Jelszóigénylés

Hazai tornákon lehet végre meccseket játszani

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 12., péntek
Edzéshiánnyal, de motiváltan várjuk a Topolya sori korosztályos összecsapásokat.

A Szegedi RSE utánpótlása ismét nehéz időszakot él meg a koronavírus-járvány miatt, hiszen ez már a második hét edzés nélkül – egy szabadtéri tréninggel azért mozgáslehetőséget tudtunk biztosítani a gyerekeknek –, az előző két hétvégén pedig mérkőzések sem voltak. Most viszont lesz torna, rögtön kettő is, ráadásul mindkét esetben hazai pályán: szombaton a fiú u21-es csapat, vasárnap pedig a fiú mini együttes bizonyíthat a Topolya sori sportcsarnokban. Sajnos a leány gyerek fekete csapatnak itthon kell maradnia, a kiírás szerint a Kispest és Nyíregyháza ellen vívott volna mérkőzést.A Topolya sori hétvégi meccsdömpinget szombaton 10 órakor a fiú U21-es csapat nyitja meg a DEAC ellen, majd a MÁV Előre és a MEAFC-Miskolc együttesével is játszik. A srácoknak ez duplán hazai pálya lesz, hiszen az edzésekre is ide járnak a Lila iskola tornatermének bezárása óta.

– Egész jól el lett osztva időben a három mérkőzés, mindegyikre rá lehet pihenni – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Sajnos ujjtörést szenvedő feladónkra továbbra sem számíthatunk, így ismét kényszerfeladóval kell játszanunk. Ennek fényében pozitív hozzáállást és küzdelmet várok a srácoktól, ami remélhetőleg szettek mellett győzelmeket is hoz. A Miskolcot ismerjük, le is győztük már, ezt jó lenne megismételni. A másik két ellenféllel még nem találkoztunk, de a MÁV Előre hagyományosan remek utánpótlással rendelkezik, így biztos kemény derbi lesz – véli a mester.

Férfi U21 Bajnokság D-csoport, Szeged
10:00 Szegedi RSE - DEAC
14:30 Szegedi RSE - MÁV Előre RA
17:30 Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Fiú mini csapatunkra vasárnap két bajnoki vár: a KESI és a DSE lesz az ellenfele. Sajnos foghíjas kerettel lépnek pályára a srácok, jelen állás szerint csere nélkül, de így is biztosan kitesznek magukért!

– Izgalmas mérkőzésekre számítok, és kíváncsian várom, hogy a srácok hogyan tudják majd pótolni a hiányzókat – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző. – Nagy kérdés számomra, hogy milyen hatással lesz a gyerekekre az edzéshiány, de a motivációval biztos nem lesz gond, hiszen a szabadtéri tréningen mindannyian lelkesen végezték a gyakorlatokat. Ki vannak éhezve a fiúk a meccsekre, és két játékosunknak különösen fontos lenne bizonyítani, ugyanis Simon Benedek és Retek Barnabás meghívót kapott az utánpótlás-válogatott tavaszi edzőtáborára. Arra számítunk, hogy itt lesz a nemzeti csapat edzője, ami újabb lökést adhat a srácoknak – jegyezte meg a tréner.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály 3. forduló, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI A
13:00 DSE RÖPLABDA AKADÉMIA - Szegedi RSE 
Vezetőedző:
Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com