Jelszóigénylés

Nem ijednek meg a kihívástól

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 11., péntek
Két korosztály remek átmenete lesz a leány mini "fekete" csapat bajnoki szereplése.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület elkezdte a felkészülést az új szezonra. Lelkesen végzett, kemény edzésekkel várjuk az előttünk álló idényt, amely remélhetőleg nem lesz “csonka” a járvány miatt. Cikksorozatunkban minden korosztályos és felnőtt együttesünk munkájáról írunk, ezúttal a leány mini "fekete" csapat következik.Ezt az együttest a szuperminis edzőpáros, Magos-Dóra Annamária és Tóth Gerda vette át. Itt többnyire a 2010-es születésű gyerekek kapnak lehetőséget arra, hogy a szupermini mellett a mini bajnokságban is szerepeljenek, ismerkedjenek a pontszámítás izgalmával és a versenyrendszerrel, további játéklehetőséghez jutva szokják az OMB-fordulók közegét és terhelését.


– Csak az alapszakaszban ez nyolc bajnoki fordulóval többet jelent a gyerekeknek, ez pedig remek tapasztalatszerzési lehetőség. Örülök, hogy így döntött az SZRSE, hiszen ezzel egyfajta átmenetet képez a szupermini és a mini szereplések között – kezdte a beszélgetést Magos-Dóra Annamária. – Az a legfontosabb, hogy mindenki minél több játéklehetőséghez jusson, így nincs konkrét elvárás az eredmény kapcsán. A lányok megszokják a közeget, beletanulnak a bajnoki rendszerbe, ráadásul így a szabályokat is jobban meg tudják tanulni – véli a tréner.A szakember szerint nagy szerepet kapnak majd azok, akik már régebben járnak az SZRSE-hez edzeni, de más sportágakból váltó, előkészítőből érkező gyerekek is megkapják a lehetőséget. Nem is akármilyet.

– Végül nem a harmad-, hanem a másodosztályba neveztünk, így erősebb csapatokkal találkozunk. Nem ijedünk meg a kihívástól, nem is szabad! A pontszámítás mellett a remek ellenfelek is további motivációt biztosítanak a gyerekeknek – hangsúlyozta Magos-Dóra Annamária.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com