Jelszóigénylés

Az U21-esek is várják a hazai debütálást

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 1., kedd
Az élvonalbeli találkozó felvezető meccsét vívja korosztályos együttesünk.

Férfi U21-es csapatunk az elmúlt hétvégén a felnőtt együttesünk mérkőzése után szállt harcba a Kazincbarcika korosztályos legénységével. Az ellenfél nem változik, a sorrend viszont igen: vasárnap a szegedi Lila iskolában az NB I-es találkozó felvezető összecsapását 14 órától vívják Strezeneczki Gyula tanítványai.

Érdekes az U21-esek helyzete, hiszen van köztük olyan játékos is, aki már élvonalbeli kerettel készült, és vannak olyanok is, akik most ismerkednek a sportággal, illetve újrakezdők is akadnak a Szegedi RSE keretében. Ennek megfelelően az említett bajnoki debütálás 3:0-s veresége leginkább azt a célt szolgálta, hogy a fiúk szokják meg a légkört, megérkezzenek az NB II-es bajnokságba. Mindezek fényében kíváncsiak voltunk, hogy milyen célt tűzhet ki csapatunk a Kazincbarcika elleni "visszavágón".

– Ugyanazt a lelkesedést várom a srácoktól, amivel a múlt héten játszottak – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula. – Fontos lenne, hogy minél többször minél többen tudjunk kiállni, hiszen még azt a korszakot éljük, amikor alakul a kezdő névsor, és a taktikát is bőven kell még csiszolni. Szeretnénk megmutatni, hogy már formálódik a csapat, még ha a munkát meg is nehezíti, hogy sokaknak az alapokat kell megtanítani, míg mások már tapasztaltabbak – mondta a vezetőedző.

A csapatformálás ezen időszakában a hozzáállás nagyon fontos tényező, ebben már a nyitófordulóban is dicséret illette a társaságot, és a hétköznapi munka során is hasonlóan dolgoznak a játékosok.

– Biztató látni azt az alázatot, amellyel napról napra edzenek, a rutinosabbak mindenben segítik a fiatalabbakat és a kezdőket. Ezt várom tőlük a folytatásban is. Többféle szintű képzést kell egybesűrítenünk a tréningeken, ami igazi kihívás, de úgy tűnik, meg tudjuk oldani. Sokat jelent majd a fiúknak, hogy hazai pályán játszanak, mi is nagyon várjuk a szegedi debütálást! – nyilatkozta Strezeneczki Gyula.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Szegedi RSE - VRCK I.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Jelezd Te is, a Facebook Eseményünk által, hogy ott leszel a mérkőzésen!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com