Jelszóigénylés

Nem sokáig számolták a pontokat, annyira élvezték a röplabdát

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 17., hétfő
Lelkes játékkal tértek vissza a szuperminisek, 12. helyen zárt a gyerek csapat.

A Topolya sori sportcsarnokban régóta várt zsivaly volt az úr szombaton: végre a szupermini csapatok is mérkőzéseken játszhattak! A gyerekek már hónapok óta nem tudtak szerepelni a bajnokságban, így már a lehetőség is óriási öröm volt számukra, de növelte a jókedvet a hazai pálya is, illetve a családias légkör, hiszen tisztán szegedi tornát rendeztünk. Az SZRSE fiú és leány korosztályos együttesei mellett ugyanis a szintén szegedi (és algyői) illetőségű Szemüveg SE “A” és “B” csapata indult a megmérettetésen.A gyerekek a lelkes játék mellett ügyes megoldások sorával hálálták meg a lehetőséget, így mindkét korosztályos együttesünk edzője elégedetten nyilatkozott. Ebben a szezonban nincs pontszámítás a szuperminiseknél, így hivatalos eredményről nem tudunk beszámolni, de ilyen hosszú kényszerszünet után egyébként is csak a játék öröme volt a lényeg!

– Nagyon kellett ez a nap a gyerekek lelkének, hihetetlenül élvezték a napot – kezdte értékelését Magos-Dóra Annamária, a lányok vezetőedzője. – Szettről szettre fejlődtek a tanítványok, mindenki nagyon ügyes volt, főként a szervák mentek egyre jobban. A lányok csak a torna legelején számolták maguknak a pontokat, utána annyira belemerültek a játékba, hogy el is feledkeztek a pontokról. Ez is bizonyítja, hogy mennyire ki voltak éhezve a játékra. Bizakodva tekintünk a következő szezonra, reméljük, hogy pótolható lesz a kényszerszünetek miatti lemaradás. Köszönjük szépen a Szemüveg SE részvételét, ugyanis rendkívül motivált csapatokkal érkezett az egyesület, így még hasznosabb volt a torna – jegyezte meg a tréner.


U11 Országos Szupermini Bajnokság (kezdő), Szeged
Szegedi RSE Fekete: Fritz Nóra, Fritz Bella, Szalai Dóra, Jámbor Enikő, Révész Kata, Kőmíves Csenge


Szegedi RSE Narancs: Hackler Hanna, Czakó Szofi, Zsurka-Abonyi Sarolta, Benito Ferenczi Nadia, Kőmíves Eszter, Meszlényi Alíz
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Váradi-Tóth Gerda

Fiú szupermini csapatunk vegyes kerettel lépett pályára, vagyis lányok is besegítettek. A srácok már korábban is játszottak ilyen felállásban, így minden rendben ment.

– Remekül sikerült a torna, csak a legelején kellett kicsit összeszokni a lányokkal, majd mindenki ügyesen játszott – nyilatkozta Honti Szilárd, a fiú együttes vezetőedzője. – Voltak olyanok, akiknek ez volt az első tornája, ők is sikerélményeket és fontos tapasztalatokat szereztek. Mindenkinél látványos volt a fejlődés meccsről meccsre, alkalmanként nagyon szép labdameneteket vittünk végig. Az egész csapat örült, hogy végre játéklehetőséghez jutottunk – hangsúlyozta a szakember.


Szegedi RSE Fehér: Szűcs Vanessza, Draskóczy Ede, Rehák Hajnalka, Tari Bence, Retek Kristóf, Varga Zénó
Vezetőedző: Honti Szilárd
Másodedző: Varga TamásLeány gyerek narancs együttesünk is szombaton zárta a bajnoki szezont, a 10. pozícióért kellett helyosztó csatákat vívni a Kaposvár és a házigazda Budaörs ellen. Sajnos a két mérkőzésen csak egy-egy szettsikert lehetett feljegyezni szegedi részről, így 12. helyen végzett az SZRSE.

– Bizakodó voltam a torna előtt, de így is pozitívan értékelem a két találkozót – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Az eddig kevesebbet szereplő röplabdázók bőven kaptak játékperceket, és éltek is a lehetőséggel, remek megoldásokat láttam tőlük. Mindkét ellenfelünk motiváltabbnak tűnt, de sajnos egy sérülés is hátráltatott minket. Sok felállást ki tudtunk próbálni, a lányok élvezték a játékot és hasznos tapasztalatokat szereztünk, így nincs okunk elkeseredni. Még nincs leállás, van még egy hónapunk teremben edzeni, amit alaposan ki szeretnénk használni – árulta el a mester.


dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I.osztály 10-12. helyért, Budaörs
BDSE - Szegedi RSE Narancs 3:1 (27:29)(25:15)(25:8)(25:23)
RÖAK Kaposvár 'A' - Szegedi RSE Narancs 3:1 (17:25)(25:15)(25:19)(25:12)
Szegedi RSE Narancs: Gigacz Maja, Magos-Dóra Villő, Deák Angelina, Eszik Sára, Mihály Annamária, Erdei-Strohner Enikő, Kalmár Léda, Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Luca, Hartai-Rácz Gaia, Szentkereszty Stefánia
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com