Jelszóigénylés

Fontos pontokra hajtunk a fővárosban

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 3., csütörtök
Ifjúsági és serdülő csapataink komoly feladatok előtt állnak

Az SZRSE három korosztályos csapata is pályára lép hétvégén az ifjúsági és serdülő bajnokságokban. Itt a tavasz, ilyenkor már minden pont nagyon fontos, ennek megfelelően motiváltan utaznak a fiúk és lányok is.

Leány ifjúsági csapatunk szombaton Budapestre látogat, ahol a Balatonfüred és a Vasas lesz az ellenfele. Nem akármilyen kihívás elé néznek a lányok, hiszen többségük a felnőtt csapatban is játszik még aznap.

– A Balatonfüred elleni találkozó kulcsfontosságú lesz a hatos döntőbe jutás szempontjából, így az első meccsen csak a győzelem jöhet szóba, mindenképp meg akarjuk szerezni ezeket a pontokat – nyilatkozta Milodanovics Andrea vezetőedző.

Torma Ágnes U19 Leány OIB I.osztály Elődöntő 'T' csoport, Budapest
2022. március 5. szombat
12:30 Szent Benedek RA-Piros – Szegedi RSE 
14:00 Vasas SC 'A'  – Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Milodanovics Andrea.

Fiú ifjúsági együttesünk szombaton a Szolnok vendége lesz, majd a Kazincbarcika ellen is játszik a Tisza-parti rivális otthonában.

– A tabella alapján a Szolnok nehezebb falatnak tűnik – kezdte a torna beharangozását Hulmann Zsolt vezetőedző. – A hazaiak elleni meccs remek ráhangolódás lehet a Kazincbarcika elleni derbire, amitől egy nagyon jó meccset várok. A másnapi serdülő forduló miatt kevesebben leszünk, így jól kell majd beosztani az erőnket – hangsúlyozta a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Fiú OIB I.osztály Alapszakasz, Szolnok
2022. március 5. szombat
10:00 Szolnoki SPC – Szegedi RSE 
11:30 Szegedi RSE – VRCK
Vezetőedző:
 Hulmann Zsolt.

Fiú serdülő csapatunk busza vasárnap a főváros felé veszi az irányt, a házigazda Malév SC mellett a Dunaújváros ellen lép pályára az SZRSE. A srácokat megbízott edzőként Varga Tamás klubelnök irányítja, hiszen Csányi Dániel vezetőedző a Dág elleni NB I-es mérkőzésen szerepel.

– Az előző tornáink nagyon jól sikerült, látványos fejlődést mutattunk, szeretnénk megtartani ezt a lendületet – fogalmazott Csányi Dániel vezetőedző. – A Malév SC-nél jobb csapat vagyunk, de ezt be is kell bizonyítani! A Dunaújváros mindig nagyon jó, de az előző fordulók teljesítményével ezen a meccsen is mi lehetünk az esélyesebbek. Szerencsére továbbra is teljes a keretünk, nem hátráltatnak minket sérülések és betegségek, így nincs kifogás, minél jobb eredményt akarunk elérni – mondta a tréner.

Buzek László U17 OSB II. osztály, Középszakasz, Budapest
2022. március 6. vasárnap
11:00 MALÉV SPORT CLUB – Szegedi RSE 
14:00 Szegedi RSE –  DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: 
Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com