Jelszóigénylés

Ez ám a meccsdömping!

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 27., szerda
Iskola utáni derbi, pihenő nélküli duplázások – tapasztalatszerzésből nem lesz hiány a serdülőknél.

Két hét alatt 17 torna – a korosztályos bajnokságok visszatérése után kezdésnek ez várt ránk, ami komoly szervezőmunkát igényelt egyesületünktől is, de az első hétvégén minden rendben zajlott, így bátran és lelkesen várjuk a folytatást. Most is olyan sok meccsünk van, hogy a beharangozót két részletben közöljük – ebben a cikkben a serdülő együtteseinkkel foglalkozunk. Miért ilyen hamar? Mert hétközi rangadó is lesz!

Ugyanis nem csak leány gyerek narancs csapatunk szerepel csütörtökön Békéscsabán, rögtön utánuk leány serdülő együttesünk is pályára lép a BRSE otthonában – szintén egy pótolt mérkőzés keretében.

– Iskola után olyan lesz a lányoknak, mintha edzésre mennének. Presztizscsata lehet a derbi, amelyen szeretnénk méltó ellenfelei lenni a Békéscsabának. Kellő önbizalommal és az edzéseken gyakoroltak megvalósításával megnehezíthetjük a listavezető dolgát, még akkor is, ha várhatóan csak egy vagy két cserejátékosunk lesz – nyilatkozta Csányi Roland vezetőedző.

A társaság nem sokat pihenhet, hiszen vasárnap már Budapesten szerepel, a fővárosban három mérkőzésük is lesz, sorrendben a BVSC, a Miskolc és az MTK ellen, utóbbi két csatát egymás után, pihenő nélkül vívják meg a szegedi lányok.

Január 28. (csütörtök), Békéscsaba
18:00 LINAMAR-BRSE Fehér – Szegedi RSE Narancs

Január 31. (vasárnap), Budapest
10:00 BVSC-Zugló Kék – Szegedi RSE Narancs
14:00 Miskolc VSC – Szegedi RSE Narancs
16:00 MTK Budapest –Szegedi RSE NarancsLeány serdülő fekete csapatunk vasárnap Budapestre utazik, ahol a TFSE Kalocsa és a DEAC lesz az ellenfele.

– Ezúttal nagyobb kerettel megyünk a tornára, mint az előző hétvégén, ez biztosan előnyünkre válik, három plusz játékossal jobban tudom majd variálni a felállást – kezdte a beharangozást Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – A két sereghajtóval mérkőzünk meg, jól is jön ki, hogy nehéz ellenfelek után jönnek ezek a párosítások. Fontos nap lesz, jó lenne meccset nyerni, ami bizonyára összejön, ha gördülékenyebben mennek azok az edzésen gyakorolt elemek, amelyekre az idei első tornán már fokozatosan ráéreztek a lányok. A fő elvárás, hogy ez a begyakorolt játék most még gördülékenyebb legyen – tette hozzá a szakember.

Január 31. (vasárnap), Budapest
9:00 TFSE Kalocsa - Szegedi RSE Fekete
12:00 Szegedi RSE Fekete – DEACFiú serdülő együttesünkre két nehéznek tűnő összecsapás vár Kecskeméten, a hazaiak mellett a DEAC lesz az ellenfél, ráadásul egymás után, pihenő nélkül.

– Bármilyen is a sorsolásunk, az a legfontosabb, hogy felszabadultan játsszunk és tudásunk legjavát nyújtsuk – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen hét fős keret várható a részünkről. A vendéglátók esélyesebbek, a DEAC-ot nem ismerjük, emiatt talán jobb lenne fordított sorrendben játszani velük, de ez nem kívánságműsor. Remélem, szép eredményeket érünk el, de ez sok mindentől függ – tette hozzá a mester.

Január 31. (vasárnap), Kecskemét
12:00 KESI “A” - Szegedi RSE
13:30 Szegedi RSE – DEAC

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com