Jelszóigénylés

Szorgalmuknak köszönhetően gyorsan elérték a fő célt

Megosztás:
Megjelent: 2020. április 21., kedd
A lányokkal és az idősebb fiúkkal játszva is helytállt szupermini csapatunk.

Cikksorozatot indítottunk csapatainkról, edzők és játékosok mondják el véleményüket a csonka idényről, vagy más esetben a szünetelő szezon eddigi részéről. Ennek oka, hogy a Magyar Röplabda Szövetség a teljes felnőtt és több utánpótlás teremröplabda bajnokságot befejezetté nyilvánított.A fiú szupermini csapattal folytatjuk a sort: Honti Szilárd vezetőedző és játékosunk, Bálint György osztja meg gondolatait az SZRSE teljesítményéről.

– Foghíjasan indult az alapozás, és a keretünk idény közben formálódott, de elértük a céljainkat – kezdte az értékelést a tréner. – Mivel hat fiúval dolgoztam, minden betegség, vagy egyéb ok miatti hiányzás gondot okozott, de a szuperminis lányokkal kiegészülve, vegyes csapatokban is helytálltak a srácok, a lányokat egyenlő partnerként kezelték. Voltak tapasztaltabb játékosok, akik korábbról már ismerték a pontszámítást, ennek hiánya nekik volt zavaró, főleg az első tornán. Nekem sem tetszett az új helyzet, de alkalmazkodtunk, és sokat jelentett, hogy magunknak azért számoltuk az eredményt. A versenyszellem terén nagyon fontos volt, hogy a gyerekek szépen és szorgalmasan dolgoztak, hiszen így néhányan esélyt kaphattak a mini bajnokságban is, ahol már volt pontszámítás. 

Ennek is köszönhetően sokat fejlődtek a gyerekek, motiváltak maradtak, és a minisek között is helytálltak, pontokat szereztek, csak a legelején voltak megszeppenve. A szezon előtt pont az volt a fő cél, hogy a minisekkel összerázódjanak a gyerekek, és ez sikerült, e mellé pedig a srácok nagyon élvezték a munkát. Vegyes csapatban is jó meccseik voltak, különösen a szolnoki forduló tetszett. Elégedett lehetek, hiszen a fiúk minden tornán tudásuk legjavát hozták, és élvezték a röplabdázást! Sokat fejlődtek, a csapatjátékban különösen előreléptek, de a taktikai gondolkodásukra is büszke lehetek, hiszen egyre tudatosabban játszottak – hangsúlyozta Honti Szilárd, majd háláját is kifejezte a csapatot segítő embereknek. – Köszönöm a szülők támogatását, mindig lelkesen szurkoltak nekünk! Az edzői stábból Varga Tamás és Halász Nikoletta segítségéért különösen hálás vagyok! A szuperminis lányokkal rendszeresen játszhattunk edzőmeccseket, így Magos-Dóra Annamária és Tóth Gerda közreműködését is szeretném megköszönni! – sorolta segítőit a vezetőedző.Egy játékos, Bálint György is nyilatkozott a fiú szupermini csapat szezonjáról, amely ugyan “csonka” lett a járvány miatt, de a rövidebb idény alatt is sok barátságot és élményt hozott a gyerekeknek.

– Ebben a szezonban kezdtem a játékot, nagyon jól érzem magam a klubnál, több jóbarátom is lett a csapatból. Egyre inkább ment a játék az idény során, az edzéseket pedig nagyon élveztük, így most hiányoznak a tréningek. A győri meccsünk volt számomra a legszebb emlék, hiszen akkor játszottam először. Leginkább a szervákban kell majd erősödnünk, a játék többi elemében jobbak vagyunk. Egyre összeszokottabb lett a csapatunk, és remélem, minél hamarabb újra együtt játszhatok a társakkal – mondta Bálint György.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com