Jelszóigénylés

Nem ijednek meg a kihívástól

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 11., péntek
Két korosztály remek átmenete lesz a leány mini "fekete" csapat bajnoki szereplése.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület elkezdte a felkészülést az új szezonra. Lelkesen végzett, kemény edzésekkel várjuk az előttünk álló idényt, amely remélhetőleg nem lesz “csonka” a járvány miatt. Cikksorozatunkban minden korosztályos és felnőtt együttesünk munkájáról írunk, ezúttal a leány mini "fekete" csapat következik.Ezt az együttest a szuperminis edzőpáros, Magos-Dóra Annamária és Tóth Gerda vette át. Itt többnyire a 2010-es születésű gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy a szupermini mellett a mini bajnokságban is szerepeljenek, ismerkedjenek a pontszámítás izgalmával és a versenyrendszerrel, további játéklehetőséghez jutva szokják az OMB-fordulók közegét és terhelését.


– Csak az alapszakaszban ez nyolc bajnoki fordulóval többet jelent a gyerekeknek, ez pedig remek tapasztalatszerzési lehetőség. Örülök, hogy így döntött az SZRSE, hiszen ezzel egyfajta átmenetet képez a szupermini és a mini szereplések között – kezdte a beszélgetést Magos-Dóra Annamária. – Az a legfontosabb, hogy mindenki minél több játéklehetőséghez jusson, így nincs konkrét elvárás az eredmény kapcsán. A lányok megszokják a közeget, beletanulnak a bajnoki rendszerbe, ráadásul így a szabályokat is jobban meg tudják tanulni – véli a tréner.A szakember szerint nagy szerepet kapnak majd azok, akik már régebben járnak az SZRSE-hez edzeni, de más sportágakból váltó, előkészítőből érkező gyerekek is megkapják a lehetőséget. Nem is akármilyet.

– Végül nem a harmad-, hanem a másodosztályba neveztünk, így erősebb csapatokkal találkozunk. Nem ijedünk meg a kihívástól, nem is szabad! A pontszámítás mellett a remek ellenfelek is további motivációt biztosítanak a gyerekeknek – hangsúlyozta Magos-Dóra Annamária.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com