Jelszóigénylés

Megtört a jég a gyerek csapatnál

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 31., hétfő
Ifjúsági együttesünkre egymás után két szerdai meccs vár

Két korosztályos csapatunk vívott bajnoki mérkőzéseket a hétvégén, egy fontos győzelmet pedig el is könyvelhettünk. Rendhagyó módon kezdjük a szokásos hétfői értékelést, ugyanis rögtön egy szerdai mérkőzést is beharangozunk.

A hét közepén leány ifjúsági csapatunk lép pályára az MTK otthonában, sőt, egy héttel később a BRSE ellen is szerdán játszik az SZRSE. Legutóbb betegségek miatt nem tudott kiállni a szegedi keret, de hétközben már vállalta a játékot.

– Nem lesz könnyű a visszatérés, hiszen sokan voltak betegek, most is még csak a keret felével tudunk Budapestre utazni. Bárki is lesz harcra kész, az erős ellenfelek miatt nagyon hasznos mérkőzések lesznek, ezért ragaszkodtunk a pótláshoz. Ilyen körülmények között nem lesz könnyű a meccs, de mindent beleadunk – jegyezte meg Milodanovics Andrea vezetőedző.

Torma Ágnes Leány U19 OIB I.osztály Kvalifikáló szakasz 'M' csoport, Budapest
2022. február 02. szerda
16:00 MTK Budapest – Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea

Leány gyerek fekete együttesünk a BRSE, a Miskolc és a Kispest csapatait fogadta, utóbbi riválist pedig négy szettben le is tudta győzni, ezzel megszerezte első sikerét a szezonban!

– Papíron mindhárom ellenfél erősebb volt, de az utóbbi hónapokban annyit fejlődtünk, hogy már nagyon megérdemelték a lányok a sikert – hangsúlyozta Berkes Zoltán vezetőedző. – A Békéscsaba egyértelműen nagyobb játékerőt képviselt, de fegyelmezett játékkal kihoztuk a maximumot a mérkőzésből. A Miskolc volt a legerősebb ellenfél, ekkor kaptak lehetőséget azok, akik az első meccsen kevesebbet léptek pályára. Mindent beleadtak a lányok, a második és harmadik szettben tisztesen helytálltak, betartva az utasításokat. A Kispest kapcsán éreztem, hogy talán legyőzhető, alapos taktikával készültünk, a lányok pedig szívvel-lélekkel játszva minden tervet megvalósítottak. Megvan az első győzelem, méghozzá egy jó csapat ellen. Le a kalappal a lányok előtt! – dicsérte a tanítványokat a mester.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály, Kelet Középszakasz, Szeged
Szegedi RSE Fekete – BRSE-Kék 0:3 (13:25, 19:25, 16:25)
Szegedi RSE Fekete – Miskolci Sportiskola Sárga 0:3 (3:25, 14:25, 13:25)
Szegedi RSE Fekete – Kispest SE-A 3:1 (25:20, 19:25, 26:24, 25:23)
Szegedi RSE Fekete:
Meskula Réka, Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Ábrahám Anett, Petrovics Dóra, Balog Panka, Perényi Vivien.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú U21-es legénységünk a Rákosmente vendégeként szenvedett háromszettes vereséget.

– Tudtuk, hogy az ellenfél remek csapat, Szegeden már legyőzött minket, de próbáltuk megszorongatni. Az eredmény csalóka, ugyanis nem játszottak rosszul a srácok. Szép megmozdulások és a csapategység miatt is dicséretet érdemelnek a fiúk – mondta Hulmann Zsolt vezetőedző.


Férfi NB II - U21 `B`csoport, Budapest
Rákosmente – Szegedi RSE 3:0 (25:14, 25:16, 25:13)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Strezeneczki Péter, Varga Medárd, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

...

...
CSAPATKÉP

Leány U15 OGYB II.osztály KELET Középszakasz, Szeged
Szegedi RSE Fekete – BRSE-Kék
Miskolci Sportisk Sárga – Szegedi RSE Fekete
Szegedi RSE Fekete - Kispest SE-A
Szegedi RSE Fekete:

Vezetőedző: Berkes Zoltán

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com