Jelszóigénylés

Hálásak a támogatásért az U21-esek

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 9., hétfő
Leány utánpótlás csapatainknak tanulságosak voltak az idegenbeli tornák.

Három csapat képviselte hétvégén egyesületünk utánpótlását: férfi U21-es legénységünk hazai közönség előtt, a Lila iskolában helytállt a Szolnok ellen, leány mini 2-es együttesünk Kispesten szerepelt – egy győzelem és két vereség az SZRSE-mérleg –, leány mini "fekete" csapatunk pedig bronzérmes lett a gödöllői tornán.
A legidősebbek Strezeneczki Gyula vezetésével otthon fogadták a Szolnokot, a vendégek 3:0-ra győztek, a szettek hasonlóan alakultak, hiszen 14, 17 majd újra 14 pontot szerzett a Szegedi RSE.


 
– Görcsösen játszottak a fiúk, ami sok hibát eredményezett. A hozzáállással elégedett vagyok, hiszen látszott a srácokon, hogy nagyon akarnak. Sajnos a nagy akarásnak nyögés lett a vége, hiszen a Szolnok jobb volt, összeszedettebben játszott, így megérdemelten nyert. A következő meccsünkön jó lenne, ha felszabadultabban játszanának a fiúk. Köszönjük a szurkolók támogatását, nagyon jól esett nekünk, a következő hazai bajnokin is várunk mindenkit szeretettel! – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum NBII 0:3 (14:25)(17:25)(14:25)
Szegedi RSE: Strezeneczki Péter, Varga Medárd, Gera Bálint, Somosi Levente, Hernádi Marcell, Janó Csongor, Móczár Dávid, Polyák Péter Ábel, Baricsa Gergő, Ferencz Erik, Kollár Patrik, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Leány mini 2-es csapatunk Tóth Gerda irányításával szerepelt Kispesten, ahol a tanítványok két vereséget és egy győzelmet könyvelhettek el.


– Sajnos nem tudtunk a legjobb négy csapat közé kerülni, hiszen erős csoportot kaptunk, a mi csoportellenfeink döntőztek később. Küzdöttek a lányok, de kicsit kedvüket szegték a jóval erősebb ellenfelek, bár így is sokszor tudtunk tartani a lépést a riválisokkal. Az utolsó meccsen nagyon küzdöttek a lányok, örömjátékkal nyertek. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményével, látszik a fejlődésük. Tavasszal remélhetőleg megjönnek az eredmények, addig is ugyanilyan remek hozzáállásra van szükség, és akkor kifizetődik a befektetett munka - értékelt Tóth Gerda vezetőedző.


Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Kispest
Kispest SE "A" - Szegedi RSE 3:0 (25:11)(25:12)(25:14)
Szegedi RSE - Hajduböszörményi TE 0:3 (4:25)(5:25)(14:25)
Szegedi RSE - BTDSE Taksony "A" 2:0 (25:20)(26:24) 
Szegedi RSE: Varga Kincső, Juhász Hanga, Juhász Kincső, Fritz Eszter, Petrovics Dóra, Meszlényi Sára, Gigacz Réka, Balázs-Piri Panna, Szabó Panna
Vezetőedző: Tóth Gerda
Leány mini "fekete" együttesünk szeretett volna döntőbe kerülni a gödöllői tornán, végül bronzérmesek lettek Dávid Tibor és Váradi Zoltán tanítványai.


– A kötelező győzelmeket megszereztük, de sajnos a fináléba nem tudtunk bekerülni. Meglepetésre simán kikaptunk a Budaörstől, pedig az erőviszonyok alapján fordított eredmény is lehetett volna. A tornagyőztes BRSE nem okozott meglepetést, előrébb tart, mint a többi csapat. Örülök, hogy rossz formánk ellenére is hoztuk a kötelező sikereket. Mészáros Petra betegsége komoly érvágás volt számunkra, de talán nélküle is nyerni kellett volna a Budaörs ellen, visszavágásra készültünk – mondta Dávid Tibor vezetőedző.



Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Gödöllő
Gödöllői RC - Szegedi RSE fekete 0:3 (21:25)(14:25)(21:25)
Szegedi RSE fekete - VASAS SC Kék 2:1 (22:25)(25:10)(25:18)
BDSE "A" - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:15)(25:22)(25:20)
Szegedi RSE Fekete - LINAMAR BRSE KÉK 0:3 (16:25)(11:25)(23:25)
Szegedi RSE Fekete: Mészáros Nóra, Kalmár Léda, Mészáros Petra, Kondacs Réka, Szentkereszty Stefánia, Nagy-Hegyesi Luca, Horváth Dalma, Király Emese, Borics Panka, Kocsis Dorka, Polgár Lili
Vezetőedző: Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com