SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 7.
Herman

Jelszóigénylés

A Lila iskolában is szurkolhatunk az utánpótlásnak

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 28., csütörtök
Idegenben szereplő csapataink Kunhegyesre és Gödöllőre utaznak.

Nincs megállás: utánpótlásunk ezen a hétvégén is több korosztályban is képviseli egyesületünket. A fiúknál a Szegedi RSE U21-es és mini együttese vív bajnokit szombaton – előbbi a Lila iskolában, utóbbi Kunhegyesen –, a lányoknál pedig a gyerek 2-es együttesünk látogat vasárnap Gödöllőre.

Kezdjük a legidősebbekkel, hiszen U21-es együttesünk hazai pályán játszhat, a csapat minden érdeklődőt szeretettel vár szombaton 17 órától a Lila iskolában. A srácok ellenfele a Gyöngyös lesz.


– Mivel ezen a héten nincs serdülő forduló, az időpontok sem ütköznek, így szerencsére a lehető legjobb felállásban léphetünk majd pályára – árulta el Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A teljes keret együtt edzett a héten, és reméljük, hogy bokahúzódást szenvedő csapatkapitányunk, Strezeneczki Péter meggyógyul, és csatlakozni tud hozzánk. Ellenfelünk rutinosabb, de lelkesedéssel ezt kompenzálni lehet – mondta el a szoros meccs kulcsát a mester.


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
17:00 Szegedi RSE - Gyöngyösi Röplabda SE
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Mini korosztályos fiú játékosaink Kunhegyesre utaznak, Varga Tamás irányításával szerepelnek idegenben a Kecskemét “B” és a házigazda ellen.


– Bízom benne, hogy mindkét találkozón győzelmet aratunk – kezdte a szombati túra felvezetését a vezetőedző. – Az első két torna alapján a fináléba jutás reális elvárás, az eddigi jó szereplés miatt bizakodó vagyok. Remélem, hogy betegséggel küzdő játékosaink felépülnek, ha teljes lesz a keret, akkor a döntős szereplés kiharcolása elérhető. A srácok jól dolgoztak a héten, bizonyították ügyességüket, persze a játékhelyzetek felismerésében még van hova fejlődniük, de ez természetes, hiszen ez még egy tanulási folyamat. Jó úton járnak a fiúk, és az alapjuk is megvan ahhoz, hogy végigjárják ezt – véli Varga Tamás.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I. osztály, Kunhegyes
11:15 KESI "B" - Szegedi RSE
12:30 Szegedi RSE - KUNHEGYES ESE
Vezetőedző:
Varga Tamás

Leány Gyerek 2-es csapatunknak vasárnap Gödöllőn lesz jelenése, a korosztályos bajnokság következő fordulójában a házigazda mellett a Békéscsaba együttesével kerül majd szembe.


– Mindkét ellenfelünk erős utánpótlással rendelkezik, így nagyon fontos, hogy a két legalapvetőbb játékelemben, vagyis nyitás-fogadásban és védekezésben jó és türelmes játékkal rukkoljunk elő. Az előző fordulóban fontos pontok múltak azon, hogy kapkodtak a lányok, most ezt jó lenne elkerülni. A heti edzésmunka alapján ez összejön, szépen dolgozott mindenki, odatették magukat a tréningeken, koncentráltak voltak, ezt szeretném viszontlátni a mérkőzéseken is – nyilatkozta Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály B-2 csoport, Gödöllő
10:00 Szegedi RSE-2 - Gödöllői RC "B"
11:30 LINAMAR-BRSE Ezüst - Szegedi RSE-2
Vezetőedző:
Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com