Jelszóigénylés

Főpróba és bizonyítási lehetőségek Szegeden

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 29., csütörtök
Bajnokesélyesek és sereghajtók látogatnak serdülő csapataink hazai tornáira.

Mindkét leány serdülő együttesünk hazai tornán szerepel vasárnap: a narancs csapat az Etelka sori, a fekete együttes pedig a Topolya sori sportcsarnokban játszik. Rendkívül fontos fordulókról van szó, hiszen Csányi Roland tanítványai főpróbát tarthatnak a mindent eldöntő mérkőzések előtt, Váradi-Tóth Gerda játékosai pedig sikerélményt szerezhetnek.Leány serdülő narancs csapatunkra a lehető legnehezebb megmérettetés vár: a bajnokság két legnagyobb esélyese, a Vasas és a Békéscsaba lesz az SZRSE ellenfele. A papírforma nem szegedi győzelmeket ígér, de az alapszakaszban elért harmadik hely után mégis azt mondhatjuk: ki szorongassa meg a favoritokat, ha nem a Szeged?

– Méltó ellenfelei szeretnénk lenni a két legerősebb riválisnak – fogalmazott Csányi Roland vezetőedző. – Természetesen mi is számolgatunk, amely alapján egyértelmű: a döntőbe kerülésről az utolsó, jövő heti forduló dönt majd, ahol jó esélyekkel érhetünk el finálét érő győzelmeket. Éppen ezért a jövő heti formaidőzítés van fókuszban, de ez nem azt jelenti, hogy nem adunk bele mindent már ezen a hétvégén is. Bizonyára színvonalas találkozók lesznek az Etelka sori csarnokban, ami remek főpróbákat jelent számunkra a döntőbe jutásról döntő mérkőzések előtt. Reménykedem benne, hogy bármilyen eredmény születik és bármilyen teljesítményt is nyújtunk, az nem hat ki negatívan az utolsó, kulcsfontosságú fordulóra – hangsúlyozta a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE Narancs  - Vasas SC 'A'
13:00  Szegedi RSE Narancs LINAMAR-BRSE Fehér
Vezetőedző: 
Csányi RolandLeány serdülő fekete együttesünk vasárnap ismét hazai pályán, a Topolya sori sportcsarnokban szerepel, ezúttal a TFSE Kalocsa és a Palota RSC ellen.

– Több sikerélményre számítunk, mint múlt héten, hiszen ezúttal a tabella sereghajtói csapnak össze. Benne van a pakliban, hogy szettet vagy akár mérkőzést is nyerjünk. A Kalocsával elsők között játszottunk a szezonban, így az idényben mutatott fejlődés is mérhető lesz, ha a maximumot adjuk ki magunkból. Most lehet bizonyítani! Ehhez a múlt héten látott koncentráció mellé lelkesedésre is szükség lesz, ezt a kombinációt már ma és holnap a leány gyerek fekete csapat elleni edzőmérkőzéseken is szeretném látni – nyilatkozta Váradi-Tóth Gerda vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. osztály Kelet Felsőház Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - TFSE Kalocsa
13:00 Szegedi RSE Fekete - Palota RSC
Vezetőedző: 
Váradi-Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com