Jelszóigénylés

Fontos pontokra hajtunk a fővárosban

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 3., csütörtök
Ifjúsági és serdülő csapataink komoly feladatok előtt állnak

Az SZRSE három korosztályos csapata is pályára lép hétvégén az ifjúsági és serdülő bajnokságokban. Itt a tavasz, ilyenkor már minden pont nagyon fontos, ennek megfelelően motiváltan utaznak a fiúk és lányok is.

Leány ifjúsági csapatunk szombaton Budapestre látogat, ahol a Balatonfüred és a Vasas lesz az ellenfele. Nem akármilyen kihívás elé néznek a lányok, hiszen többségük a felnőtt csapatban is játszik még aznap.

– A Balatonfüred elleni találkozó kulcsfontosságú lesz a hatos döntőbe jutás szempontjából, így az első meccsen csak a győzelem jöhet szóba, mindenképp meg akarjuk szerezni ezeket a pontokat – nyilatkozta Milodanovics Andrea vezetőedző.

Torma Ágnes U19 Leány OIB I.osztály Elődöntő 'T' csoport, Budapest
2022. március 5. szombat
12:30 Szent Benedek RA-Piros – Szegedi RSE 
14:00 Vasas SC 'A'  – Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Milodanovics Andrea.

Fiú ifjúsági együttesünk szombaton a Szolnok vendége lesz, majd a Kazincbarcika ellen is játszik a Tisza-parti rivális otthonában.

– A tabella alapján a Szolnok nehezebb falatnak tűnik – kezdte a torna beharangozását Hulmann Zsolt vezetőedző. – A hazaiak elleni meccs remek ráhangolódás lehet a Kazincbarcika elleni derbire, amitől egy nagyon jó meccset várok. A másnapi serdülő forduló miatt kevesebben leszünk, így jól kell majd beosztani az erőnket – hangsúlyozta a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Fiú OIB I.osztály Alapszakasz, Szolnok
2022. március 5. szombat
10:00 Szolnoki SPC – Szegedi RSE 
11:30 Szegedi RSE – VRCK
Vezetőedző:
 Hulmann Zsolt.

Fiú serdülő csapatunk busza vasárnap a főváros felé veszi az irányt, a házigazda Malév SC mellett a Dunaújváros ellen lép pályára az SZRSE. A srácokat megbízott edzőként Varga Tamás klubelnök irányítja, hiszen Csányi Dániel vezetőedző a Dág elleni NB I-es mérkőzésen szerepel.

– Az előző tornáink nagyon jól sikerült, látványos fejlődést mutattunk, szeretnénk megtartani ezt a lendületet – fogalmazott Csányi Dániel vezetőedző. – A Malév SC-nél jobb csapat vagyunk, de ezt be is kell bizonyítani! A Dunaújváros mindig nagyon jó, de az előző fordulók teljesítményével ezen a meccsen is mi lehetünk az esélyesebbek. Szerencsére továbbra is teljes a keretünk, nem hátráltatnak minket sérülések és betegségek, így nincs kifogás, minél jobb eredményt akarunk elérni – mondta a tréner.

Buzek László U17 OSB II. osztály, Középszakasz, Budapest
2022. március 6. vasárnap
11:00 MALÉV SPORT CLUB – Szegedi RSE 
14:00 Szegedi RSE –  DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: 
Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com