Jelszóigénylés

Ismét lehet az U21-nek szurkolni a Lila iskolában

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 5., csütörtök
Éremesélyesek a Kispestre és Gödöllőre utazó mini csapatok.

Az előttünk álló hétvégén három csapatunk képviseli a Szegedi RSE utánpótlását: U21-es fiú együttesünk vasárnap 14 órától a Lila iskolában vív hazai bajnokit a Szolnok ellen, leány mini csapataink pedig útra kelnek ezen a napon: a “Fekete” keret Gödöllőn, a 2-es csapat pedig Kispesten játszik.
Kezdjük a hazai összecsapással, hiszen a Lila iskolában ismét lehet szurkolni U21-es csapatunknak. Strezeneczki Gyula legénysége a Szolnokot fogadja, a vezetőedző pedig eredményben és játékban is fontos célokat határozott meg.


 
– Jó lenne az előző mérkőzésen tapasztalt görcsösséget feloldani, játszani egy jóízűt, eredményesség tekintetében pedig a Szolnok megszorítása mindenképp a célunk, ahogy a szettnyerés is. Ha egy jó riválissal szemben ezt eléri egy csapat, akkor visszatér az önbizalma, a Szolnok pedig remek utánpótlással rendelkezik, ügyes ellenfelünk lesz – véli Strezeneczki Gyula.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum NBII
Vezetőedző:
 Strezeneczki Gyula

Leány mini 2-es csapatunk Kispesten a csoportmérkőzésekkel kezd a házigazda és a Hajdúböszörmény ellen, majd a helyezésekért kell megküzdeni. Tóth Gerda irányításával a lányok a legjobb négy közé szeretnének kerülni.


 
– Ehhez elég talán egy meccset is megnyerni, ami a házigazda ellen össze is jöhet, bár a Kispestet nem ismerjük annyira. A Hajdúböszörménnyel már találkoztunk, erős ellenfél, velük szorosabb csatát szeretnénk vívni, mint legutóbb. Még úgy is az elődöntő a legfontosabb célkitűzés, hogy sajnos Kozma Míra megsérült, nélküle utazunk, viszont két szuperminis lány most is besegít. A Mikulás Kupán is láttuk a csapaton a fejlődést, fordulóról fordulóra jobb a csapat, remélem, hogy ezt most is bizonyítjuk – nyilatkozta Tóth Gerda.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Kispest
9:30 Kispest SE "A" - Szegedi RSE
10:45 Szegedi RSE - Hajduböszörményi TE
Vezetőedző: Tóth Gerda
Leány mini fekete együttesünk Dávid Tibor és Váradi Zoltán irányításával szerepel majd Gödöllőn, a vasárnapi túra célja egyértelműen az éremszerzés.


 
– Mindenképpen szeretnénk medállal hazatérni. A VASAS és Békéscsaba elvileg egyaránt a második számú keretével érkezik, ami jó lehetőség számunkra, de a lányoknak ennek tudatában is alázattal kell játszaniuk, nem bízhatják el magukat. Ha jól játszunk, akár a szezon első aranyérme is összejöhet, ez plusz motivációt jelent. A legutóbbi torna óta a nyitás-fogadás és a védekezés volt fókuszban az edzéseken, a javulás pedig egyértelmű, a kérdés csak az, hogy ez tétmérkőzésen is érződik-e rajtuk – jegyezte meg Váradi Zoltán másodedző.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Gödöllő
9:30 Gödöllői RC - Szegedi RSE fekete
10:45 Szegedi RSE fekete - VASAS SC Kék
13:00 BDSE "A" - Szegedi RSE Fekete
16:30 Szegedi RSE Fekete - LINAMAR BRSE KÉK 
Vezetőedző: Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com