Jelszóigénylés

A Lila iskolában is szurkolhatunk az utánpótlásnak

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 28., csütörtök
Idegenben szereplő csapataink Kunhegyesre és Gödöllőre utaznak.

Nincs megállás: utánpótlásunk ezen a hétvégén is több korosztályban is képviseli egyesületünket. A fiúknál a Szegedi RSE U21-es és mini együttese vív bajnokit szombaton – előbbi a Lila iskolában, utóbbi Kunhegyesen –, a lányoknál pedig a gyerek 2-es együttesünk látogat vasárnap Gödöllőre.

Kezdjük a legidősebbekkel, hiszen U21-es együttesünk hazai pályán játszhat, a csapat minden érdeklődőt szeretettel vár szombaton 17 órától a Lila iskolában. A srácok ellenfele a Gyöngyös lesz.


– Mivel ezen a héten nincs serdülő forduló, az időpontok sem ütköznek, így szerencsére a lehető legjobb felállásban léphetünk majd pályára – árulta el Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A teljes keret együtt edzett a héten, és reméljük, hogy bokahúzódást szenvedő csapatkapitányunk, Strezeneczki Péter meggyógyul, és csatlakozni tud hozzánk. Ellenfelünk rutinosabb, de lelkesedéssel ezt kompenzálni lehet – mondta el a szoros meccs kulcsát a mester.


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
17:00 Szegedi RSE - Gyöngyösi Röplabda SE
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Mini korosztályos fiú játékosaink Kunhegyesre utaznak, Varga Tamás irányításával szerepelnek idegenben a Kecskemét “B” és a házigazda ellen.


– Bízom benne, hogy mindkét találkozón győzelmet aratunk – kezdte a szombati túra felvezetését a vezetőedző. – Az első két torna alapján a fináléba jutás reális elvárás, az eddigi jó szereplés miatt bizakodó vagyok. Remélem, hogy betegséggel küzdő játékosaink felépülnek, ha teljes lesz a keret, akkor a döntős szereplés kiharcolása elérhető. A srácok jól dolgoztak a héten, bizonyították ügyességüket, persze a játékhelyzetek felismerésében még van hova fejlődniük, de ez természetes, hiszen ez még egy tanulási folyamat. Jó úton járnak a fiúk, és az alapjuk is megvan ahhoz, hogy végigjárják ezt – véli Varga Tamás.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I. osztály, Kunhegyes
11:15 KESI "B" - Szegedi RSE
12:30 Szegedi RSE - KUNHEGYES ESE
Vezetőedző:
Varga Tamás

Leány Gyerek 2-es csapatunknak vasárnap Gödöllőn lesz jelenése, a korosztályos bajnokság következő fordulójában a házigazda mellett a Békéscsaba együttesével kerül majd szembe.


– Mindkét ellenfelünk erős utánpótlással rendelkezik, így nagyon fontos, hogy a két legalapvetőbb játékelemben, vagyis nyitás-fogadásban és védekezésben jó és türelmes játékkal rukkoljunk elő. Az előző fordulóban fontos pontok múltak azon, hogy kapkodtak a lányok, most ezt jó lenne elkerülni. A heti edzésmunka alapján ez összejön, szépen dolgozott mindenki, odatették magukat a tréningeken, koncentráltak voltak, ezt szeretném viszontlátni a mérkőzéseken is – nyilatkozta Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály B-2 csoport, Gödöllő
10:00 Szegedi RSE-2 - Gödöllői RC "B"
11:30 LINAMAR-BRSE Ezüst - Szegedi RSE-2
Vezetőedző:
Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com