SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 7.
Herman

Jelszóigénylés

Más korosztályok mégis egy helyszín

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 20., csütörtök
Jó hangulatban sehol nem lesz hiány!

Különleges hétvége előtt állnak csapataink, hiszen a megszokottnál kicsit másabb helyszín és atmoszféra fogja őket körülvenni. Leány gyerek 1-es csapatunk és leány mini narancs csapatunk mérkőzéseinek is egyaránt a VASAS Folyondár ad otthont, míg fiú U21-es csapatunk egyidőben játssza helyosztó mérkőzéseit a Vollé Röpsuli fiatal játékosaival.

Szombaton 10 órától a Lila iskolában vívnak mérkőzéseket mini és szupermini csapataink a Vollé2020! - Röpsuli program keretein belül, illetve mindkét korosztályban egy-egy vendég együttes is helyet kapott. A programsorozat azért jött létre, hogy a nem egyesületi szinten röplabdázó iskolások is versenylehetőséget kapjanak.

– Mi is beneveztünk, hogy egyesületünk szupermini és mini korosztályos játékosai minél több tapasztalatot szerezzenek – nyilatkozta leány szupermini csapatunk másodedzője, Tóth Gerda. – A szombati lesz az első szereplésünk, rögtön házigazdaként, majd további két fordulóban játszunk. A szupermini korosztályban a bajnoksághoz hasonlóan nem számolják a pontokat, a miniseknél pedig minden meccs egy 25 pontos szettből áll, és mindenki kétszer játszik az ellenfelekkel. Természetesen lesz érmes díjazás is – árulta el a tréner.


Vollé2020! - Röpsuli, Szeged
10:00 Szeged Fekete - Szeged Narancs 
Fehér Ignác - Szeged Arany

10:20 Szeged Narancs - Fehér Ignác
Szeged Fehér- Szeged Fiú

10:40 Fehér Ignác - Szegedi RSE
Szeged Fiú
- Fehér Ignác

11:00 Szeged Fekete - Szeged Narancs
Szeged Arany
- Szeged Fehér

11:20 Szeged Narancs - Fehér Ignác
Szeged Fehér - Fehér Ignác

11:40 Fehér Ignác - Szeged Fekete 
Szeged Fiú - Szeged Arany

12:00 Fehér Ignác - Szeged Arany
12:20 Szeged Fehér - Szeged Fiú
Vezetőedző:
Magos-Dóra Annamária, Varga Tamás
Másodedző: Tóth Gerda

Éles bajnokik is lesznek a korosztályos pontvadászatokban, leány U13-as csapatunk például vasárnap Budapestre utazik, ahol a Miskolc, a Nyíregyháza és a házigazda Vasas két együttese lesz az ellenfél.

– Nem lesz könnyű torna – jegyezte meg Váradi Zoltán másodedző. – A Vasassal és a Nyíregyházával már találkoztunk korábban, nehéz ellenfelekről van szó. Persze mi sem vagyunk rossz csapat, sőt, amikor sikerül felpörögni, nagyon jó játékra vagyunk képesek. Ezt jó lenne most is elérni, hiszen minél több győzelem elérése a cél. Ezek a kemény összecsapások remek felkészülést jelentenek a tavaszi döntőre. Rég volt tornánk, jó, hogy újra lesz erőpróba. A héten szépen haladtunk a munkával, teljes kerettel edzettünk, a hangulat remek – számolt be a szakember.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB, Budapest
09:30 VASAS SC Kék - Szegedi RSE Narancs
10:45 Szegedi RSE Narancs - VASAS SC Piros
13:00 Miskolci Sportiskola-A - Szegedi RSE Narancs
16:30 Szegedi RSE Narancs - Nyíregyháza-A
Vezetőedző: Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán

Leány U15-ös csapatunk is a fővárosba látogat, a tét pedig már a legjobb hat közé kerülés. Az e felé vezető út első állomásán az UTE és a Vasas ellen kell helytállni.

Nagy lelkesedést és akarást látok a lányokon, ami jó jel, remélem, hogy nem fordul a visszájára – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Egy fontos játékosunk megsérült, pótlását fiatalabbak szereplésével próbáljuk megoldani. Volt már példa hasonló helyzetre, olyankor a többiek még plusz erőbedobásra is képesek voltak, most is ezt várom tőlük, és persze jó játékot. Komoly ellenfeleink lesznek, de nem akarok jósolni, mert egy ilyen kiegyensúlyozott mezőnyben bármi megtörténhet. Három tornán dől el a továbbjutás, így lesz lehetőség a javításra, ha nem a várakozások szerint alakulnak a találkozók – tette hozzá a mester.


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I. osztály középszakasz, Budapest
12:30 Szegedi RSE-1 - UTE U15 "A"
14:00 VASAS SC Piros - Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula


Fiú U15-ös legénységünk Eger felé veszi az irányt, a hevesi házigazda mellett mellett a Kaposvárral és a Dunaújvárossal kerülnek majd szembe a srácok. Nem ez volt az eredeti forgatókönyv, hiszen Dágra utazott volna a csapat, de mi nem bánjuk a változtatást.

– Erősebb ellenfelünk lett volna, de szerencsére változott a helyzet. A Dunaújváros és az Eger is hozzánk hasonló kaliberű együttes, ezt a lehetőséget ki kellene használni – hangsúlyozta Csányi Dániel vezetőedző. – A Kaposvár kiemelkedik a mezőnyből, csak pár szettet vesztett az előző fordulókban, így a másik két találkozó lesz fókuszban. Jó sorsolást kaptunk, így mondtam is a srácoknak, hogy itt a lehetőség nagyot dobbantani, mielőtt sokan kinövik ezt a korosztályt. A hat legjobb csapat közé kerülésért küzdünk, ezért fontos, hogy az utóbbi időben teljes létszámmal tudtunk edzeni. Családi elfoglaltság miatt ketten nem tudnak csatlakozni hozzánk, de a felkészülés jól ment, minden adott, hogy elérjük céljainkat. A hatos döntő szép 

álom, jó lenne valóra váltani! – zárta a beszélgetést.

Tatár Mihály Fiú U15 OGYB elődöntő/helyosztó, Eger
11:30 Szegedi RSE - RÖAK Kaposvár Sárga
13:00 DSE Röplabda Akadémia - Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE - Egri Városi Sportiskola
Vezetőedző:
Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

Fiú U21-es csapatunk szombaton hazai pályán, a Lila iskolában szerepel, ahol a 11-16. helyért a Miskolc és az Újfehértó ellen játszik.

Nagy előny, hogy ezúttal nem kell hazai csapatként vendégségbe mennünk a Hattyas sorra – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A Miskolc ellen értékes sikert értünk el az alapszakaszban, szeretnénk megismételni az akkor nyújtott teljesítményt. Ha jól és lelkesen játszunk, akkor az eredmény már másodlagos, a lényeg a tapasztalat és a fejlődés. Másik ellenfelünket nem ismerjük, így konkrét célt is nehéz lenne kitűzni a második összecsapásra – véli a tréner.


Fiú U21/NBII Férfi Bajnokság 11-16. helyért "C" csoport, Szeged
11:00 MEAFC-Miskolc U21 - Szegedi RSE
14:00 Szegedi RSE - Újfehértói Sportklub
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com