Jelszóigénylés

Hatos döntő a Lila iskolában!

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 6., péntek
Szurkoljunk minél többen a szegedi fiú mini csapatnak!

Utánpótlásunk májusi programja két szempontból is óriási büszkeségre ad okot. Egyrészt ebben a szezonban négy korosztályos csapatunk is kiharcolta a hatos döntőt, másrészt ebből két együttes fináléját mi rendezünk a Lila iskolában! Szombaton jön az első ilyen alkalom, a fiú mini csapat döntője.

Az SZRSE negyedik legjobbként jutott fináléba, így reális esélye van arra, hogy éremért szálljon harcba a csoportküzdelmek után. Az A-csoportban a Kecskemét ellen kezdenek a szegedi srácok, majd a Dunaújváros ellen folytatják.

– A szezon előtt egyértelmű célkitűzés volt a hatos döntő, amit el is értünk, így nem lesz teher a csapaton – kezdte a beharangozást Honti Szilárd vezetőedző. – Szeretném, hogy a fiúk ne úgy lépjenek pályára az első meccsen, hogy arra gondolnak, nem tudtak még nyerni a Kecskemét ellen. Láttam én már pár éve olyat, hogy egy ilyen széria pont a hatos döntőben szakadt meg, a fináléban győzték le az addigi mumust. Az utóbbi napok és hetek formája alapján képesek is erre a srácok. Szintén fontos, hogy a megszokottnál is nagyobb közönség és szurkolás ellenére egy sima fordulóként fogják fel a döntőt, és használják ki a hazai pálya előnyeit. A Dunaújvárossal voltak jó csatáink a szezonban, értékes győzelmet érhetünk el ellene, ha kihozzuk magunkból a maximumot. Egész héten olyan érzésem volt az edzéseken, hogy a befektetett munka beérett, szombaton pedig leszedhetjük a gyümölcsét. Ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetünk, meg is kell dolgozni a sikerért. Benne van a srácokban az éremszerzés, aminek nagyon örülnék. Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel és sikerre éhesen várjuk a döntőt – nyilatkozta a tréner.

Dunszt Ferenc U13 OMB I. osztály Döntő A-csoport, Szeged, Lila iskola
2022. május 7. szombat
10:00 KESI 'A' – Szegedi RSE
12:40 Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com