Jelszóigénylés

Önbizalom és lelkesedés bőven akadt

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 9., hétfő
Utánpótlás csapataink élvezték a játékot, és most nincs fontosabb.

A koronavírus-járvány második hulláma idején minden pályán töltött pillanat fontos, a nehéz körülmények miatt utánpótlás csapataink edzői is kiemelték a hétvége beharangozó cikkében: élvezzék a játékot a gyerekek, most ez a legfontosabb! Sajnos végül leány ifjúsági és mini fekete együttesünk nem tudott pályára lépni, de a másik három csapat lelkesedését nagyszerű volt látni.Az SZRSE mini narancs kerete volt a leginkább izgatott, hiszen a legifjabbak most debütáltak a korosztályos bajnokságban. Nem sikerült nyerni Kecskeméten, de a lányok trénere így is rendkívül elégedetten nyilatkozott.


– Már nagyon itt volt az ideje, hogy játszanak a lányok, örülök, hogy végre eljött ez a nap is – kezdte nyilatkozatát Váradi Zoltán. – Leginkább a nyitás-fogadást és a labdajáratást gyakoroltuk az elmúlt hetekben, és a pályán is viszont láttam az elvégzett munka eredményét. Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, hiszen a körülmények ugyan hátráltattak minket, de kihoztuk a helyzetből a maximumot. A lányok bátran játszottak, végig remek mentalitást mutattak, ráadásul megnehezítették a házigazda dolgát – árulta el a vezetőedző.


Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB I. osztály, Kecskemét
Szegedi RSE Narancs - LINAMAR-BRSE Fehér 0:3 (8:25)(8:25)(11:25)
JÁSZBERÉNYI RÖPLABDA KLUB - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:9)(25:20)(25:12)
Szegedi RSE Narancs - KESI A 0:3 (8:25)(15:25)(8:25)
Szegedi RSE Narancs: Mészáros Nóra, Eszik Janka, Fritz Eszter, Kondacs Réka, Bécsi Réka, Gigacz Réka, Kozma Míra, Horváth Zoé, Petrovics Dóra, Héjja Annabella, Meszlényi Sára
Vezetőedző: Váradi ZoltánFiú ifjúsági csapatunk a Sümegtől kikapott, a Malév SC ellen viszont simán nyert Budapesten – annak ellenére is, hogy a keretből három kulcsfontosságú játékos is hiányzott.

Pintér Barnabás, Somosi Levente és Gera Bálint különböző okokból nem tudott velünk tartani, de a srácokat nem törte meg ez a helyzet – jegyezte meg Hulmann Zsolt vezetőedző. – Lelkesen, önbizalommal telve, a részsikereknek is örülve játszottak a fiúk, nagyon elégedett voltam velük, meg is dicsértem őket a nap végén. A házigazda ellen összeszedett játékkal nyertünk, mindenki bőven kapott bizonyítási lehetőséget, és egy pillanatra sem forgott veszélyben a győzelmünk. A Sümeg hiába volt fizikálisan is sokkal erősebb nálunk, remek periódusokat mutattunk, ezeket kell egyre hosszabbá tenni – hangsúlyozta a szakember.


dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Fiú OIB I. osztály E-csoport, Budapest
Malév SC - Szegedi RSE 0:3 (14:25)(23:25)(14:25)
Szegedi RSE - Sümeg-Dabronc 0:3 (14:25)(16:25)(18:25)
Szegedi RSE: Varga Tamás, Baranyi Dávid, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Janó Csongor, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Szunyogh Szabolcs, Szorcsik Miklós
Vezetőedző: Hulmann ZsoltFiú U21-es együttesünk a legutóbbi fordulóban görcsös játékot mutatott, így a lazább játék volt a cél a Kistext ellen. Tisztesen helytállt a csapat, és ami ennél is fontosabb: előrelépést mutatott.


– Most is voltak görcsös pillanatok egy-egy helyzetben, de összességében dicséret illeti a srácokat! – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A héten nem is tudtunk teljes csapattal edzeni, ennek ellenére biztató jeleket mutattak a fiúk. Összességében az elmúlt hetek kapcsán is elmondhatom, hogy minden dicséret megilleti őket, amiért ilyen körülmények között is mindent beleadnak az edzéseken és a mérkőzéseken. Utóbbi most még fontosabb, hiszen a meccsrutint gyűjteni kell, csak így lehet egyre jobb döntéseket hozni a pályán – tette hozzá a tréner.


Férfi U21/ NB II Bajnokság Közép-csoport, Budapest
KISTEXT - Szegedi RSE 3:0 (25:18)(25:18)(25:15)
Szegedi RSE: Lévai Dominik, Strezeneczki Péter, Buzás Botond, Móczár Dávid, Baricsa Gergő, Szalontai Botond, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
Hír
2020. november 22., vasárnap
Hír
2020. november 20., péntek
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com