Jelszóigénylés

Ünnepi szezonzárás: jön a nyolcas döntő!

Megosztás:
Megjelent: 2021. június 10., csütörtök
Fiú mini csapatunk egy nehéz idény végén a legjobbak között bizonyíthat.

Utánpótlásunkat rendkívül nehéz helyzetbe hozta a koronavírus-járvány, a pandémia miatt az összes korosztályos csapat hektikus szezonon van túl. Fiú mini csapatunk is furcsa idényt zár le, de nem akárhogyan: a srácok kiharcolták a nyolcas döntőbe jutást, így hétvégén az ország legjobbjai között bizonyíthatnak.A dunaújvárosi finálé rendezésén is érződik a Covid-hatás, hiszen két helyszínen rendezik a mérkőzéseket, ezzel csökkentve az érintkezéseket. Az SZRSE csoportjában a KESI A, a Kunhegyes és a Szolnok kapott még helyet, a másik kvartettben pedig a MÁV Előre, a DSE, a KESI B és a Pénzügyőr szerepel. Szombaton a csoportmérkőzéseket, vasárnap pedig a helyosztókat rendezik.

Az SZRSE hatodik helyen került a nyolcas döntőbe, ezt a pozícióját így nyilván szeretné megtartani, akár javítani is rajta. Honti Szilárd vezetőedző viszont nem győzte hangsúlyozni: egy ilyen nehéz idény végén, közvetlenül a vakáció előtt már nem szeretne elvárásokat megfogalmazni az eredményességről, csak a mutatott játék és a hozzáállás lesz a fontos.

– Már az is extra lenne, ha éremért játszhatnánk, ehhez bravúrok kellenek, két siker rögtön a csoportkörben, pedig már ott sem lesznek könnyű mérkőzések. Az a fontos, hogy a srácok kihozzák magukból a maximumot, küzdjenek foggal-körömmel, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég – kezdte a beszélgetést a tréner. – Most hozhat először komoly gyümölcsöt az elmúlt évek munkája, ezt hangsúlyoztam is a srácoknak, hiszen mindenkinek ez lesz az első egész hétvégés döntője. Játékosként imádtam ezeket a tornákat, hiszen kapcsolatokat lehet építeni, remekül érezheti magát mindenki, és lehetőség nyílik a bizonyításra. Már az is siker, hogy a nyolcas döntőben lehetünk, hiszen ebben a fura szezonban többször is csonka kerettel játszottunk. Nagy dolog, hogy ilyen nehézségek után fináléban képviselhetjük az egyesületet – hangsúlyozta.

A mester szerint nem volt az igazi az elmúlt hetek “főpróbája”, de talán ez segít majd a remek “előadásban”.

– A szezon végére érezhetően kezd összecsiszolódni a társaság, de azt is érzem a fiúkon, hogy szezon és tanév vége van, a koncentráció már nem az igazi az edzéseken. Bízom benne, hogy ezen a téren is összekapják magukat a srácok a hétvégére. Volt már olyan a szezonban, hogy nem éppen tökéletes edzésmunka után olyan teljesítményt nyújtott a csapat, amitől leesett az állam. Remélem, most is ilyen pozitív meglepetést okoznak a tanítványok – nyilatkozta Honti Szilárd.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály Döntő-B, Dunaújváros
10:00 Szegedi RSE - KESI A
12:30 Szegedi RSE - Szolnoki SPC
15:00 Kunhegyes ESE - Szegedi RSE
Vezetőedző: Honti Szilárd
Másodedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com