Jelszóigénylés

Sikerek az év első serdülő fordulóján

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 23., hétfő
Leány narancs és fiú serdülő játékosaink képviselték az egyesületet

Két serdülő csapat képviselte hétvégén a Szegedi Röplabda Sportegyesületet: Szegedi RSE narancs együttesünk egy győzelemmel és egy vereséggel, fiú serdülő keretünk pedig két nyert mérkőzéssel zárta az év első fordulóját.

Leány narancs csapatunk elsőként a DKLSN ellen lépett pályára, ahol főként saját magukkal kellett megküzdeniük. Nehezen hangolódtak rá a mérkőzésre, játékuk határozatlan és motiválatlan volt, ami meg is hozta az eredményét. A második összecsapásra viszont nagy pálfordulással érkeztek, az előző mérkőzés hangulatából semmi nem érződött a pályán, olyan teljesítményt nyújtottak, ami a megszokott, és elvárt tőlük, ezzel pedig magabiztos győzelemmel kerekedtek felül a Miskolci VSC csapatán.

Tátrai Sándor: - Ezen a fordulón a lányok komoly leckét kaptak szerintem. Összehasonlíthatták a kedvetlen, széthúzó játékot, amit az első meccsen produkáltak, a második meccs hangulatával. A két mérkőzés közti beszélgetés után megmutatták, kik ők igazából, mennyire tudnak küzdeni, milyen határozottak, magabiztosak, tudnak koncentrálni és egymásért harcolni. Azaz megmutatták, hogy miről szól a sport, hogyan kell átélni es megélni a játék örömét. Büszkék lehetnek magukra és a csapatukra. Remélem, hogy ez az élmény mélyen megmarad bennük és továbbviszik ezt a hozzáállást a következő fordulókra és a teljes pályafutásukra is!


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Szentendre
DKLSN 17'B - Szegedi RSE Narancs 3:1 (22:25, 25:17, 25:17, 25:20)
Szegedi RSE Narancs - MISKOLCI VSC FEHÉR 3:0 (25:19, 25:15, 25:16)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Horváth Dalma, Mihály Annamária, Gigacz Maja, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Ábrahám Emma, Hartai-Rácz Gaia, Erdei-Strohner Enikő, Király Emese, Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Luca, Kasza Virág.
Megbízott edző: Tátrai Sándor.

Fiú serdülő csapatunknál a torna előtti héten főként az egyéni képzésen volt a fókusz, valamint megpróbálták stabilabbá tenni a nyitásfogadásaikat. Bár a PTE-PEAC elleni mérkőzés nehezen indult a játékosok számára, a második szettől már látszódott a korábbi edzésmunka eredménye: ettől a ponttól kezdve végig ők domináltak a pályán, jól szerváltak, kreatívan támadtak. A második meccsen, a MEAFC-Miskolc ellen már az első ponttól kezdve magabiztosan mozogtak a pályán. Annak ellenére, hogy néha bizonytalanok voltak a nyitásfogadásban, túl tudtak ezen lendülni, és megnyerni ezt a küzdelmet is.

Csányi Dániel: -Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk mindkét mérkőzésen. Magabiztosan játszottunk, koncentráltan és fegyelmezetten küzdöttünk az utolsó pontokig. Elégedett voltam a csapattal, és annak külön örülök, hogy a felállásokban több variációs lehetőséget is kipróbálhattam.


Buzek László Fiú U17 OSB II.osztály Középszakasz, Miskolc
Szegedi RSE - PTE-PEAC 3:1 (23:25, 25:11, 25:15, 25:16)  
MEAFC-Miskolc - 
Szegedi RSE 0:3 (11:25, 19:25, 20:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Piti Richárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com