Jelszóigénylés

Hazai tornákon lehet végre meccseket játszani

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 12., péntek
Edzéshiánnyal, de motiváltan várjuk a Topolya sori korosztályos összecsapásokat.

A Szegedi RSE utánpótlása ismét nehéz időszakot él meg a koronavírus-járvány miatt, hiszen ez már a második hét edzés nélkül – egy szabadtéri tréninggel azért mozgáslehetőséget tudtunk biztosítani a gyerekeknek –, az előző két hétvégén pedig mérkőzések sem voltak. Most viszont lesz torna, rögtön kettő is, ráadásul mindkét esetben hazai pályán: szombaton a fiú u21-es csapat, vasárnap pedig a fiú mini együttes bizonyíthat a Topolya sori sportcsarnokban. Sajnos a leány gyerek fekete csapatnak itthon kell maradnia, a kiírás szerint a Kispest és Nyíregyháza ellen vívott volna mérkőzést.A Topolya sori hétvégi meccsdömpinget szombaton 10 órakor a fiú U21-es csapat nyitja meg a DEAC ellen, majd a MÁV Előre és a MEAFC-Miskolc együttesével is játszik. A srácoknak ez duplán hazai pálya lesz, hiszen az edzésekre is ide járnak a Lila iskola tornatermének bezárása óta.

– Egész jól el lett osztva időben a három mérkőzés, mindegyikre rá lehet pihenni – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Sajnos ujjtörést szenvedő feladónkra továbbra sem számíthatunk, így ismét kényszerfeladóval kell játszanunk. Ennek fényében pozitív hozzáállást és küzdelmet várok a srácoktól, ami remélhetőleg szettek mellett győzelmeket is hoz. A Miskolcot ismerjük, le is győztük már, ezt jó lenne megismételni. A másik két ellenféllel még nem találkoztunk, de a MÁV Előre hagyományosan remek utánpótlással rendelkezik, így biztos kemény derbi lesz – véli a mester.

Férfi U21 Bajnokság D-csoport, Szeged
10:00 Szegedi RSE - DEAC
14:30 Szegedi RSE - MÁV Előre RA
17:30 Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Fiú mini csapatunkra vasárnap két bajnoki vár: a KESI és a DSE lesz az ellenfele. Sajnos foghíjas kerettel lépnek pályára a srácok, jelen állás szerint csere nélkül, de így is biztosan kitesznek magukért!

– Izgalmas mérkőzésekre számítok, és kíváncsian várom, hogy a srácok hogyan tudják majd pótolni a hiányzókat – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző. – Nagy kérdés számomra, hogy milyen hatással lesz a gyerekekre az edzéshiány, de a motivációval biztos nem lesz gond, hiszen a szabadtéri tréningen mindannyian lelkesen végezték a gyakorlatokat. Ki vannak éhezve a fiúk a meccsekre, és két játékosunknak különösen fontos lenne bizonyítani, ugyanis Simon Benedek és Retek Barnabás meghívót kapott az utánpótlás-válogatott tavaszi edzőtáborára. Arra számítunk, hogy itt lesz a nemzeti csapat edzője, ami újabb lökést adhat a srácoknak – jegyezte meg a tréner.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály 3. forduló, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI A
13:00 DSE RÖPLABDA AKADÉMIA - Szegedi RSE 
Vezetőedző:
Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com