Jelszóigénylés

A játék öröménél most nincs fontosabb!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 13., csütörtök
Három korosztályos csapatunknak lesz tornája szombaton, a szuperminiseknek hazai pályán.

A járvány okozta kényszerszünet után az SZRSE korosztályos csapatai sorban kapnak játéklehetőséget, mindannyian örülnek a tétmérkőzéseknek, de most a szuperminisek öröme talán mindenkiénél nagyobb. A legkisebbek ugyanis az egész szezonban alig szerepelhettek bajnokikon a pandémia miatt, így most nem túlzás: a röplabda ünnepére készülnek! Már az eddig felsoroltak után sem csodálkozhatunk, ha a gyerekek piros betűvel írják a naptárba a szombati napot, de van még egy okuk az izgatottságra: hazai pályán, a Topolya sori sportcsarnokban játszhatnak!Igazi meccsdömping lesz a helyszínen, hiszen az SZRSE leány és fiú csapatai is szerepelnek a szupermini tornán, ahol a lányok két (“Narancs” és “Fekete”) együttessel is pályára lépnek, a srácok pedig SZRSE “Fehérek” néven indulnak. Tisztán szegedi lesz a torna, hiszen amellett, hogy három korosztályos együttesünk egymással néz farkasszemet, még a szintén szegedi (és algyői) illetőségű Szemüveg SE “A” és “B” csapata indul a megmérettetésen.

– Hálásak vagyunk a lehetőségért, hiszen a gyerekek eddig egy tornán szerepelhettek a járvány miatt vegyes érzelmekkel teli szezonban – mondta Magos-Dóra Annamária, a leány csapatok vezetőedzője. – Mindenki lelkesen jelentkezett a szereplésre, amikor a gyerekek megtudták, hogy lesz tornánk, és annak is nagyon örülök, hogy szép számban látogatják az edzéseket, sok új játékosunk is lett. A 2010-es születésű lányoknak ez lesz az utolsó szupermini torna, számukra még különlegesebb az esemény. Utoljára februárban játszottak tétmérkőzéseket a gyerekek, így a játék öröménél most nincs fontosabb – véli a tréner.

U11 Országos Szupermini Bajnokság (kezdő), Szeged
9:30 Szegedi RSE Fekete - SZEMÜVEG SE 'A'
10:00 Szegedi RSE Narancs - Szegedi RSE Fekete
10:50 SZEMÜVEG SE 'A' - SZEMÜVEG SE 'B'
11:40 Szegedi RSE Narancs - SZEMÜVEG SE 'A'
11:40 Szegedi RSE Fekete - SZEMÜVEG SE 'B'
12:10 SZEMÜVEG SE 'B' - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Váradi-Tóth Gerda

A fiú szupermini csapatnak sem volt túl sok játéklehetősége a járványhelyzet miatt, így a srácoknál is nagy volt az öröm.

– Rendkívül fontos ez a torna az életünkben, ki kell élvezni minden pillanatát. Sajnálom, hogy ilyen hosszú várakozás után a gyerekek nem tudják hivatalosan mérni a munkájuk eredményét, hiszen továbbra sincs pontszámítás, de a fiúk maguknak biztosan számolják majd – nyilatkozta Varga Tamás, a korosztályos csapat másodedzője.

U11 Országos Szupermini Bajnokság (kezdő), Szeged
9:30 Szegedi RSE Fehér - Szegedi RSE Narancs
10:00 SZEMÜVEG SE 'B' - Szegedi RSE Fehér
10:50 Szegedi RSE Fehér - Szegedi RSE Fekete
12:10 Szegedi RSE Fehér - SZEMÜVEG SE 'A'
Vezetőedző: Honti Szilárd
Másodedző: Varga TamásLeány gyerek narancs együttesünkre is fontos találkozók várnak szombaton, hiszen a szezonzáró, és egyben helyosztó torna következik Budaörsön. A házigazda mellett a Kaposvár “A” csapata ellen harcolnak majd a lányok a minél előkelőbb pozícióért, a legjobb társaság 10. helyen végez majd a bajnokságban.

– Hinniük kell magukban a lányoknak! – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Szeretném, ha bebizonyítanák, hogy egyik ellenfél sem legyőzhetetlen, ehhez pedig önbizalom kell, ami az e heti edzések alapján ígéretesen alakul, ahogy a gyerekek formája is. Mindenkin érzem a lelkesedést, szükség lesz rá szombaton is, hogy minél szebben zárjuk a szezont – tette hozzá a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I.osztály 10-12. helyért, Budaörs
10:00 BDSE - Szegedi RSE Narancs
11:30 RÖAK Kaposvár 'A' - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com