Jelszóigénylés

Folytatnák a rendkívül fontos munkát

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 10., kedd
Eddig pechjük volt az előkészítős gyerekeknek – reméljük, ezúttal szerencséjük lesz.

A koronavírus-járvány legnagyobb vesztese előkészítő csoportunk volt, peches hónapokon van túl az általában 10–15 fős társaság: márciustól nem voltak edzések, szeptemberben újrakezdődtek a tréningek, de a Lila iskola lezárása miatt ez nem tartott sokáig, ma pedig újraindul a program, de a kormányrendelet miatt előfordulhat, hogy holnaptól újabb szünetre kell készülni. Pedig fontos és népszerű munkáról van szó, hiszen jellemzően 5–9 éves gyerekek itt mindent megtanulnak, hogy gond nélkül beilleszkedjenek a korosztályos csapatokba.

Az elmúlt években Bátor Csenge vette át ezt a feladatot, éles váltással, hiszen a kajak-kenu közegéből érkezett. A testnevelő számára izgalmas volt átállni egyéniről csapatsportra, élvezte a munkát, és egyesületünk is abszolút elégedett volt vele. Azóta már több ügyes tanítványa pallérozódik korosztályos csapatainknál, ezért rendkívül hálásak vagyunk neki.

– Változatos mozgáskoordinációs és labdás feladatokat szoktak végezni a gyerekek – foglalta össze röviden a csoport munkáját Bátor Csenge. – Szeretném kiemelni, hogy Petkovics Viktória rengeteget segített ebben a projektben, így nem is könnyebb volt alkalmazkodnom az új kihíváshoz, illetve a fontos egyéni képzések is nagyobb hangsúlyt kaphattak. Hálás vagyok Dávid Tiboréknak, hiszen a vezetőség úgy szavazott nekem bizalmat, hogy más területről érkeztem, és előtte nem foglalkoztam röplabdával – hangsúlyozta a tréner.

Ma tehát Bátor Csenge az előkészítőbe járók mellett a szuperminiseknek is tart erőnléti edzést, ez az időpont volt kitűzve az újrakezdéshez.

– Szomorú lennék, ha egyetlen edzés után ismét le kellene állni a munkával, kíváncsian várom a kormányrendelet részleteit. Nagyon hiányzik az állandó közös munka a lelkes gyerekekkel, reménykedünk, hogy valahogy folytathatjuk. Remekül érzem magam az SZRSE-családban, mindig profi és higgadt közeg vesz körül. Természetesen büszke vagyok azokra a gyerekekre, akik már a korosztályos együttesekben bizonyítják rátermettségüket, követem a fejlődésüket, és még sok hozzájuk hasonló röplabdázónak szeretném megadni a kezdő lökést a sportág felé, amit én is nagyon megszerettem – fogalmazott Bátor Csenge.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com