Jelszóigénylés

Végre! Kezdődik a szezon!

Megosztás:
Megjelent: 2021. szeptember 16., csütörtök
Ifjúsági csapataink mérkőzései nyitják az új idényt.

Szombaton hivatalosan is elkezdődik az idény: felnőtt csapataink még készülnek az új szezonra, utánpótlásunk viszont már tétmérkőzések elé néz. Hétvégén leány és fiú ifjúsági együttesünk két-két találkozón játszik, egyaránt idegenben.A lányok Gödöllőre utaznak, ahol a házigazda mellett a Szolnok lesz az ellenfelük. A bizonyítási vágy is motiválja majd őket, hiszen új edzőjüknek, Milodanovics Andreának is szeretnék megmutatni, mire képesek. Ebből már a tréner kapott ízelítőt, hiszen az SZRSE ifjúsági kerete simán legyőzte a Szolnok felnőtt csapatát a múlt heti felkészülési tornán.

– Azon a derbin fegyelmezett, jó játékot láttam a lányoktól, dicséretes hozzáállással röplabdáztak. Most is ezt a mentalitást szeretném látni, ki kell hozni magukból a maximumot. Egész héten a felnőtt kerettel edzettek a lányok, látszik, hogy kollégám, Tátrai Sándor remek munkát végez velük, így bizakodó lehetek. Az ellenfeleket nem ismerem, a helyszínen látom majd a reális esélyeket, de látatlanban is azt mondom, hogy győzni utazunk – jelentette ki Milodanovics Andrea.
 
Torma Ágnes U19 Leány OIB I.osztály Alapszakasz 'E' csoport, Gödöllő
12:30 Szolnoki SPC - Szegedi RSE 
14:00 Gödöllői RC - Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea
Másodedző: Tátrai Sándor

Fiú csapatunk érthető módon szerényebb célokkal vág a kecskeméti kalandba, ahol a házigazda mellett a MÁV Előre Akadémia lesz az ellenfele. A röplabda befejezése, sérülések és betegség miatt több eddigi kulcsjátékos nélkül játszania két olyan csapat ellen, amely jó eséllyel pályázik a hatos döntőbe jutásra.

– Tisztes helytállás a reális cél – véli Hulmann Zsolt vezetőedző. – A megszokottnál jóval szűkebb kerettel, U17-es játékosokkal kiegészülve utazunk. A felkészülés lényegében az alapszakasz végéig tart, ugyanis szeretnénk fizikálisan sokat fejlődni, majd a rájátszásban ezzel előrelépni. Addig nem készülünk külön a mérkőzésekre, a folyamatos erősödés és tapasztalatszerzés lesz középpontban – jegyezte meg a tréner.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Fiú OIB I.osztály Alapszakasz, Kecskemét
11:30 Szegedi RSE - MÁV Előre Akadémia
14:30 KESI - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com