Jelszóigénylés

Szomorú véget értek az osztályozó fordulók

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 5., hétfő
A leány narancs és a fiú serdülők is a másodosztályban versenyeznek tovább

Szomorú véget ért a hétvégi osztályozó forduló serdülő csapataink számára. A leány narancs és a fiú serdülő együttes sorsa is ezeken a mérkőzéseken múlott: itt dőlt el, hogy játékosaink melyik osztályban folytathatják tovább a bajnokságot. Bár mindent beleadva küzdöttek, és sikerült több szettet, sőt meccset is nyerniük, végül vesztesen kerültek ki az osztályozóból, így a továbbiakban mindkét csapat a másodosztályban versenyezhet tovább.

Leány narancs csapatunk mindent megtett azért, hogy elérhesse a célját, és a továbbiakban is a bajnokság első osztályában folytathassa a küzdelmet. Reális célkitűzés volt ez számukra, hiszen a korábbi években kitűnő teljesítményt nyújtottak, az idei szezonban viszont egyik fordulón sem állt melléjük a szerencse, nehezen birkóztak meg a nehezítő körülményekkel. Bár a forduló első mérkőzésén a Tatabánya ellen sikerült győzelmet aratniuk, a mindent eldöntő utolsó összecsapásban alul maradtak a Dunakanyarral szemben: így a következő fordulókon már a másodosztályban képviselik az egyesületet.

Fésüs Erzsébet: Úgy gondolom, csapatom mindent megtett, hogy továbbra is a bajnokság elsőosztályában szerepelhessünk, mind a mérkőzéseken, mind az edzéseken koncentráltan, fegyelmezetten dolgoztak. Sajnos, ahogyan a korábbi fordulókon, ezalkalommal is ismét beleestünk abba a hibába, hogy a végjátékra elfáradtunk és nem tudtunk annak ellenére sem nyerni, hogy óriási előnyben voltunk az ellenféllel szemben. Csalódottak vagyunk, viszont nem keseredünk el, és küzdünk ezután is. Nem titkolt célunk, hogy az élvonalban végezzünk a másodosztályban.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I-II.osztály Osztályozó 'B', Tatabánya
TRSE - Szegedi RSE Narancs 1:3 (22:25, 25:19, 22:25, 13:25)
DKLSN 17'A Szegedi RSE Narancs 3:1 (25:22, 22:25, 25:20, 26:24)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Horváth Dalma, Kóti-Kiss Noémi, Gigacz Maja, Nagy-Hegyesi Réka, Eszik Sára, Ábrahám Emma, Erdei-Strohner Enikő, Király Emese, Herceg Viktória, Gazdik Lilla, Kasza Virág, Nagy-Hegyesi Luca.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet

Fiú serdülő csapatunkat szintén hidegzuhanyként érte a hír, hogy a bajnokság következő szakaszát már nem az első osztályban folytathatják. Hasonlóan a lányokhoz, ők is kiemelkedő eredményeket értek el a korábbi idényben: megnyerték a korosztályos bajnokságot, valamint válogatott játékosokkal is büszkélkedhet a csapat. Értetlenül állnak a vereségek ténye előtt, hiszen a korábbi szezonhoz képest szeptemberben nagyot fordult velük a világ. 

Csányi Dániel: A mai napon mutatott játék alapján sajnos ez a reális, hogy kiestünk. Nagyon bánt a dolog, mert nem ezért jöttünk ide. Ezt el kell fogadnunk, fel kell állnunk ebből a pofonból és meg kell nyernünk a másodosztályt.


Buzek László Fiú U17 OSB I-II.osztály Osztályozó, Újfehértó
Szegedi RSE - UNI-GYŐR SZESE 1:2 (23:25, 17:25, 25:18)
Szegedi RSE - VRCK 2:1 (26:28, 25:20, 25:18)
GLP SPORT EGYESÜLET Szegedi RSE
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Nacsa Gábor, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Piti Richárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com