Jelszóigénylés

Nem hittük el, hogy győzni tudunk

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 27., hétfő
U20-as csapataink igazán tanulságos tornákon vannak túl

Első-, másod- valamint harmadosztályban is érdekeltek csapataink az U20-as bajnokságban. A hétvégi középszakaszbeli fordulók sajnos nem úgy alakultak számunkra, ahogy azt elterveztük. Csüggedni viszont nem szabad, hiszen még több mérkőzés hátra van a kör zárultáig, ahol pedig még minden esélyünk meg van a szépítésre és a tabellán való fellépdelésre!
Leány U20-as narancs csapatunk szomorúan távozott szombaton a Budaörsön megrendezett tornáról, ugyanis csökkent az esélye annak, hogy a Tisza-parti lányok a középszakasz végén a hatos döntőbe léphessenek. A házigazda és a Gödöllő csapata elleni vereséggel a tabella hetedik helyén állunk, de még nincs minden veszve, hiszen még 6 mérkőzés hátra van a sorozatból! A tehetség megvan, már csak hinni kell a győzelemben!

Milodanovics Andrea: - Nagyon furcsa érzések vannak bennem. Már az előző napi edzésen éreztem a lányokon, hogy nem azt a teljesítményt hozzák, ami megfelelő lehet egy hétvégi győzelemhez és sajnos ezt a képet láttam a pályán a mérkőzések alatt is. Van egy nagyon jó csapatom, ahol a lányok csodákra képesek, de úgy érzem, hogy ők nem hiszik el, hogy ezekre a csodákra ők képesek! Nem látom rajtuk azt, hogy élveznék a játékot, hogy harcolnának egymásért és a pontokért. Vannak természetesen kivételek és a mérkőzések alatt olyan hullámok, amikor elkezd a csapat küzdeni, de sajnos ez az időszak rövid távú, amivel nem lehet mérkőzést nyerni. Erre példa a Gödöllő elleni mérkőzés, ahol 2:0-ás hátrányból sikerült kiegyenlítenünk 2:2-re, de nem tudtuk kihasználni azt a lélektani, pszichikai előnyt amit az egyenlítéssel szereztünk. Sajnos pont az ellentéte következett be, olyan mély gödörbe csúsztunk, hogy az aranyszettet 15:2-re elveszítettük. A Budaörs elleni mérkőzésen sajnos hiába küzdöttek a lányok, a győzelembe vetett hit nélkül nincs siker.


Torma Ágnes Leány U20 OB I.osztály Középszakasz, Budaörs
GÖDÖLLŐI RC - Szegedi RSE Narancs 3:2 (25:19)(25:19)(23:25)(18:25)(15:2)
BDSE-EMERICUS - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:16)(25:23)(25:13)
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Mányai Maja, Bálint Viktória, Horváth Dalma, Szalay Kata, Kiss Nóra, Nyers Noémi, Farkas Antónia, Erdei-Strohner Enikő, Szatmári Júlia, Nagy-Hegyesi Réka, Kujundzic Leila.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.Hazai pályán, de mégis szokatlan helyszínen, Mórahalmon játszotta le leány harmadosztályú U20-as csapatunk a középszakasz soron következő tornáját vasárnap. A lányok a kezdeti hitetlenkedés után az utolsó mérkőzésen megmutatták a kilátogató szurkolóknak, hogy milyen is az, mikor igazán küzdenek a győzelemért, és bár az utolsó pontokat nem ők nyerték, edzőjük mégis büszkén nyilatkozott nekünk a mérkőzést követően.

Piti Richárd: - Az első mérkőzésen nagyon gyenge játékot mutatott be a csapat, és sajnos már az első pontoknál azt lehetett érezni, hogy a lányok nem hisznek a győzelemben. Úgy érzem, hogy nem is érdemeltük volna meg, hogy győzzünk. A második mérkőzés előtt viszont fél órát beszélgettünk, aminek az volt a hatása, hogy a csapat nem ismert elvesztett labdát és a játékosaim kitették a lelküket a pályára. Úgy játszottak, ahogy egy hazai csapatnak játszania kell! Sajnálom, hogy nem jött össze a győzelem, hiszen nagyon megérdemeltük volna. Igazán tanulságos hétvége volt a csapatnak, illetve nekem is. Köszönjük azoknak, akik kijöttek nekünk szurkolni a helyszínre! A második meccs miatt pedig büszke vagyok a csapatomra!


Torma Ágnes Leány U20 OB III.osztály Közép Középszakasz, Mórahalom
Szegedi RSE Fekete - TFSE-Kalocsa 1:3 (12:25)(17:25)(25:18)(17:25)
Szegedi RSE Fekete - Viadukt SE 1:3 (25:21)(10:25)(19:25)(23:25)
Szegedi RSE Fekete: Bárány Enikő, Istókovics Petra, Rádai Réka, Meleg Blanka, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Magyar Leila, Balog Panka, Varga Szonja, Blin Yasmine, Kasztner Zsófi.
Vezetőedző: Piti Richárd.Fiú U20-as csapatunk éhezik a sikerre, hiszen a középszakaszban eddig még nem sikerült pontot hozniuk. Mégha most vasárnap nem is jött össze a várva várt siker, a srácoknak még négy mérkőzése hátra van a bizonyításra! Hulmann Zsolt vezetőedző ezúttal nem tudott a fiúkkal tartani, így az ő segítségére Csányi Dániel volt, aki a tornát követően így nyilatkozott a csapat napi teljesítményéről. 

Csányi Dániel: - A TFSE nagy falat volt számunkra, mivel több, az NB I-es bajnokságban játszó játékossal álltak fel ellenünk. Nehezen tudtuk kezelni a szerváikat, ami sajnos meg is pecsételte a támadójátékunkat. A harmadik szettben mutott játékkal viszont igazán elégedett lehetek! Több extra védekezést mutatott a csapat, valamint a támadásunk is feljavult az előzőekhez képest. A Malév elleni mérkőzés ellenben sokkal szorosabbnak bizonyult. A végeredményért kár, mert egy kicsivel stabilabb játékkal, akár még a győzelem is meglehetett volna. 


dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U20 OB II.osztály Középszakasz, Budapest
TFSE - Szegedi RSE 3:0 (25:10)(25:12)(25:17)
Malév Sport Club - Szegedi RSE 3:1 (25:17)(23:25)(25:19)(25:17)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Lázár Balázs, Varga Medárd, Fitor Patrick, Vörös Szabolcs, Galántai Márk, Mikle-Baráth Milán, Hüvös Máté.
Megbízott edző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com