Jelszóigénylés

Érthető és érthetetlen vereségek

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 4., hétfő
Gyerek csapatunk nem hálálta meg a szurkolást, az U21-esek helytálltak.

Mindkét fiú csapatunk sikerélmény nélkül maradt szombaton, mégis más szájízzel zárták a napot. Az U21-esek becsülettel küzdöttek, a gyerek korosztály képviselői viszont meglepően gyengén teljesítettek hazai pályán.

Fiú gyerek együttesünk a Lila iskolában szurkolók előtt játszhatott, de a kezdetben remek hangulat nem ragadt át a játékosokra, így a Szolnok és a Pénzügyőr ellen is vereséget könyvelhettek el.

– Csalódott és szomorú vagyok, értetlenül álltam a kispadnál – kezdte értékelését Csányi Dániel vezetőedző. – Sokkal többet vártam a srácoktól. Mindkét meccs nyerhető volt, de messze voltak a fiúk attól a szinttől, amire képesek. A Kunhegyes elleni meccs elmaradt, papíron megkaptuk sima sikernek, de ennek nem örülök. Szurkolók biztattak minket, de nem háláltuk meg – fogalmazott a tréner.

Fiú U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE – Szolnoki SPC 0:3 (15:25, 20:25, 14:25)
Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 'A' 2:3 (18:25, 25:14, 25:22, 24:26, 12:15)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Szepesi Máté, Varga Benjamin, Fitor Patrick, Makhult Levente, Retek Barnabás, Simon Benedek, Bálint György.
Vezetőedző: Csányi Dániel

Fiú U21-es együttesünk legutóbb peches volt, így most annak is örült, hogy ki tudott állni. A szezon első meccsén nem volt szegedi szettsiker a TFSE otthonában, de a srácok becsülettel helytálltak.

– Kicsit bizonytalanok voltunk, de a szezon első meccsén foghíjas kerettel kiállva számítottam is erre – jegyezte meg Hulmann Zsolt vezetőedző. – Soha nem játszottunk ilyen felállásban, két kulcsjátékost nehéz volt pótolni, de a fiúk mindent megtettek. Teljes kerettel biztosan jóval több pontot szereztünk volna. Az edzéseken továbbra is a fizikális felkészítésen van a hangsúly, tavaszra kell formát időzítenünk – jegyezte meg a mester.

Férfi NB II - U21 Bajnokság, Budapest
TFSE – Szegedi RSE 3:0 (25:13, 25:12, 25:11)
Szegedi RSE: Elek Botond, Gera Bálint, Varga Tamás, Strezeneczki Péter, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Baricsa Gergő, Bálint Ákos.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com