Jelszóigénylés

Hatos döntő a Lila iskolában!

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 6., péntek
Szurkoljunk minél többen a szegedi fiú mini csapatnak!

Utánpótlásunk májusi programja két szempontból is óriási büszkeségre ad okot. Egyrészt ebben a szezonban négy korosztályos csapatunk is kiharcolta a hatos döntőt, másrészt ebből két együttes fináléját mi rendezünk a Lila iskolában! Szombaton jön az első ilyen alkalom, a fiú mini csapat döntője.

Az SZRSE negyedik legjobbként jutott fináléba, így reális esélye van arra, hogy éremért szálljon harcba a csoportküzdelmek után. Az A-csoportban a Kecskemét ellen kezdenek a szegedi srácok, majd a Dunaújváros ellen folytatják.

– A szezon előtt egyértelmű célkitűzés volt a hatos döntő, amit el is értünk, így nem lesz teher a csapaton – kezdte a beharangozást Honti Szilárd vezetőedző. – Szeretném, hogy a fiúk ne úgy lépjenek pályára az első meccsen, hogy arra gondolnak, nem tudtak még nyerni a Kecskemét ellen. Láttam én már pár éve olyat, hogy egy ilyen széria pont a hatos döntőben szakadt meg, a fináléban győzték le az addigi mumust. Az utóbbi napok és hetek formája alapján képesek is erre a srácok. Szintén fontos, hogy a megszokottnál is nagyobb közönség és szurkolás ellenére egy sima fordulóként fogják fel a döntőt, és használják ki a hazai pálya előnyeit. A Dunaújvárossal voltak jó csatáink a szezonban, értékes győzelmet érhetünk el ellene, ha kihozzuk magunkból a maximumot. Egész héten olyan érzésem volt az edzéseken, hogy a befektetett munka beérett, szombaton pedig leszedhetjük a gyümölcsét. Ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetünk, meg is kell dolgozni a sikerért. Benne van a srácokban az éremszerzés, aminek nagyon örülnék. Szerencsére mindenki egészséges, így teljes kerettel és sikerre éhesen várjuk a döntőt – nyilatkozta a tréner.

Dunszt Ferenc U13 OMB I. osztály Döntő A-csoport, Szeged, Lila iskola
2022. május 7. szombat
10:00 KESI 'A' – Szegedi RSE
12:40 Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com