Jelszóigénylés

Ez ám a meccsdömping!

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 27., szerda
Iskola utáni derbi, pihenő nélküli duplázások – tapasztalatszerzésből nem lesz hiány a serdülőknél.

Két hét alatt 17 torna – a korosztályos bajnokságok visszatérése után kezdésnek ez várt ránk, ami komoly szervezőmunkát igényelt egyesületünktől is, de az első hétvégén minden rendben zajlott, így bátran és lelkesen várjuk a folytatást. Most is olyan sok meccsünk van, hogy a beharangozót két részletben közöljük – ebben a cikkben a serdülő együtteseinkkel foglalkozunk. Miért ilyen hamar? Mert hétközi rangadó is lesz!

Ugyanis nem csak leány gyerek narancs csapatunk szerepel csütörtökön Békéscsabán, rögtön utánuk leány serdülő együttesünk is pályára lép a BRSE otthonában – szintén egy pótolt mérkőzés keretében.

– Iskola után olyan lesz a lányoknak, mintha edzésre mennének. Presztizscsata lehet a derbi, amelyen szeretnénk méltó ellenfelei lenni a Békéscsabának. Kellő önbizalommal és az edzéseken gyakoroltak megvalósításával megnehezíthetjük a listavezető dolgát, még akkor is, ha várhatóan csak egy vagy két cserejátékosunk lesz – nyilatkozta Csányi Roland vezetőedző.

A társaság nem sokat pihenhet, hiszen vasárnap már Budapesten szerepel, a fővárosban három mérkőzésük is lesz, sorrendben a BVSC, a Miskolc és az MTK ellen, utóbbi két csatát egymás után, pihenő nélkül vívják meg a szegedi lányok.

Január 28. (csütörtök), Békéscsaba
18:00 LINAMAR-BRSE Fehér – Szegedi RSE Narancs

Január 31. (vasárnap), Budapest
10:00 BVSC-Zugló Kék – Szegedi RSE Narancs
14:00 Miskolc VSC – Szegedi RSE Narancs
16:00 MTK Budapest –Szegedi RSE NarancsLeány serdülő fekete csapatunk vasárnap Budapestre utazik, ahol a TFSE Kalocsa és a DEAC lesz az ellenfele.

– Ezúttal nagyobb kerettel megyünk a tornára, mint az előző hétvégén, ez biztosan előnyünkre válik, három plusz játékossal jobban tudom majd variálni a felállást – kezdte a beharangozást Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – A két sereghajtóval mérkőzünk meg, jól is jön ki, hogy nehéz ellenfelek után jönnek ezek a párosítások. Fontos nap lesz, jó lenne meccset nyerni, ami bizonyára összejön, ha gördülékenyebben mennek azok az edzésen gyakorolt elemek, amelyekre az idei első tornán már fokozatosan ráéreztek a lányok. A fő elvárás, hogy ez a begyakorolt játék most még gördülékenyebb legyen – tette hozzá a szakember.

Január 31. (vasárnap), Budapest
9:00 TFSE Kalocsa - Szegedi RSE Fekete
12:00 Szegedi RSE Fekete – DEACFiú serdülő együttesünkre két nehéznek tűnő összecsapás vár Kecskeméten, a hazaiak mellett a DEAC lesz az ellenfél, ráadásul egymás után, pihenő nélkül.

– Bármilyen is a sorsolásunk, az a legfontosabb, hogy felszabadultan játsszunk és tudásunk legjavát nyújtsuk – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen hét fős keret várható a részünkről. A vendéglátók esélyesebbek, a DEAC-ot nem ismerjük, emiatt talán jobb lenne fordított sorrendben játszani velük, de ez nem kívánságműsor. Remélem, szép eredményeket érünk el, de ez sok mindentől függ – tette hozzá a mester.

Január 31. (vasárnap), Kecskemét
12:00 KESI “A” - Szegedi RSE
13:30 Szegedi RSE – DEAC

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com