Jelszóigénylés

Kikaptak a lányok, de jó úton járnak

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 27., hétfő
Leány gyerek 2-es csapatunk küzdelmes szetteket játszott a Békéscsaba és a Gödöllő ellen.

A mögöttünk álló hétvégére szinte a teljes utánpótlásunk pihenőt kapott, hiszen korosztályos csapataink közül csak a leány gyerek 2-es együttesünkre várt kihívás a bajnokságban. Csányiné Molcsányi Petra tanítványai vasárnap Békéscsabára utaztak, ahol a házigazda és a Gödöllő ellen nagy csatában szenvedtek vereséget, de helytállt az SZRSE.

A korosztályos bajnokság második fordulójának utolsó körében a győzelem elmaradt, de ez nem jelenti azt, hogy nem volt szegedi sikerélmény.

– Felemás érzések voltak bennünk, hiszen szomorúak voltunk a két vereség miatt, de ahogy a lányok játszottak, arra büszke vagyok, hiszen sok fejlődést mutattak – kezdte értékelését Csányiné Molcsányi Petra. – Úgy készültek a lányok, hogy a Békéscsaba ellen nyerni kell, és az elején nagyon jól is játszottak, a folytatásban viszont a nyitás-fogadásaink pontossága és a támadásaink hatékonysága is romlott. Így is szoros szetteket vívtunk riválisunk ellen, de kikaptunk, amiért a lányok nagyon csalódottak voltak, ez az érzés pedig rányomta a bélyegét a második találkozónkra. A Gödöllő elleni első két szettben érződött a vereség hatása, de utána ügyesen csinálták azt, amit védekezésben gyakorolunk, kevesebbet is hibáztak tanítványaim, így kétszettes hátrányból egyenlítettek. A mindent eldöntő játékrészre már fejben elfáradtak a  

lányok, deszeretnék nekik gratulálni, hiszen megmutatták, hogy jó úton járnak. Ha koncentráltan gyakorolnak tovább az edzéseken, akkor meg is lesz a munka eredménye – hangsúlyozta a tréner.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály B-2 csoport, Békéscsaba
Szegedi RSE-2 - LINAMAR - BRSE Ezüst 1:3 (26:24)(19:25)(12:25)(23:25)
Gödöllői RC "B" - Szegedi RSE-2 3:2 (25:15)(25:17)(25:27)(23:25)(15:6)
Szegedi RSE-2: Gigacz Maja, Duics Dóra Kincső, Berkes Enikő, Deák Angelina, Mihály Annamária, Herceg Viktória, Erdei-Strohner Enikő, Benák-Tömöri Flóra, Varga Szonja
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com