Jelszóigénylés

Főpróba és bizonyítási lehetőségek Szegeden

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 29., csütörtök
Bajnokesélyesek és sereghajtók látogatnak serdülő csapataink hazai tornáira.

Mindkét leány serdülő együttesünk hazai tornán szerepel vasárnap: a narancs csapat az Etelka sori, a fekete együttes pedig a Topolya sori sportcsarnokban játszik. Rendkívül fontos fordulókról van szó, hiszen Csányi Roland tanítványai főpróbát tarthatnak a mindent eldöntő mérkőzések előtt, Váradi-Tóth Gerda játékosai pedig sikerélményt szerezhetnek.Leány serdülő narancs csapatunkra a lehető legnehezebb megmérettetés vár: a bajnokság két legnagyobb esélyese, a Vasas és a Békéscsaba lesz az SZRSE ellenfele. A papírforma nem szegedi győzelmeket ígér, de az alapszakaszban elért harmadik hely után mégis azt mondhatjuk: ki szorongassa meg a favoritokat, ha nem a Szeged?

– Méltó ellenfelei szeretnénk lenni a két legerősebb riválisnak – fogalmazott Csányi Roland vezetőedző. – Természetesen mi is számolgatunk, amely alapján egyértelmű: a döntőbe kerülésről az utolsó, jövő heti forduló dönt majd, ahol jó esélyekkel érhetünk el finálét érő győzelmeket. Éppen ezért a jövő heti formaidőzítés van fókuszban, de ez nem azt jelenti, hogy nem adunk bele mindent már ezen a hétvégén is. Bizonyára színvonalas találkozók lesznek az Etelka sori csarnokban, ami remek főpróbákat jelent számunkra a döntőbe jutásról döntő mérkőzések előtt. Reménykedem benne, hogy bármilyen eredmény születik és bármilyen teljesítményt is nyújtunk, az nem hat ki negatívan az utolsó, kulcsfontosságú fordulóra – hangsúlyozta a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE Narancs  - Vasas SC 'A'
13:00  Szegedi RSE Narancs LINAMAR-BRSE Fehér
Vezetőedző: 
Csányi RolandLeány serdülő fekete együttesünk vasárnap ismét hazai pályán, a Topolya sori sportcsarnokban szerepel, ezúttal a TFSE Kalocsa és a Palota RSC ellen.

– Több sikerélményre számítunk, mint múlt héten, hiszen ezúttal a tabella sereghajtói csapnak össze. Benne van a pakliban, hogy szettet vagy akár mérkőzést is nyerjünk. A Kalocsával elsők között játszottunk a szezonban, így az idényben mutatott fejlődés is mérhető lesz, ha a maximumot adjuk ki magunkból. Most lehet bizonyítani! Ehhez a múlt héten látott koncentráció mellé lelkesedésre is szükség lesz, ezt a kombinációt már ma és holnap a leány gyerek fekete csapat elleni edzőmérkőzéseken is szeretném látni – nyilatkozta Váradi-Tóth Gerda vezetőedző.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. osztály Kelet Felsőház Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - TFSE Kalocsa
13:00 Szegedi RSE Fekete - Palota RSC
Vezetőedző: 
Váradi-Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com