Jelszóigénylés

Az U21-esek is várják a hazai debütálást

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 1., kedd
Az élvonalbeli találkozó felvezető meccsét vívja korosztályos együttesünk.

Férfi U21-es csapatunk az elmúlt hétvégén a felnőtt együttesünk mérkőzése után szállt harcba a Kazincbarcika korosztályos legénységével. Az ellenfél nem változik, a sorrend viszont igen: vasárnap a szegedi Lila iskolában az NB I-es találkozó felvezető összecsapását 14 órától vívják Strezeneczki Gyula tanítványai.

Érdekes az U21-esek helyzete, hiszen van köztük olyan játékos is, aki már élvonalbeli kerettel készült, és vannak olyanok is, akik most ismerkednek a sportággal, illetve újrakezdők is akadnak a Szegedi RSE keretében. Ennek megfelelően az említett bajnoki debütálás 3:0-s veresége leginkább azt a célt szolgálta, hogy a fiúk szokják meg a légkört, megérkezzenek az NB II-es bajnokságba. Mindezek fényében kíváncsiak voltunk, hogy milyen célt tűzhet ki csapatunk a Kazincbarcika elleni "visszavágón".

– Ugyanazt a lelkesedést várom a srácoktól, amivel a múlt héten játszottak – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula. – Fontos lenne, hogy minél többször minél többen tudjunk kiállni, hiszen még azt a korszakot éljük, amikor alakul a kezdő névsor, és a taktikát is bőven kell még csiszolni. Szeretnénk megmutatni, hogy már formálódik a csapat, még ha a munkát meg is nehezíti, hogy sokaknak az alapokat kell megtanítani, míg mások már tapasztaltabbak – mondta a vezetőedző.

A csapatformálás ezen időszakában a hozzáállás nagyon fontos tényező, ebben már a nyitófordulóban is dicséret illette a társaságot, és a hétköznapi munka során is hasonlóan dolgoznak a játékosok.

– Biztató látni azt az alázatot, amellyel napról napra edzenek, a rutinosabbak mindenben segítik a fiatalabbakat és a kezdőket. Ezt várom tőlük a folytatásban is. Többféle szintű képzést kell egybesűrítenünk a tréningeken, ami igazi kihívás, de úgy tűnik, meg tudjuk oldani. Sokat jelent majd a fiúknak, hogy hazai pályán játszanak, mi is nagyon várjuk a szegedi debütálást! – nyilatkozta Strezeneczki Gyula.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Szegedi RSE - VRCK I.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Jelezd Te is, a Facebook Eseményünk által, hogy ott leszel a mérkőzésen!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com