Jelszóigénylés

Tanuljunk a fájó vereségekből!

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 14., hétfő
Nem a tervek szerint alakult fiú mini és serdülő csapatunk tornája

Izgatottan harangoztuk be a hétvégét, hiszen fiú mini csapatunk reális eséllyel pályázott arra, hogy összejöjjön a várva várt tornagyőzelem, a hetek óta remek formát mutató fiú serdülő keret pedig abszolút favorit volt. Nem a tervek szerint alakultak a tornák: négy meccsből három szegedi vereséggel zárult.

Fiú mini csapatunk Besenyszögre utazott, ahol a házigazda Szolnoktól és a Dunaújvárostól is 2:1-es vereséget szenvedett. Az SZRSE legjobb játékosa különdíjat Gyémánt Boldizsár kapta.

– Túlságosan is nyugodtak voltak a srácok, elkényelmesedtek – jegyezte meg Honti Szilárd vezetőedző. – Bár voltak nagyon szép labdameneteink, amikor felcsillant a remény, a Szolnok elleni meccs második szettje kifejezetten tetszett, ekkor feltüzelték magukat a fiúk, de sajnos a folytatásban egy hullámvölgy miatt csak futottunk az eredmény után. A meccs után azt mondtam, ilyen küzdéssel még ki lehet kapni. A Dunaújváros ellen hasonló volt a forgatókönyv, de ekkor már nem küzdöttek a fiúk, sok nyitást rontottak, az edzéseken gyakoroltakat nem láttam viszont tőlük. Nem tudtak felpörögni, ennek meg is lett a következménye. A harmadik hellyel önmagában nincs gond, ha egy csapat kihozza magából a maximumot, de ez ránk egyáltalán nem volt igaz. Sajnálom, csalódott vagyok a játék képe és az eredmény miatt is. Ezt a tornát foghíjas kerettel is megnyerhettük volna, a srácok hatalmas élménytől fosztották meg magukat. Megbeszéltük a hibákat, igyekszünk kijavítani őket, koncentrálunk a hátralévő két fordulóra – nyilatkozta a tréner.


Dunszt Ferenc U13 OMB I. osztály, Besenyszög
Szolnoki SPC – Szegedi RSE 2:1(25:16, 9:25, 25:21)
Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia 1:2 (20:25, 25;18, 24:26)
Szegedi RSE:
Draskóczy Ede, Gyémánt Boldizsár, Menyhárt Nimród, Nacsa Péter, Révész Boldizsár, Tari Bence, Varga Benjamin.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Fiú serdülő együttesünk Miskolcon négy szettben nyert a házigazda ellen, előtte viszont a Lőrinc 2000 SE-től simán kikapott.

– Úgy érzem, ez az én hibám, túl sokat dicsértem mostanában a csapatot – mondta Csányi Dániel vezetőedző. – A srácok úgy érezték, már maguktól jönnek a győzelmek, de a torna első meccsén szembesültek a kőkemény valósággal. Meg kell küzdeni minden szettért – ezt a fontos leckét most mindenki megtanulhatta, hiszen simán kaptunk ki egy legyőzhető ellenféltől. Teljesen lefagyott a csapat, hitehagyottan játszottak a fiúk, nem érdemelték volna meg a sikert. Ezután a Miskolc elleni győzelemnek nem tudtam örülni, csak kozmetikázta a szereplésünket. Szerencsére a hétvégi vereségünk nem befolyásolja a helyezésünket, készülünk a következő fordulóra – zárta értékelését a mester.


Buzek László U17 OSB II. osztály Középszakasz, Miskolc
Lőrinc 2000 SE – Szegedi RSE 3:0 (25:19, 25:20, 25:14)
MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE 1:3 (20:25, 25:16, 16:25, 16:25)
Szegedi RSE:
Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Lázár Balázs, Lehoczki Dániel, Fitor Patrick, Simon Benedek, Pintér Gergely.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com