Jelszóigénylés

Meglepték az idősebbeket, SZRSE-győzelem a jutalomjátékon!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 31., hétfő
A serdülő bajnokságban egy kecskeméti sikerrel zárta szezonját a leány gyerek csapat.

Beugró szerepben szezonzáró játéklehetőséghez jutott leány gyerek együttesünk, és élt is a kínálkozó alkalommal. A serdülő bajnokságban, tehát idősebb röplabdázókból álló ellenféllel kellett kiállni Kecskeméten, de ez nem ijesztette meg a szegedieket. Sőt: három szettben nyert az SZRSE a KESI “B” ellen, így sikerélménnyel búcsúzott az idénytől.A mérkőzés beharangozójában Strezeneczki Gyula jelezte, hogy nem az eredmény lesz a lényeg, csak szeretné, ha a lányok játszanának egy jóízűt. Ennek a célnak maximálisan megfelelt ez a remek hangulatú találkozó.

– Kiváló hozzáállással játszottak a lányok, meg is lepték a hazaiakat, a megérdemelt győzelemhez szívből gratulálok mindenkinek! Az önbizalmat adó eredménynél még fontosabb, hogy többféle variációt ki tudtunk próbálni, és bárki került számára ismeretlen posztra, nagyszerűen megoldotta a feladatot. Az idősebb ellenfelektől sem illetődtek meg a lányok, sőt, doppingként hatott rájuk a helyzet, ennek szintén örülök. Remek lezárása volt az idénynek ez a mérkőzés. Köszönetet szeretnék mondani minden játékosnak, hiszen a járványhelyzet miatti változásokhoz példamutatóan alkalmazkodtak, bárhogy is alakult a munka, mindig odatették magukat az edzéseken és a mérkőzéseken is – dicsérte tanítványait Strezeneczki Gyula vezetőedző.


Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB III.osztály, Kecskemét
KESI 'B' - Szegedi RSE Fekete 0:3 (13:25)(21:25)(17:25)
Szegedi RSE Fekete: Gigacz Maja, Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Deák Angelina, Mihály Annamária, Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Luca, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Szentkereszty Stefánia
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com