SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Ismét lehet az U21-nek szurkolni a Lila iskolában

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 5., csütörtök
Éremesélyesek a Kispestre és Gödöllőre utazó mini csapatok.

Az előttünk álló hétvégén három csapatunk képviseli a Szegedi RSE utánpótlását: U21-es fiú együttesünk vasárnap 14 órától a Lila iskolában vív hazai bajnokit a Szolnok ellen, leány mini csapataink pedig útra kelnek ezen a napon: a “Fekete” keret Gödöllőn, a 2-es csapat pedig Kispesten játszik.
Kezdjük a hazai összecsapással, hiszen a Lila iskolában ismét lehet szurkolni U21-es csapatunknak. Strezeneczki Gyula legénysége a Szolnokot fogadja, a vezetőedző pedig eredményben és játékban is fontos célokat határozott meg.


 
– Jó lenne az előző mérkőzésen tapasztalt görcsösséget feloldani, játszani egy jóízűt, eredményesség tekintetében pedig a Szolnok megszorítása mindenképp a célunk, ahogy a szettnyerés is. Ha egy jó riválissal szemben ezt eléri egy csapat, akkor visszatér az önbizalma, a Szolnok pedig remek utánpótlással rendelkezik, ügyes ellenfelünk lesz – véli Strezeneczki Gyula.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum NBII
Vezetőedző:
 Strezeneczki Gyula

Leány mini 2-es csapatunk Kispesten a csoportmérkőzésekkel kezd a házigazda és a Hajdúböszörmény ellen, majd a helyezésekért kell megküzdeni. Tóth Gerda irányításával a lányok a legjobb négy közé szeretnének kerülni.


 
– Ehhez elég talán egy meccset is megnyerni, ami a házigazda ellen össze is jöhet, bár a Kispestet nem ismerjük annyira. A Hajdúböszörménnyel már találkoztunk, erős ellenfél, velük szorosabb csatát szeretnénk vívni, mint legutóbb. Még úgy is az elődöntő a legfontosabb célkitűzés, hogy sajnos Kozma Míra megsérült, nélküle utazunk, viszont két szuperminis lány most is besegít. A Mikulás Kupán is láttuk a csapaton a fejlődést, fordulóról fordulóra jobb a csapat, remélem, hogy ezt most is bizonyítjuk – nyilatkozta Tóth Gerda.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Kispest
9:30 Kispest SE "A" - Szegedi RSE
10:45 Szegedi RSE - Hajduböszörményi TE
Vezetőedző: Tóth Gerda
Leány mini fekete együttesünk Dávid Tibor és Váradi Zoltán irányításával szerepel majd Gödöllőn, a vasárnapi túra célja egyértelműen az éremszerzés.


 
– Mindenképpen szeretnénk medállal hazatérni. A VASAS és Békéscsaba elvileg egyaránt a második számú keretével érkezik, ami jó lehetőség számunkra, de a lányoknak ennek tudatában is alázattal kell játszaniuk, nem bízhatják el magukat. Ha jól játszunk, akár a szezon első aranyérme is összejöhet, ez plusz motivációt jelent. A legutóbbi torna óta a nyitás-fogadás és a védekezés volt fókuszban az edzéseken, a javulás pedig egyértelmű, a kérdés csak az, hogy ez tétmérkőzésen is érződik-e rajtuk – jegyezte meg Váradi Zoltán másodedző.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Gödöllő
9:30 Gödöllői RC - Szegedi RSE fekete
10:45 Szegedi RSE fekete - VASAS SC Kék
13:00 BDSE "A" - Szegedi RSE Fekete
16:30 Szegedi RSE Fekete - LINAMAR BRSE KÉK 
Vezetőedző: Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 13., hétfő
Hír
Hír
2020. január 12., vasárnap

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com