Jelszóigénylés

Önbizalom és lelkesedés bőven akadt

Megosztás:
Megjelent: 2020. november 9., hétfő
Utánpótlás csapataink élvezték a játékot, és most nincs fontosabb.

A koronavírus-járvány második hulláma idején minden pályán töltött pillanat fontos, a nehéz körülmények miatt utánpótlás csapataink edzői is kiemelték a hétvége beharangozó cikkében: élvezzék a játékot a gyerekek, most ez a legfontosabb! Sajnos végül leány ifjúsági és mini fekete együttesünk nem tudott pályára lépni, de a másik három csapat lelkesedését nagyszerű volt látni.Az SZRSE mini narancs kerete volt a leginkább izgatott, hiszen a legifjabbak most debütáltak a korosztályos bajnokságban. Nem sikerült nyerni Kecskeméten, de a lányok trénere így is rendkívül elégedetten nyilatkozott.


– Már nagyon itt volt az ideje, hogy játszanak a lányok, örülök, hogy végre eljött ez a nap is – kezdte nyilatkozatát Váradi Zoltán. – Leginkább a nyitás-fogadást és a labdajáratást gyakoroltuk az elmúlt hetekben, és a pályán is viszont láttam az elvégzett munka eredményét. Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, hiszen a körülmények ugyan hátráltattak minket, de kihoztuk a helyzetből a maximumot. A lányok bátran játszottak, végig remek mentalitást mutattak, ráadásul megnehezítették a házigazda dolgát – árulta el a vezetőedző.


Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB I. osztály, Kecskemét
Szegedi RSE Narancs - LINAMAR-BRSE Fehér 0:3 (8:25)(8:25)(11:25)
JÁSZBERÉNYI RÖPLABDA KLUB - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:9)(25:20)(25:12)
Szegedi RSE Narancs - KESI A 0:3 (8:25)(15:25)(8:25)
Szegedi RSE Narancs: Mészáros Nóra, Eszik Janka, Fritz Eszter, Kondacs Réka, Bécsi Réka, Gigacz Réka, Kozma Míra, Horváth Zoé, Petrovics Dóra, Héjja Annabella, Meszlényi Sára
Vezetőedző: Váradi ZoltánFiú ifjúsági csapatunk a Sümegtől kikapott, a Malév SC ellen viszont simán nyert Budapesten – annak ellenére is, hogy a keretből három kulcsfontosságú játékos is hiányzott.

Pintér Barnabás, Somosi Levente és Gera Bálint különböző okokból nem tudott velünk tartani, de a srácokat nem törte meg ez a helyzet – jegyezte meg Hulmann Zsolt vezetőedző. – Lelkesen, önbizalommal telve, a részsikereknek is örülve játszottak a fiúk, nagyon elégedett voltam velük, meg is dicsértem őket a nap végén. A házigazda ellen összeszedett játékkal nyertünk, mindenki bőven kapott bizonyítási lehetőséget, és egy pillanatra sem forgott veszélyben a győzelmünk. A Sümeg hiába volt fizikálisan is sokkal erősebb nálunk, remek periódusokat mutattunk, ezeket kell egyre hosszabbá tenni – hangsúlyozta a szakember.


dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Fiú OIB I. osztály E-csoport, Budapest
Malév SC - Szegedi RSE 0:3 (14:25)(23:25)(14:25)
Szegedi RSE - Sümeg-Dabronc 0:3 (14:25)(16:25)(18:25)
Szegedi RSE: Varga Tamás, Baranyi Dávid, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Janó Csongor, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Szunyogh Szabolcs, Szorcsik Miklós
Vezetőedző: Hulmann ZsoltFiú U21-es együttesünk a legutóbbi fordulóban görcsös játékot mutatott, így a lazább játék volt a cél a Kistext ellen. Tisztesen helytállt a csapat, és ami ennél is fontosabb: előrelépést mutatott.


– Most is voltak görcsös pillanatok egy-egy helyzetben, de összességében dicséret illeti a srácokat! – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A héten nem is tudtunk teljes csapattal edzeni, ennek ellenére biztató jeleket mutattak a fiúk. Összességében az elmúlt hetek kapcsán is elmondhatom, hogy minden dicséret megilleti őket, amiért ilyen körülmények között is mindent beleadnak az edzéseken és a mérkőzéseken. Utóbbi most még fontosabb, hiszen a meccsrutint gyűjteni kell, csak így lehet egyre jobb döntéseket hozni a pályán – tette hozzá a tréner.


Férfi U21/ NB II Bajnokság Közép-csoport, Budapest
KISTEXT - Szegedi RSE 3:0 (25:18)(25:18)(25:15)
Szegedi RSE: Lévai Dominik, Strezeneczki Péter, Buzás Botond, Móczár Dávid, Baricsa Gergő, Szalontai Botond, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com