Jelszóigénylés

Minden mérkőzésüket megnyerték a minisek

Megosztás:
Megjelent: 2024. január 23., kedd
Izgalmas szetteket játszottak a 2024-es év első tornáján

Leány alakulatunknál Bartolák Aliz először állhatott vezetőedzőként a pálya szélére Magos-Dóra Annamária távollétében, a lányok pedig két magabiztos győzelemmel oldották az izgalmat. Fiú U13-as csapatunk Kunhegyesig utazott a középszakasz első tornájára, ahol bár voltak hullámvölgyek, végül sikerült felülkerekedniük rajtuk.

Leány U13 narancs csapatunk hazai pályán kezdte meg a másodosztály középszakaszának a küzdelmeit rendhagyó módon, ugyanis vezetőedzőjük távollétében ezúttal Bartolák Aliz vezényelte alakulatunkat. Harcosan, magabiztosan és egymást támogatva, segítve álltak a lányok a pályára, ennek pedig két szép 3 pontos győzelem lett az eredménye. 

Bartolák Aliz: - Mivel Annamari betegség miatt nem tudott a hétvégén jelen lenni a tornán, így másodedző pozícióból vezetőedzőként én vettem át a lányokat a hazai fordulóra. Az MTK ellen viszonylag szoros mérkőzés keretében sikerült győzni. A cserejátékosokat volt lehetőségem szerepeltetnem, akik nagyon jól helyt álltak és sok pontot hoztak a csapatnak! Látványos és izgalmas mérkőzésre sikeredett, de végül sikerült 3:0-ra győzni. A második összecsapáson, a Budaörs ellen könnyebb volt a győzelem, a lányok pontos játékkal, magabiztos nyitásokkal és jó mezőnymunkával bizonyították, hogy ők az erősebb csapat, és egy sima 3-0-ás győzelmet arattunk. A cserék magabiztos beállását szeretném kiemelni, mert az előző tornákhoz képest ezúttal sokkal hamarabb belerázódtak ők is a meccsbe, és ügyesen becsatlakoztak a játékba, a többiek pedig stabilan játszottak, így volt lehetőségem cserélni. Nagyon jól éreztem magam a torna alatt, jó volt a hangulat a pályán és az öltözőben egyaránt. A lányok igyekeztek megfogadni az általam adott instrukciókat, és én is stabilan irányítottam a csapatot, de közben megmaradt a pozitív légkör, és mindenki csinálta a dolgát.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB II.osztály Közép középszakasz, Szeged
Szegedi RSE Narancs - MTK Budapest 3:0 (25-23, 25-21, 25-22)
Budaörsi DSE - Szegedi RSE Narancs 0:3 (14-25, 6-25, 12-25)
Szegedi RSE Narancs: Hackler Hanna, Körmöczi Regina, Körmöczi Eliza, Szepes Zinka, Mádi Kamilla, Szigeti Dóra, Rehák Hajnalka, Benito Ferenczi Nadia, Moore Kate, Szabó Lilien, Kocsis Léna.
Másodedző: Bartolák Aliz.

U13-as fiú csapatunk hibátlan mérleggel, ám helyenként kicsit még bizonytalan játékkal kezdte meg a középszakasz első küzdelmeit. A szép eredményeknek sajnos nem sokáig örülhettünk, ugyanis egy csere hibát követően az utolsó mérkőzés pontjait elveszítette a Szeged. A tavaszi szezon még csak most kezdődött, így még van lehetőség a pontgyűjtésre a fináléhoz!

Honti Szilárd: - A Kunhegyes ellen kicsit rendezetlen játékot sikerült felmutatni, eleinte futottunk csak az eredmény után, de a szett végére sikerült egalizálni és megfordítani az eredményt. A következő szettben is hasonló volt a játékkép, viszont itt nem sikerült a lépést jól tartani, így elég sima hazai győzelem lett. Térfél cserét követően szinte teljesen le lett utánozva a nyitószett, itt is hektikus volt a játékkép és csak a végén dőlt el, ki bírja jobban fejben ezt a huzavonát, ami szerencsére mi jöttünk ki győztesen. A negyedik és végül döntő szettre sikerült megtalálni a saját játékunkat és végig kézben tartani a játékrészt, lezárva a mérkőzést is.
   A Dág csapata ellen dinamikusan sikerült kezdeni és már az elején kijött a csapatok közti különbség, ami egyre csak nőtt a szett folyamán. A második szettben a lendület vitte a fiúkat, ami újból egy nagyobb arányú pontkülönbséget eredményezett. A következőkben viszont beragadtak a srácok és elhúzott tőlünk az ellenfél. A szett közepére sikerült felkapaszkodni a dágiakhoz, ám újból egy kisebb zárlat következett nálunk, ami által okozott hátrányt már nem sikerült ledolgoznunk. A negyedik és végül a torna utolsó szettjében ismételten koncentrált játékot mutattak a fiúk, így meg lett a győzelem! Nehéz meccsekre számítottam, mivel sok kihagyás után az idei első tornánk volt, így újra össze kellett rázódni az éles szituációkban is. Ez nem mindig ment zökkenőmentesen, de szerencsére túlestünk mindannyian a nehezén. Hiába a két szép győzelem, nem lehet teljes az öröm, mivel egy végzetes csere hibát elkövettem, így a Dág elleni mérkőzést a szabályzatnak megfelelően elveszítettük. Ezt nagyon sajnálom! Dolgozunk tovább, igyekszünk minél magasabb szintre emelni a játékunkat!


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály középszakasz, Kunhegyes
Kunhegye ESE - Szegedi RSE 1:3 (23-25, 25-17, 22-25, 18-25)
Szegedi RSE - Dág KSE 3:1 (25-11, 25-13, 22-25, 25-13)
Szegedi RSE: Varga Zénó, Ficz Balázs, Varga Bertalan, Gergely Máté, Tóth-Kovács Rajmund, Csorvási Balázs, Vida Árpád, Retek Kristóf, Biacsi Bence, Tari Bence.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com