Jelszóigénylés

Két biztató győzelem a Lila iskolában!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 22., hétfő
A hazai sikerek során mutatott játék rendkívül biztató volt.

Fiú korosztályos csapatainknak nem kellett utaznia, hiszen mindhárom hétvégi tornának a Lila iskola adott otthont. Két győzelem és három vereség született hazai részről, de kevés hiányzott, hogy sokkal jobb legyen az SZRSE mérlege.

Fiú gyerek csapatunk vegyes érzésekkel zárta a hazai tornát, hiszen a Kaposvártól három szettben kikapott, majd a Kazincbarcikát simán legyőzte.

– A Kaposvár elleni meccset is megnyerhettük volna három szettben – kezdte értékelését Csányi Dániel vezetőedző. – Próbáltunk jó szervákkal kezdeni, hogy az ellenfél kevésbé tudja kihasználni erős ütőjátékosa képességeit, de a kockáztatás végül sok hibát eredményezett. Nem találtuk a saját játékunkat, nyitás-fogadásban gyengék voltunk, illetve nem tudtuk pontra váltani a kivédekezett labdákat. A Kazincbarcika elleni meccsre fel tudtunk állni a kudarc után, szép és szinte hibátlan játékkal magabiztosan nyertünk, pedig cserénk sem volt – jegyezte meg a tréner.


FIÚ U15 OGYB I.osztály alapszakasz, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – RÖAK Kaposvár Kék 0:3 (22:25, 25:27, 24:26)
Szegedi RSE – Vegyész RC Kazincbarcika 3:0 (25:13, 25:19, 25:13)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Makhult Levente, Retek Barnabás, Simon Benedek.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Fiú ifjúsági együttesünk a Szolnok és a Dág ellen is négyszettes vereséget szenvedett, de látszott a fejlődés, így bizakodóak lehetünk.

– Mindkét meccsen győzelmi eséllyel léptünk pályára, így sajnálom az eredményeket, de kevés hiányzott a győzelmekhez, a negyedik szettek végjátékait rontottuk el – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Sajnos a szoros végjátékokban sokat hibáztunk, az ilyen szituációkban meg kell tanulnunk nyerni, illetve el kell viselni az esélyesség terhét. Ha a negyedik szettek hajráit megoldjuk, akkor szerintem az ötödik szetteket is behúztuk volna. Nem bánkódom, mert nagyon szépen játszottak a srácok, egymásért küzdöttek. A játékunk minősége még a centergondok ellenére is rendben volt. Érdekes látni, hogy olykor óriási bravúrokra vagyunk képesek, máskor alap dolgokban hibázunk, ezeket a hullámvölgyeket kellene megszüntetni. Dolgozunk tovább – mondta a mester.


Fiú U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – Szolnoki SPC 'B' 1:3 (25:15, 14:25, 18:25, 27:29)
Szegedi RSE – Dág KSE 1:3 (16:25, 25:17, 16:25, 21:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Lehoczki Dániel, Kollár Patrik, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Radics Attila, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Fiú U21-es legénységünk négyszettes sikert aratott a KISTEXT ellen, így végre megvan az első SZRSE-győzelem az idősebbek közötti bajnokságban!

– Nagyon kellett már ez a siker! Nehéz derbi volt hét játékossal, de megoldottuk, szerencsére mindenkinek megtaláltuk a megfelelő pozíciót, így stabilan tudtunk játszani. Gratulálok a srácoknak, a hétvégén nagyon meg voltam velük elégedve. Így tovább, fiúk – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – KISTEXT 3:1 (23:25, 25:12, 25:16, 25:21)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Strezeneczki Péter, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Baricsa Gergő.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com