogadja a MAFC-BME együttesét.

– Sajnos az idegenbeli meccsre nem tudtam elmenni, de a visszajelzések alapján szoros volt a meccs, volt esélyünk nyerni, így most megpróbálunk visszavágni. Strezeneczki Péter sajnos nem tud játszani, de bízom benne, hogy tudjuk pótolni, és egy jó meccs végén mi örülhetünk – nyilatkozta Hulmann Zsolt vezetőedző.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
2022. január 22. szombat
17:00 Szegedi RSE – MAFC-BME
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com