Jelszóigénylés

Szorgalmuknak köszönhetően gyorsan elérték a fő célt

Megosztás:
Megjelent: 2020. április 21., kedd
A lányokkal és az idősebb fiúkkal játszva is helytállt szupermini csapatunk.

Cikksorozatot indítottunk csapatainkról, edzők és játékosok mondják el véleményüket a csonka idényről, vagy más esetben a szünetelő szezon eddigi részéről. Ennek oka, hogy a Magyar Röplabda Szövetség a teljes felnőtt és több utánpótlás teremröplabda bajnokságot befejezetté nyilvánított.A fiú szupermini csapattal folytatjuk a sort: Honti Szilárd vezetőedző és játékosunk, Bálint György osztja meg gondolatait az SZRSE teljesítményéről.

– Foghíjasan indult az alapozás, és a keretünk idény közben formálódott, de elértük a céljainkat – kezdte az értékelést a tréner. – Mivel hat fiúval dolgoztam, minden betegség, vagy egyéb ok miatti hiányzás gondot okozott, de a szuperminis lányokkal kiegészülve, vegyes csapatokban is helytálltak a srácok, a lányokat egyenlő partnerként kezelték. Voltak tapasztaltabb játékosok, akik korábbról már ismerték a pontszámítást, ennek hiánya nekik volt zavaró, főleg az első tornán. Nekem sem tetszett az új helyzet, de alkalmazkodtunk, és sokat jelentett, hogy magunknak azért számoltuk az eredményt. A versenyszellem terén nagyon fontos volt, hogy a gyerekek szépen és szorgalmasan dolgoztak, hiszen így néhányan esélyt kaphattak a mini bajnokságban is, ahol már volt pontszámítás. 

Ennek is köszönhetően sokat fejlődtek a gyerekek, motiváltak maradtak, és a minisek között is helytálltak, pontokat szereztek, csak a legelején voltak megszeppenve. A szezon előtt pont az volt a fő cél, hogy a minisekkel összerázódjanak a gyerekek, és ez sikerült, e mellé pedig a srácok nagyon élvezték a munkát. Vegyes csapatban is jó meccseik voltak, különösen a szolnoki forduló tetszett. Elégedett lehetek, hiszen a fiúk minden tornán tudásuk legjavát hozták, és élvezték a röplabdázást! Sokat fejlődtek, a csapatjátékban különösen előreléptek, de a taktikai gondolkodásukra is büszke lehetek, hiszen egyre tudatosabban játszottak – hangsúlyozta Honti Szilárd, majd háláját is kifejezte a csapatot segítő embereknek. – Köszönöm a szülők támogatását, mindig lelkesen szurkoltak nekünk! Az edzői stábból Varga Tamás és Halász Nikoletta segítségéért különösen hálás vagyok! A szuperminis lányokkal rendszeresen játszhattunk edzőmeccseket, így Magos-Dóra Annamária és Tóth Gerda közreműködését is szeretném megköszönni! – sorolta segítőit a vezetőedző.Egy játékos, Bálint György is nyilatkozott a fiú szupermini csapat szezonjáról, amely ugyan “csonka” lett a járvány miatt, de a rövidebb idény alatt is sok barátságot és élményt hozott a gyerekeknek.

– Ebben a szezonban kezdtem a játékot, nagyon jól érzem magam a klubnál, több jóbarátom is lett a csapatból. Egyre inkább ment a játék az idény során, az edzéseket pedig nagyon élveztük, így most hiányoznak a tréningek. A győri meccsünk volt számomra a legszebb emlék, hiszen akkor játszottam először. Leginkább a szervákban kell majd erősödnünk, a játék többi elemében jobbak vagyunk. Egyre összeszokottabb lett a csapatunk, és remélem, minél hamarabb újra együtt játszhatok a társakkal – mondta Bálint György.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com