Jelszóigénylés

Nem indult szerencsésen 2023

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 16., hétfő
Pont nélkül távoztak U20-as csapataink az első fordulóról

A szerencse nem állt utánpótlás csapataink mellé az év első fordulóján: leány narancs, leány fekete, valamint fiú U20-as együtteseink is pont nélkül távoztak a megmérettetésről.

Leány narancs U20 csapatunk számára hatalmas csalódással indult az új év. A korábbi sikerek ellenére a hétvégi fordulón nem tudták a tőlük megszokott teljesítményt nyújtani, ami mind az UTE, mind az SZBRA ellen 3:0-s vereséghez vezetett.

Milodanovics Andrea: -Nem tudom, mi történt a hétvégén a lányokkal, egyáltalán nem olyan teljesítményt láttam tőlük, amit megszoktam, és amit elvárnék. Ezen a következő fordulóra felkészülésben sokat fogunk dolgozni, megpróbáljuk megtalálni, mi lehetett a hétvégi gyengébb játékunk oka. Nem adjuk fel, mindent megteszünk azért, hogy visszakerüljünk abba a helyzetbe, amiben a szezon őszi periódusában voltunk.

CSAPATKÉP

Torma Ágnes Leány U20 OB I.osztály Középszakasz, Balatonfüred
UTE U20 LILA - Szegedi RSE Narancs 3:0 (26:24, 25:15, 25:18)
SZBRA Piros - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:22, 25:20, 25:13)
Szegedi RSE Narancs: Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Mányai Maja, Bálint Viktória, Horváth Dalma, Szalay Kata, Kiss Nóra, Nyers Noémi, Farkas Antónia, Erdei-Strohner Enikő, Szatmári Júlia, Kujundzic Leila, Nagy Léna.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Leány fekete U20-as együttesünk a sok kihagyás után is jól teljesített. Bár mérkőzést nem sikerült nyerniük ezen a fordulón, edzőjük, Piti Richárd szerint mégis helyt tudtak állni és dícséretes a kitartásuk, a küzdeni akarásuk. 

Piti Richárd: -Úgy gondolom ez a hétvége annak ellenére, hogy hullámzó volt a teljesítményünk, pozitívan tudott zárulni. Voltak jó periódusaink, ahol szépen játszottunk, viszont ezeket nem mindig sikerült sokáig tartani. Többször is közel voltunk ahhoz, hogy nagyobb előnyre tegyünk szert, viszont a rutintalanság kijött ezekben a helyzetekben, és sosem sikerült felülkerekedni a saját korlátainkon. Ezen dolgozunk tovább, amire a "tanuló évünk" tökéletes időszak is. Látom, hogy a lányok nagyon akarnak a pályán, és meg is tesznek minden tőlük telhetőt, ami meg fogja hozni a gyümölcsét idővel.Torma Ágnes Leány U20 OB III.osztály Közép Középszakasz, Budapest
Kispest SE - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:14, 25:16, 25:15)
Palota RSC - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:21, 25:14, 25:15)
Szegedi RSE Fekete: Bárány Enikő, Istókovics Petra, Bakó Szófia, Rádai Réka, Meleg Blanka, Sztanó Dorka, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Balog Panka, Gyukics Kamilla, Balázs Piri Panna, Varga Szonja, Blin Yasmine.
Vezetőedző: Piti Richárd.

Fiú U20-as csapatunk óriási viadalban maradt alul a hétvégi mérkőzésein. Az első mérkőzésen az UNI-Győr-SZESE ellen 3:0-as szettarányban, míg a második meccsen 3:2-s szettarányban maradtak alul a Kistext elleni küzdelemben. Ugyan a szerencse most nem állt melléjük, de a teljesítményük alapján edzőjük, Hullmann Zsolt bizakodóan tekint a jövőbe.
Hulmann Zsolt: -Kíváncsian vártam a fordulót, hogy milyen teljesítményre leszünk képesek, mivel a téli szünet kezdete óta csak egyszer sikerült edzenünk. Az első meccsen nagy lendülettel kezdtünk, de ahogy haladt a mérkőzés, úgy fogyott el a lendületünk. Végére teljesen elfogyott a tudományunk, amit sajnálok, mert ebből a meccsből többet is kihozhattunk volna. A második meccsen már egyre jobban játékba lendültünk, amely szett nyerésekben is megmutatkozott. A srácok megmutatták, hogyha megfelelően állunk a játékhoz, elhisszük, hogy tudunk nyerni, akkor nagyon szép labdameneteket tudunk megnyerni. Az ötödik szettben is nagy hátrányból sikerült felállnunk és csak nagy szerencsével tudta megszerezni az ellenfél a győztes pontot. Összességében nem vagyok elégedetlen a játékkal. Nagyon sok biztató elemet fedeztem fel játékunkban.dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U20 OB II.osztály Középszakasz, Budapest
UNI Győr-SZESE - Szegedi RSE 3:0 (25:20, 25:22, 25:8)
KISTEXT - Szegedi RSE 3:2 (25:19, 23:25, 25:18, 22:25, 15:13)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Szepesi Máté, Lehoczki Dániel, Fitor Patrick, Vörös Szabolcs, Lipták Bence, Galántai Márk, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com